icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

endlessblue
21. říj 2009

prvníííí

endlessblue
21. říj 2009

😀

endlessblue
21. říj 2009

😀 😀

endlessblue
21. říj 2009

Tak dítě usnulo v půl desáté...budíček ráno v 6h 🙄 Teď už tu řádí jak černá ruka....a já bych táááák spala.

Dneska odpoledne budu doučovat jednoho maturanta angličtinu, tak mám úplnou trému, páč už neumím skoro ani kváknout 😒

endlessblue
21. říj 2009

Markét... těšíme se na ty profi fotky 😉

zajdla
21. říj 2009

Druhááááááááááááááááááááááá. 😀

beruskaveruska
21. říj 2009

ahoj 🙂 🙂

...tak koukám Endy jsi se moc nevyspala co? já celkem do růžova 😀

zajdla
21. říj 2009

Endi uvidíš,že se do toho zase rychle dostaneš. 😉

Lucka včera usnula taky až kolem 10.Já jsem už šla spát taky a ona ještě řádila.

Dneska jde Lucinka poprvé na cvičení.Říkají tomu tady gymnastika,ale myslím si,že jsou to spíš pohybové hry.To je jedno,hlavně ať má nějaký pohyb.Už se tam moc těší. 😀

zajdla
21. říj 2009

Já taky do růžova.U nás totiž klasika.Ve 2 a v 5 mlíčko. 😀

tanuki
21. říj 2009

bré ráno, zas dnes nestíhám
endy, maturanta? to se do té doby oba doučíte 😀 😝

beruskaveruska
21. říj 2009

ahoj Tanu jak dopadl dort?

christla
21. říj 2009

Ahoj holky!
Zdravím při středečním ránu. U nás noc klasika, opět kolikrát vstávání a dávání dudlíka..... 😖 No, asi už to jiné nebude. Teď dám mlaďošce najíst a půjdeme se na chvíli projít.

endlessblue
21. říj 2009

Já se taky chci vyspinkat do růžovoučkáááá 😀

tanuki
21. říj 2009

Beru, no mohlo tam být ty želatiny míň. dnes pokus č.2 😉 a další party... ale už jsem fakt KO, taky bych se ráda vyspinkala!!! dnes odpo půjdu spát s Verčou!!!

musím Vám sem dát link na jedno video, co mi přišlo mailem "proti depresi" 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=e-UF-h1K4rM
zirafik
21. říj 2009

ahojík, tak u nás nejhorší noc, jakou jsem kdy zažila 🙄 🙄 . Včera jsem si dovolila zajít s kámoškou na dvojčičku vínečka a tak mě "šéfová" náležitě potrestala 😠 . Nakojila jsem jí v 18h, pak si jí v půl vzal manža a já běžela... po pu osmé vykoupal, kolem osmé dal odstříkané mlíčko a spinkalo se (hodinu), to mi manža psal jaká pohodička doma vládne 😅 ... já dorazila kolem půl desáté- dítě v houpačce, oči jako hrachy, mrskání se sem a tam 🙄 , po pul hodině (22,15) jsem to nevydržela a vzala si jí do postele- nakojila a šupla do postýlky (23h)... pak jsem se umyla, trochu pouklízela a lehla do postele (00,30).. v 1h vztekání, kvílení - kojení a přebalení, 1,45h spim... 4,15 vztekání, kvílení, frkání - kojení, odsátí 4,50 spim...6,15-to samé.. 7 - spim, manža vstává a nadává, že je zbitej jak pes, 9,15 kvílení a povídání... nemám sil, na půl oka spim do 10h... 😝 😝 ... to se nedá vydržet.... Chris, lituju Tě... jestli to tak půjde dál tak se zblázním 😖

zirafik
21. říj 2009

Endy, já takýýýýýýýýýýýýýýý 😝 😝

endlessblue
21. říj 2009

žiraf vydrrrž... třeba se vám klubou zoubky 😉

My jsme teda zatím ouplně bezzubů 😀

endlessblue
21. říj 2009

Tanu, moc krásný, už jsem to před časem viděla....ještě těhu... tak jem si říkala, že i čtyřčátka jsou bájo, ne???? 😀

