icon

Snažilky Na koníka

lucianas
14. únor 2009

Všechny zdravím a vítám v dalším pokračování úspěšného tématu !!!

Pevně věřím, že už nám snažilkám ta SEDMIČKA přinese štěstí a že budeme mít svá vysněná miminka u sebe, nebo alespoň v bříšku.

Snažilkám přeji, aby se co nejdříve zadařilo!!!

Těhulkám pohodové a bezproblémové porody!!!

Maminkám hodná a spokojená dítka, a kdo ví, možná další těhulkování!!!

jitousek
19. bře 2009

kremrol máte krásný fotečky s toho vítání jsem teda zvědavá kdy přivítaj nás 😵 asi až půjdeme do školky 😎 nebo do školy ?? 😀

jitousek
19. bře 2009

tak jsem přidala pár fotek 😎 a už musím dítko kňourá .....dnes spíme u okna v pokoji .........jelikoš jsme byli na zahradě a 3x jsem tam musela leťet jelikoš jsme buleli nevím co ho vzbudilo jestli pes nebo vítr nebo něco jiného ale dnes nám to spaní venku nešlo tak ho mám doma v pokoji u okna abych nemusela lítat po schodech 😵

stihla jsem vyžehlit a vyprat a pověsit ......te´d tu chvíly relaxuji na netu cha cha ale konec zábavy dítko si mě žádá 😵

kremrolka01
19. bře 2009

no Jiťu 😀 😀 😀
já nechala doma Kubíčka s Petrem jenom dvakrát a dycky mu to chudákovi taky celý prořval 😅
přišla jsem doma vyřvávala hudba (asi se ho snažil přeřvat 😀) všude hračky, deky, lehátka roztahaný, no nic mu nezabíralo 😀 😀 😀 až mámino prso jako u vás

kremrolka01
19. bře 2009

my dneska teda taky máme "režim"
od 8:30 do 12:30 byl vzhůru, kójo pomalu co hodinu, pobrekával, v lehátku nebo koši vydržel max. 10 minut a teď už od těch půl jedný spí a mně tu můžou prsa prasknout jak jsou zvyklý kojit každou hoďku 😀

kremrolka01
19. bře 2009

ani ven jsme nešli a to bylo celkem hezky, jenže já byla ráda že vytuhnul a bylo lítomi ho budit

kremrolka01
19. bře 2009

mě čeká gynda v pondělí, kvůli vítání jsme to museli posunout
to bude ulítaný to pondělí - od deseti do dvanácti máme kurz vázání šátků a od jedný mám být na gyndě, no ještě to budu vymyslet co s malým

kremrolka01
19. bře 2009

endy jak jste vlastně dopadly včera na kontrole, jak malá vyrostla?

nemo1985
19. bře 2009

Ahojky 🙂
Tak u nás naštěstí už nesněží, jen ráno to padalo, hned to tálo.
ted tu sluníčko svítí.

Manža z práce přijel, jsme se najedli a že si vezme malýho do kočárku ven
a že se pojede s ním projet.
Já jsem si mezitím vytřela a nádobí udělala,

Jinak na gyndu mám jít ted také 25.3.
Ale od rána mi divně pobolívá břicho, možná mrcha dorazí,
no uvidím. Musela bych se přeobědnat.

Jitoušku...... krásné fotečky malého 🙂

Nám jsou zítra 3měsíce 🙂 🙂 🙂
Hrozně to letí holky.

tevina
19. bře 2009

Ahoj tak jsme zpět z kontroly.
Takže naše míry v 8 měsících: 8570g, 71 cm, obvod hlavičky 46 cm 🙂 takže za 2m přibral jen půl kilča.
A porovnávám s Tomíkem v 8m: 10,60kg a 74 cm 😨 😀

Jinak jsem vás teda aspon dočetla protože jste se moc nečinili a moc jsem se pobavila nad příspěvkem Jitu 😀 😀 😀

A zkoukla jsem fotky,
Kremrolko máte moc hezký fotečky z vítání,sluší vám to tam,tobě moc 🙂

Nemo Lukášek je taky velkej fešák 🙂

tevina
19. bře 2009

Tanu,Verunka už má svoje brejličky,jo? 😀 A teda nejlepší je žižkovská pepča 😀 😀

Jitu Michálek je hezounkej 😵

tevina
19. bře 2009
rintintyna
19. bře 2009

ok, tak já se jako zase odrážím, když čípan je te teda ta lichotka 😵 Tevi, máme stejný povlečení na peřinách, akorát, vy ho máte jaksi do zelena, možná to dělá fotka. My ho máme více do modra 😀 Holky máte to tedy veselé s těmi dětmi. Hlavně nepropadat žádným splínům, vše se jistě brzy ustálí i Ti chlapi to postupem času s miminky pár hodin zvládnou. Všechna miminka jsou moc krásná.
Chris, kotě, i když je to těžké a těhotenstvím neproplouváš zrovna na růžovým obláčku, spíš naopak, zkus se trochu vzchopit. Porod se blíží a budeš potřebovat spoustu sil, Vy oba s miminkem 😉

rintintyna
19. bře 2009

tomu teda já nefandím. Matka by se určo měla snažit porozumět svému dítěti, i když je to ze začátku asi těžké a nenechávat to na přístroji. To by taky za pár let mohl miminka chovat robot 😠

beruskaveruska
19. bře 2009

jsem vzhůru 😀 spala jsem jako miminko nechcete mě někdo 😀 a bez krmení a přebalování stači mi, když si se mnou budete povídat 😀 😀 😀

beruskaveruska
19. bře 2009

tak jsem vás dočetla teda moc se toho tady nedělo co???

