icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

pismenko
26. kvě 2009

Jůůů, já jsem napsala 6tisící příspěvěk naší diskuze 🙂 😀 😀

heheč 😝 😝

zajdla
26. kvě 2009

Markét není zač.Pořád číhám a čím ten tvůj manža přijede. 😀 🙂

pismenko
26. kvě 2009

tak už odfrčel na noční

takže:

zajdla
26. kvě 2009

Takže??????????????????????????

pismenko
26. kvě 2009

Mladá dáma propadá ze dvou předmětů a jinak má čtverky od shora až dolů(chodí na osmiletý gympl).To by možná nebylo takové peklo, kdyby nesfalšovala takovej ten ústřižek, co se dává na třídních schůzkách a kde jsou napsané známky.Posledně takovej donesla a byla tam jedna 3(a to na sebe ještě upozorńovala, jak se zlepšila).No a včera se EX úplnou náhodou dozvěděla, že jsou schůzky(nikola opět bravůrně mlžila a zatajila) a tak šmatovala do školy.Tam teda dostala aktuální prospěch a spadla jí čelist, protože tam byl k nahlédnutí i ten ústřižek z minula(kde měla být jako ta jedna3). No a pak se zjistily další věci, že má nějákou neomluvenou hodinu, takže dostane třídní důtku.

taky byla teď o víkendu s náma na ten den dětí a když jsme se ptali, co škola, tak samozřejmě DOBRÝÝÝ....večer jela s kamarádkou k babičce a tam měli dovolené být do 22.30 venku před barákem.Zdrhly do jakéhosi baru a ta kamarádka se tam producírovala s nějákým dospělým chlapem a on jí teď píše a kdesi cosi...jsou to prostě trubky jalový a nechápou nebezpečí, které na ně kdekoliv číhá....

no a taky EX neopoměla vzpomenout Dorotku(upozorňovala na to, že nechce aby to vyznělo blbe), ale hold Nikola asi i žárlí a celkem to hůř nese, že prostě je tady malá a ona už není ta jediná pronceznička a veškerou pozornost na sebe strhává Dorotka...ale ona za ty 5nemůže

takže asi tak no

pismenko
26. kvě 2009

Takže od nás na narozeniny nedostane bohužel nic, na tom jsme se s Tomem dohodli(možná čokošku) a uvidí se na konci roku.ale myslím, že za ty 4 týdny si asi známky neopraví 🙄 🙄

pismenko
26. kvě 2009

Tak si jdu lehnout, uvidím, jaká bude dneska noc 😅 😕 🙄

kacena00
26. kvě 2009

hoj holky - sem přijela z tanyyn tak jen v rychlosti - míry - 61 cm, 5620 g, takže za měsíc už přibral jen 500 g - hurá, to by mi ty ubrněný ruce už odpadly, kdyby dával furt 300 g za týden 😀

co se týká imunologie - u takovýho prcka se prý nedá říct, jestli by to mohlo mít imuno původ, ačkoliv u mě vzhledem k autoimunit. onemocněním by se nedivila

koníčky - koukla na to a malej sice pase asymetricky, ale levá půl těla už nakračuje na věci, které jsou pro miminka ve 4. měsíci, takže UF, nemusím se tím znepokojovat! juchu, takže mi ukázala jak s ním cvičit, pochválila mě, že prejje vidět, že s ním hodbně mluvim, něco jí tam pocvěděl, pochcal jí podložku (naštěstí už ne ji jako poprvé a naštěstí už neposral doktorku ani podlahu jako podruhé), ublil si tam, krknul a vyprděl se, tak se doktorka i sestřička tlemily a já taky, úprotože se teda chlapec předvedl

na kyčlích máme trochu omezenej jeden pohyb v kyčlích, ale prý to tak kluci mívaj, takže v půl roce se přijdem vokázat

toť vše, tak pus a zítra budu mít víc času, pa

endlessblue
26. kvě 2009

Baruš... 😀 😀 😀 😀 😀 Ty vaše kontroly jsou teda jak z komiksu 😀 😀 😀 😀 Cyrdík je zkrátka vtipálek už od mala 🙂

Markét.. tak to jooooo!!!!! Hele, ty se tím znepokojovat nemusíš...soustřeď se na Dorotku a jaký má známky nevlastní dcérenka je asi trochu podřadné, ne??? Myslím si, že má prostě klasickou pubertu.. a blbne... holky v tomhle věku nežárlej na malinkatý miminka 😉 Ještě že není těhu.. to by z tebe byla nevlastní babička 😀 😀 😀

Nic... jdu spinkat, uvidíme, jak se malá bude v noci budit... je bez svého pleteného fusáčku, tak se mi nějak častěji budí.. pápá... brou noc!!!