endlessblue
21. říj 2009

Co umí a dokáže?
Okusuje suchar a pije z hrníčku. Tak tohle mi přišlo na mail z www.rodina.cz mno.. naše malá ještě suchar neokusuje, nemá čím, z hrnečku si občas srkne a půlka je toho na bryndáku. Sedět ještě neumíme.. chjoo chjo.. 😅

zirafik
21. říj 2009

no, snad se mi aspoň díky tomu zlepší tvorba mlíka, neb včera jsem chtěla zas odsát do zásoby a z levého po 4hodinách 50ml a z pravého po kojení necelých 50ml 🙄 ... to levý je dlouhodobně nějaký mizerný 🙄 .. .uvidíme event.pomalu nějaký ten příkrm začneme zavádět, neb pokud je to nějaký spurtík, tak to ty prsa (ani já) asi nezvládnou 🙄

zirafik
21. říj 2009

tak to video je fakt bomba 😀 ... nicméně si myslím, že se maminka moc často nezasměje 😝 ... to musí být blázinec 😲 .. .to aby měla min. 2 chůvy 😅

zajdla
21. říj 2009

Pavli snad to bylo jen tím,že cítila,že byla změna oproti stereotypu. 😉

zirafik
21. říj 2009

Zajdi toho se teda trošku bojim, neb bych se pak těžko od ní hnula... takový manýry téééda néééé 😝

nemo1985
21. říj 2009

Zdravím holky.

Tak nejprve děkujeme Všem co nám popřáli k svátečku 🙂
Malej dostal od všem plno dárků 😀

Včera nám bylo 10m, hrozně to letí.

Malej mi ted spinká, já jsem omáčku dorařila.

Zítra jdeme do poradny.

Počasí je takové uspané, máme zataženo a jen 3stupně 😠

endlessblue
21. říj 2009

Hihihi, to je paráda... Lukášek je tak podobnej tatínkovi, že to vypadá, že si ho tatínek snad sám porodil 😅 😉 😀

kremrolka01
21. říj 2009

žiraf snad to bude jen vyjímka, my taky takových nocí pár měli, naštěstí to není pravidlo 🙂
endy my jsme taky bezzubý, takže piškoty neokosujeme ale žužláme 😀 nicméně ho spořádá celej ani nemrknu, teď se celkem i v klidu najim, dám mu kus rohlíku nebo piškot a je spokojenej
s tím pitím jsme taky pořád na štíru, ale aspoň trochu sosá z hrnečku a nejradši obyč vodu, ale dáme tak 30 ml za den, takže prd

christla
21. říj 2009

Tak jsem tady. Dala jsem dítěti najíst a teď je v postýlce a snaží se usnout. Oběd dneska vaří tchýně, má dovolenou, tak mám opět leháro. 🙂
Pavlí, buď ráda, že je to u vás první noc a snad i poslední. Já v tomhle tempu jedu už 4.týden..... 😔

valentynka
21. říj 2009

ahoj holky,

žiraf, já taky ted měla takovu noc, filíepk se budil jak kdyby mu bylo 6 neděl. Prostě po dvou hodinách na kojení, jenže já už ted u kojení prostě neusnu . Dřív jsem hned usnula,ale ted ne, no pak než zaberu a pak zase budíček ☹

beruško, vidíš jak to hezky utíká, si zdřímneš hezky odpolko a hned je večer 🙂
a klidně to procházkování s kočárme můžeš vzít přes severní čechy pomalů dolů na jih 🙂

Kristýnce přejeme k 5-ti měsíčninám hoodně zdravíčka a mamince hoodně mlíčka a krásné spinkání 🙂

valentynka
21. říj 2009

včera jsme byli na kontrole, tak filípek váží 9,60 na 10 měsících, jen ho ještě musím změřit.

pak jsme jeli do města, filda si dal šlofíka a domů jsme přijeli ve 4 🙂

dnes jsme byli zase na plaváníčku,tka se zase potápěl 🙂 ted už spinká 2 hodinky, šikulka, ho to nějak zmohlo, asi i ta pára vždycky na konec, to teplíčko 🙂

nemo1985
21. říj 2009

Kristýlce také přejeme k 5měsících vše nej 🙂

Endy........... není žásná změna u nás no, pořád celý táta je malej 😀

Val,,,,, tak to Filípek má krásnou váhu, my jdeme zítra do poradny.

Přidala jsem fotečky do alba 🙂

Strana