icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

kremrolka01
3. črc 2009

tam je spoj asi úplně blbej a nebude tam ani prapračlovíčkov 😀 ... jo klášter jestli se chceš přidat... ale mužskej myslim 😕

pismenko
3. črc 2009

a já snad ani nedýchala...jsem chtěla vyskočit z okna 🙄

kremrolka01
3. črc 2009

no já jela spíš do-pr-de-le 😀

kacena00
3. črc 2009

jako kdo by se chtěl přidat do kláštera???? sme teda sice mluvily o momentální menší chuti na sex, ale že bys nás zrovna musela házet do kláštera 🙄 🤐 hm hm hm 🙂

a v bechyni je prapračlovíčkov?

kremrolka01
3. črc 2009

baru jo choděj, kuju
a drak tu trhá techničák, píšu jednoruč
v posteli má hysterák 😠

kacena00
3. črc 2009

já už prozměnu nechtěla, už nechtěla michale už nechci- seš moc statečná- já už nechci, michale já už nechci

pismenko
3. črc 2009
kacena00
3. črc 2009

potvorec!

kremrolka01
3. črc 2009

to jseš dobrá žes to udejchala 😀

kacena00
3. črc 2009

😀

kacena00
3. črc 2009

já spíš jen pípala 🙂

jdu na ten podmost

kacena00
3. črc 2009

takže market jedeme na vodu?

kremrolka01
3. črc 2009

hele půjčíme si v Táboře loďku a po Lužnici jsme tam raz dva, Crďa s Kubou nám budou dělat háčky 😀

kremrolka01
3. črc 2009

jdu zkusit dát prso a snad usne, udělal tu z obálky jakousi vlaštovku ale nelítá 😀 odmítám jí sbírat po sté z podlahy 😠
tak dámy pá dobrou a něco vyberte, my dojedem kamkoli a jakkoli 😀

pismenko
3. črc 2009

No času dost, ale aby jako kremrolkovic nebyli na chalupě a kačerovic někde na ekofestivalu 😀 😀 😉 😉

kacena00
3. črc 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tanuki
3. črc 2009

my asi razíme směr jih v úterý, tak dejte vědět, kdyby něco 😉 abychom alespoň trochu vyrovnali gender balance, nebo se chtěj kluci prát o Dorotku? 😀 z Prachatic bychom se snad někam k Vám dohrkali. Po dvou řídících pokusech od udělání zkoušky v autoškole bych to fakt neriskovala.

Zajdi, vepsat do OP? ale vždyť je zatavená 😅 rychlý pas stojí 1500 😖

kacena00
3. črc 2009

hm, hm, hm, tak juknu zejtra jak se dá z prachatic doi bechyně, tyjo, kéž by to vyšlo, já sem na vás dost zvědavá!!! 😀

tanuki
3. črc 2009

ououou, dost hrozně, na první pohled!

tanuki
3. črc 2009

tak snad by mě Martin hodil do čb (ostatně to nádraží tam se mi hrozně líbí 😵 ) Bechyně teda žádná velká sláva, ale strašně ráda bych Vás viděla a zeměpisně to ujde. Univerzita Karlova má v Dobronicích u Bechyně takový "tábor" ekonomka ho má na druhé břehu, Kremrol, bylas tam?
Můžu nejlépe středa až pátek..

zirafik
3. črc 2009

.... tady bude spich 😕 😕 😕 ... ale až na JIHU 😕 ... to mám daleko 😒 ... ale táááááááááááák ráda bych vás taky někdy viděla 😵

zirafik
3. črc 2009

do tý Bechyně to mam 90km 😕 , což není zas tolik, ale hrc prc cesta 😒 ... necelé 2 hoďky 😝 ... ale tíáááááááááák ráda bych vás viděla 😅

zirafik
3. črc 2009

tě pic, jdu do pelechu 🙄

jitousek
4. črc 2009

dobré sluníčkové ránko 😎

pismenko
4. črc 2009

Dobré 😎 😎

jitousek
4. črc 2009

teda já se bavím hnedka po ránu tím vaším včerejším kecáním 😀 😀 😀 😀 se picnu fakt písmenko kremrolka a kačena teda vy jste kousci 😵 😵 😵 😵 😵

jitousek
4. črc 2009

na sraz bych teda klidně jela ale takovou dááááááááálku hm to nedám 😔

pismenko
4. črc 2009

A kolik to máš km Jitu??Já jdu mrknout, kde je Trutnov 😅 😅 😅

Strana