icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

endlessblue
26. únor 2010

Už si tady stahuju nějakou oddychovku s Benem Aflecem... doufám, že to nebude ouplná blbost 😅

pismenko
26. únor 2010

Pařba v Las Vegas - je to komedie, které moc nemusím,ale tato je taková jiná a celkem se se nasmála

http://www.dvd-pujcovna-caslav.cz/parba-v-las-v...

pismenko
26. únor 2010

ty vole, viděly jste ty Ruské bobisty teďka??? No to bylo dost husýýý

ale vy asi na olimpiádu nekoukáte 😅 😅 😅 já často 🙂

No ale hustýýý, já bych do toho nesedla...oni jeli ve 150km/hod a přavrátili se a jeli chvilku po hlavě..ale nic se jim nestalo 😕

pismenko
26. únor 2010

Ni nic, vypínám svůj stařičký PC a jdu za Tomčou.

Jo a papučový bál byl luxusní, přišly jsme až 19:30 domů, Dora plná energie, řádila tam jak černá ruka a to se ze začátku dost bála, protože tam na malém prostoru bylo přes 40 lidí, kravál,ale otrkala se docela rychle a pak byla k neudržení 😀 😀

pismenko
26. únor 2010

Já nechápu, proč to vždycky nenapíšu do jednoho příspěvku...ale když mě ty myšlenky tak plynou 😅 😅

kremrolka01
26. únor 2010

tak máme další medaili 😵 a jdu spinkat
dobrou 😉

janda79
27. únor 2010

první 😀 😀 😀

pismenko
27. únor 2010

druhá 😀 😀 😀

tanuki
27. únor 2010

no my bez repráčků jsme úplně ztracení 😖 už 2týdny mám jen rádio, ani tu čt24 a Vyprávěj 😠 říkám si, jak dlouho to můžu vydržet 😀 ale na chatě jsme si pustili na notebooku Podivuhodný příběh Benjamina Bretta(jestli se to tak píše), znáte to? Pitt se tam narodí starý a mládne

janda79
27. únor 2010

ahoj písmen, jsem ráda, že jsi mi přenechala prvenství, však se to už asi nebude dlouho opakovat 🙂
já jsem ko, teče mi z nosu a hlavně mi to stéká všechno po sliznici a je mi z toho blbě!ble. už se mi samo udělaly opary v nose a pod nosem, takže to smrkání i bolí. dneska se chystám s holkama do té solné jeskyně, mají tam až od desíti, takže půjdeme po obědě, až se Veruška vyspí a nají. jsem na to zvědavá. holky se v té soli budou hrabat, tak aby si nesáhly do očí 😕

janda79
27. únor 2010

ahoj tanu, to neznám, ale mohlo by to být fajn. určitě to zkusím, ale to si to budu muset někam zapsat 😅

tanuki
27. únor 2010

jandi, taky doják..
my jsme ťukyťuk momentálně zdravé, ale vyrazila bych k moři, hned 😀

janda79
27. únor 2010

no my jedeme na hory do Itálie, tak se musíme uzdravit. ale teď čtu, že do jeskyně se s rýmou nesmí 🙄

janda79
27. únor 2010

ale dr. nás tam poslala, tak teď nevím...

pismenko
27. únor 2010

Tak to bych vyrazila taky 🙂

endlessblue
27. únor 2010

Brý ránko...
tak u nás vše ve starých kolejích... malou jsem uspávala do půlnoci... mlela sebou, kašlala, pobrekávala.. teplota.

Ráno opět 38,8 po odečtu... je to furt takový hraniční, jestli zábal nebo ne 😖

Venku je nádherně a my budeme norníkovat 😒

tanuki
27. únor 2010

já takhle dávám aspoň obklad na čelíčko, pak jí to o stupeň kleslo.
Kašlu na školu, napsala jsem kamarádce, jestli můžeme přijet za ní do Lisabonu 😀 fakt chci někam vyrazit!!!než bude další mimi 😉

Jajdi a kdo všechno jedete? kdo bude hlídat když budete lyžovat?

tanuki
27. únor 2010

hm, tak letenky zdražily :-/

janda79
27. únor 2010

jedeme celá rodinka a ještě kamarádi. když jsme ještě neměli Míšu, tak vždycky jeden lyžoval a jeden byl na lehátku u restaurace na sjezdovce, tam jsme byli vždycky tak dva a více, kdo nelyžoval. a Míša když chtěla, tak šla lyžovat s tím, kdo jezdil. no a letos bude vždycky jeden lyžovat s Míšou a jeden hlídat Verušku. bereme kyblíky, bábovky a hrají si se sněhem. no a bude spát v kočáru, jídlo máme vždycky sebou, takovou svačinu, teplé je až odpoledne, pro Verďu budu mít v tom termoobalu vždycky ohřáté dvě skleničky s jídlem. tak uvidíme, jak to půjde, ale proč by ne, strašně se těšíme!

janda79
27. únor 2010

letím s tebou 😀

endlessblue
27. únor 2010

Tanu a kdy ten obklad malé dáváš? Když je v postýlce??? Neb malá mi tu lítá po bytě... nevím, jak bych jí udržela s obkladem na čele... navíc jsem to jednou zkoušela a ječela... děs běs.

Holky, já bych taky někam letěla.
S manžou jsme si nedali dárek k vánocům, páč jsme chtěli na jaře na prodloužený víkend do Istanbulu i s Jůlinkou. Jenže letenky od té doby zdražili 😠 😠 😠

janda79
27. únor 2010

já jsem nikdy neletěla a ták bych chtěla, ale problém je tevtýž, finance

janda79
27. únor 2010

tentýž

janda79
27. únor 2010

endy, když máš taky Meryl Streep jako oblíbenkyni, doporuč mi ještě nějaký film s ní, prosím

tanuki
27. únor 2010

já letěla když mi bylo šest..a pak ve druháku do Dormundu za 700🙂 byla jsem děsně nervózní..
No, ten můj Lisabon ej velké rozhodnutí..letenka stojí tolik, co levný zájezd.. A spolužáci ejdnou v létě na 4tt do USA, to mě taky trochu hlodá, koupi auta už jsme zavrhli, tak něco našetřeno máme 😅

tanuki
27. únor 2010

endy, dělala jsem ho vždy jen v noci, když ležela, s běhajícím dítětem nevim ☹
jandi, to zní výborně, určitě si to užijete!

janda79
27. únor 2010

v jeskyni je obsazeno, takže s rýmou to mám vyřešené!

kremrolka01
27. únor 2010

čauky, ten film je podivuhodný příběh benjamina buttona 😉 doporučuju 🙂
ty jo já bych taky hned někam jela, hory už máme za sebou, tak už se těšim na červen do Itálie 🙂
tanu a kdy bude další mimi? 🙂 já myslela že druhý nějak hned tak neplánujete

kremrolka01
27. únor 2010

já teď naposledy viděla hanebný pancharty od tarantina, tak kdo ho má rád... je to takový dobře ulítlý...
http://www.csfd.cz/film/117077-hanebny-panchart...

zajdla
27. únor 2010

Hojky,pěkný den.

Tak Lucka už nám cestuje na hory s našima.Už teď je mi s mutno. ☹

všechno jsem jí nabalila,tak snad jsem na nic nezapoměla. 😀

Strana