pismenko
27. kvě 2009

Dobrý den 🙂 🙂

Tak už i Cyrďuch nás přetloustl, jo?? 😝 😝 😅 😅 Ale KO velmi vtipná. A vidíš, že ti koníci jsou v klidu, ono se to fakt hrozně mění 😉 😉

pismenko
27. kvě 2009

Jo a Dorča se probudila ve 22:00, tak kojo a pak to zalomila do 2:30(to se jen spokojila s dudlem) a pak až 5:30 kojo.

pismenko
27. kvě 2009

A nto jsem jí ráno dala jenom jednu kozenu a zatím drží 😀 😀

endlessblue
27. kvě 2009

Dobrý ránko, tak já už tady taky straším. My krmení v 6:00.. a malá mi ještě usnula ve velký posteli, tak zatopím a půjdu zachraňovat prádlo, na který mi teď prší ☹ ☹ ☹

endlessblue
27. kvě 2009

Markét, ale vy jste měly na 3 měsících ještě o nějaký to deko víc, než Cyrdík, ne???

endlessblue
27. kvě 2009

Mno, my dneska vyrážíme na kontrolu kyčlí. Nikdy nebyl žádný problém, tak snad to bude v pohodě i tentokrát. Jen chuděra vždycky ječí, jak jí tam ten doktor s těma nožkama kroutí ☹

endlessblue
27. kvě 2009

Markét, že by homeo už zabralo? 😉

pismenko
27. kvě 2009

Ahoj Veru, my měli ve 3 měsících 5570 😅 😅 😕 😕

U nás taky mrholí, což je blbý..nevím kde budeme, když Tom bude chrnět po noční 😒 😒 😒

Dorče mi usnula v lehátku, ale jenom tak na půl očka

pismenko
27. kvě 2009

Kyčle Vám určitě dopadnou dobře, my už tam nemusíme, máme to taky v cajku 😉 😉

pismenko
27. kvě 2009

Jo amrkla jsem na fotečky a malá je kouzelná.Taky takový vlasáček 😵 😵 😵 😵

endlessblue
27. kvě 2009

Aháá.. já měla pořád zafixováno 5690.. ani nevím proč 😅 No, Cyrďuch nás taky přetloustnul.... my měly rovný 5500g.. takže na 4m neuvidíme Cyrdíkovi ani na záda 🙂 .. Ale co... holky musej bejt křehčí.. přece doma nechceme nějaký mama kami 😉

endlessblue
27. kvě 2009

Markét...díky.. no ono to malé pořád vypadává.. ale asi jí pod tím rostou nový.. ale hlavinku má pořád takovou suchou a šupinatou. Občas na to dávám před koupáním olivový olej, a druhý den to dostávám bříškem prstů dolů, ale stále se to vrací. Uvidíme, jestli jí nakonec všechny ty zrzatý nevypadaj 😀

pismenko
27. kvě 2009

My máme taky dost šupinky, taky mažu, ale chtělo by to s větší pravidelností..jsem trochu lajdák 😔 😔 😔

Mama Kami kam iďéééš 😀 😀 😀 😀 😀

jitousek
27. kvě 2009

dobré ráno koukám že se tu už jede 😎

pismenko
27. kvě 2009
https://www.youtube.com/watch?v=XBlYDeqACKs

a jedééééééééééééééééééééééééééém

endlessblue
27. kvě 2009

hihihi... jedéééém!!!!!!!!!!! 😀

endlessblue
27. kvě 2009

víte co je ostuda??? Já tu Fontánu 2 nikdy neviděla 😕

jitousek
27. kvě 2009

tak my dneska jdeme na tu hexu tady u nás leje tak nevím jak se dopravíme jestli půjdu s kočárem a deštníkem nebo pro nás přijede děda netuším jak to provedem ....jenže ten je chudák po noční tak že asi poklapem pěšmo 😒

endlessblue
27. kvě 2009

Jitu.taky teď řeším...... mám tu autíko, jenže v nemocnici se nedá nikdy zaparkovat, takže bych tu autosedačku musela tahat v jedný ruce... no a v dešti s 6ti kilovým dítětem uvnitř nic moc!!! ☹ A když vezmu kočár.. tak ho musím naskládat do auta, u nemocnice složit, dát tam dítě... popojet asi 500m.... absolvovat kontrolu, zpátky, dítě do auta.. skládat kočár.. takže zatím nevím, do čeho se mi chce míň 😕

jitousek
27. kvě 2009

😉 endy dobrý to jsou dilema co ?

jitousek
27. kvě 2009

pro nás je lepší kočár jelikošě já už z praxe vím že Míša se potřebuje prospat jinak je hotovo a zbouráme čekárnu i ordinaci mohutným řevem jako posledně kdy jsme chtěli spát a ještě do toho tam byl ten malej 8 měsíšní jekota co rozeřval našeho ospalce protože se ho leknul 😠 ☹

Strana