icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

jitousek
30. čer 2009

a opět vyhekává na dece 😠 je najedenej přebalenej tak co ceee ???? chjo 🙄 a já bych tak potřebovala spát nebo aspoň když ne spát tak žehlit prádlo cááák to jde grrrrrr ☹

pismenko
30. čer 2009

No my jsme si teď střihly taky hysteráček a hodila jsem ji do postýlky a vypadá to, že usnula.takže dopiju čaj a jdu zalehnout

jitousek
30. čer 2009

to jsou rána co 😎

pismenko
30. čer 2009

výborný 🙄

jitousek
30. čer 2009

jinak bouřka se nám vyhla obloukem
Krakonošov hlásí jasno vymeteno tak že bude dneska asi zase palermo 😵

jitousek
30. čer 2009

no tak já ho jdu vysvobodit protivouna hučí mručí heká no jedna báseň 🙄

pismenko
30. čer 2009

u nás taky neprší, ovšem je oblačno.už mám venku vyprané plíny, tak snad uschnou

jitousek
30. čer 2009

a je tady hysterák 😠 😠 nechceme nic a já si vezmu asi klapky na uši 🙄

jitousek
30. čer 2009

ty voe co to dítě šílí na dece nechce bejt v chovat nechce v koši nechce bejt asi půjde do skříně 🙄

pismenko
30. čer 2009

ty vado, oni se dnneska na nás domluvily..beztak si tady mejlujou když spíme 😀 😀

pismenko
30. čer 2009

teda domluvili 😅

jitousek
30. čer 2009

paviáááááááááán 😒 😠 😠 😠 😠 😠 😠

jitousek
30. čer 2009

asi jo 😀 😀 😀 😀 😀

jitousek
30. čer 2009

jdu mu zkusit dát prso a jestli to nezabere jistí to ta skříň 😠 😅

zajdla
30. čer 2009

Ahojky,pěkné ráno.

Taky pod mrakem a mlhavo.Už ať ten déšť přestane.už mi z toho hrabe.Ani to prádlo nechce schnout.Už je to na palici.

Ráno jsem vstávala se ségrou a žehlila jsem jí vlasy,ale stejně jí to asi dlouho nevydrží,když je venku tak vlhko.

V pátek jdu ukončit neschopenku.A budu už na mateřské s Lindou. 😀 To mi připomíná,že už se to fakt blíží.Jen doufám,že slečna dostala rozum a otočila se konečně hlavou dolů.

zajdla
30. čer 2009

Holky to nejsou protivná jen vaše mimi,ale i Lucka je protivák.To je tím hnusným počasím.Ono je dusno.

jitousek
30. čer 2009

tak prso zabralo pak jsme se ještě poprali v koši ale už je na boku a spí 😉

jitousek
30. čer 2009

no je jak v tropech my jsme měli celo noc otevřené okno a v ložnici 24 tak že člověk je jak když celou noc fáral v dole a není vůbec odpočatej 🙄

jitousek
30. čer 2009

ráno jsem si musela dát sprchu abych se probrala 😵

jitousek
30. čer 2009

kdyby nebyl Míša udělala bych průvan jenže se bojím aby nenastydnul doma je ještě malinkej

zajdla
30. čer 2009

JJ je to huns.Já jsem měla taky v ložnici zavřené okno,protože malá spí se mnou,když je manža pryč.A ségra spí v pokojíčku.Malá spinká odkopaná,tak aby se nenastydla.A byla jsem ráno jak kdyby mě někdo polél konvou.Ach jo.Doufám,že bude lepší počasí až půjdu rodit.Protože teď jsem spocená jen se trošku hýbu a kdybych těď rodila,tak by to byl teda pěkný masakr. ☹

jitousek
30. čer 2009

markét už máš tu židličku ??? My se dneska jdeme podívat tady do krámu jestli něco nepořídíme jinak jsme teď objevili tuto a docela se mě líbí víc než to jitro

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=12566570&tab=2

jitousek
30. čer 2009

no to si nedovedu představit v tom hicu jelikoš u nás v porodnici na sále i v lednu byl hnusnej vzduch a furt jsem říkala ať otevřou okno nebo jim tam zkolabuju

jitousek
30. čer 2009

jdu asi žehlit dokud Mišpulín spí 😉

zajdla
30. čer 2009

Mě včera vyžehlila ségra,tak jsem ráda.Ale dnes vyžehlím ten koš.Jen to jen pár částí.
😀

jitousek
30. čer 2009

a už jdu nebo tu vysedím důlek 😎

zuzanka26
30. čer 2009

Ahoj u nás taky noc nic moc, častý buzení takovým kňouráním nebo co, no sice na počet hodin dobrý, ale x krát jsem byla vzhůru ach jo. 😝
Ale v 5 bych nevstala, máš můj obdiv Markét. 😉

jitousek
30. čer 2009

tak hotovooo a dítě stále spí 😵 😵 😵

jitousek
30. čer 2009

jdu si hodit kopita na gauč na pět minut než se probudí 😎

Strana