fotky máte nádherný dokoukala jsem všechny a poctivě 🙂

beruskaveruska
19. bře 2009

Jitu to je malej pěknej vyčůránek co? jak nemá kozenku tak je konečná 😀 a Kremrolky mladej to samé? teda děvčátka 😀 , ale co aspon víte, že je máte a oni vás taky 😉 😉

tevina
19. bře 2009

Rinti jestli myslíš to pruhovaný,tak to je zelený 🙂

Berunko tak já tě teda beru,ale nebudeě zlobit,jo? 😀 😀

valentynka
19. bře 2009

Jitoušku,super fotky 🙂
a co to máte za ten polštářek ?
to je nějaký s bylinkama či co ?

kacena00
19. bře 2009

ahoj holky!

já bych teda teď nějakej přístroj, kterej odhalí proč to moje miminko musí pokaždý usínat hodinu celkem brala, sem už dost vyfluslá, jí po 2 hodinách, ale hodinu usíná, zabere, začne řvát, zabere, začne řvát, teď usnul, tak se jdu poradit ohledně koupě lehátka a zase poletím, protože samosebou sem žehlit nestačila, protože na tu hodinu a půl co sem měla volno, když zabral přišla souseda, musim říct, že na mě zase leze splín, nějak už nemám energii..

a to sem kdysi toužila po dvojčatech 😖

takže potřebuju radu ohledně lehátka, rozhoduju se mezi těmahle dvěma http://www.robinsn.cz/obchod/detske-lehatka/pat... u tohodle se mi líbí, že je jištěný i tělíčko, je to jediný lehátko, u kterýho sem to objevila

http://www.kocarky-lvicek.cz/Lehatka-a-houpadla... ale tohle je taky moc fajn, ale má jištění jen mezi nožičkama - to stačí? jaký s tím máte zkušenosti?

dík moc za odpovědi

zajdla
19. bře 2009

Ahojky.Tak jsem doma.Tak kontrola dopadla nijak.Doktor má dovču,tak mi sestřička jen změřila tlak a zkontrolovala moč.Říkala jsem jí o tom tvrdnutí bříška,tak prý můžu magnésko i 3x2 tabletky.Já beru jen 1 /denně.Ale dostala jsem žádanku na ten genet.ultrazvuk a objednala jsem se.Tak držte 30.3. pěsti,jedem do Brna.Tak snad to vše dopadne dobře.JInak jsem dostala výsledky z toho T-testu a tam to vyznělo tak,že jsem už stará matka. ☹

zajdla
19. bře 2009

Kremrolko moc vám to na tom vítání sluší.Jakoubek tam byl určitě nejhezčí miminko.

jitousek
19. bře 2009

ne ne Val to je polštářek s peckama od třešní prodávaj to v DM drogošce dá se to nahřát na topení a krásně to drží teplo a na bříško je to paráda ještě ho s ním můžeš jako masírovat a moc dobrá věcička když už nevíme co by zabralo 😎

jitousek
19. bře 2009

doporučila mě to kamarádka ........píšou že se to dá i dát do studena opačně když chceš něco chladit no taková blbůstka ale na bolavé bříško dobroš 😵

jitousek
19. bře 2009

jo s tím přístrojem to jsem viděla v sama doma ale moc tomu taky nevěřím 😎

já mám něco lepšího psala jsem to tu ještě s pupkem jedna američanka se zabejvala dětským pláčem a rozpoznala že pokaždé když pláče tak tím pláčem dává najevo něco a vysledovala že třeba (to je jako příklad říká při hladu neh neh a tak podobně ) .........jenže mě se to teda nedaří vysledovat co říká spíš je to stále dedukce intuice nebo pokus omyl ......mám pocit že pláče porád stejně a my nepláčem my řvem a když se do toho obujem praskaj okení tabulky 😀

jitousek
19. bře 2009

někde na to možná mám ještě odkas a vím že tenkrát mě to přišlo užasný dokonce tam byla i ukázka vypadá to idylicky ale mě se to teda nedaří v tom jeho řevu poznat co zrovna převažuje jestli neh neh nebo heh hen oh oh nebo já nevím co ještě tam bylo co jak říká 😵 no nic to jen tak na okraj ale možná některé maminky s dětma by to ocenily ......mám to CD ale bez překladu jen angliš 😎

jitousek
19. bře 2009
https://www.youtube.com/watch?v=w6CFSGAueyo

tady jsem našla tu ukázku 😎

jitousek
19. bře 2009

http://www.dunstanbaby.com/

a tady jsou ofic stránky 😎

jitousek
19. bře 2009

to už mě přijde zajimavější znakování s miminky 😵

beruskaveruska
19. bře 2009

Tevinko joooo slibuju, že budu hodná 😀

Holky ráno jdu na gyndu tak mi držte palce jsem zvědavá co mi řekne a hlavně jak to vypádá dobrala jsem ten clostil a měla bych si nechat píchnout ten pregnyl tak uvidíme jestli mi to doporučí nebo jak a příští týden se snad konečně dozvím o tom novém dr.

tak pa pa dobrou noc.

MM šel po 20h do práce já ke kamarádce na kafčo ted jsem přišla dom a půjdu do pelechu jsem jako přejetá tak páček schledáček zítra

brou noc a krásné sny a hodná miminka co nechaj vyspat maminky 🙂

Strana