icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

prosteja
7. črc 2009

mě je teda dneska parádně blivno holky, na té poradě asi někoho ohodím možná 😀 😖

hehe a co to krvácení? 😖

hehena
autor
7. črc 2009

PROSTEJ já taky... vyloženě jsem polehávala a jednou jsem teda šla na procházku, když už jsem toho měla dost.... ale popošla jsem pár metrů a jelikož mi bylo blbě, tak jsem sedla do trávy, seděla a koukala na dovádějící Rozušku, co se plácala ve vltavě... 🙂))

jinak v neděli bylo zase slabší krvácení, co zase přešlo ve špinění...... tož jsem na to zvědavá... dneska je to zase o kousek lepší - snad jsem to zas nezakřikla... 😅

hehena
autor
7. črc 2009

a blivno mi taky bývá a celodenně... a nechutenství - z toho se večer narvu, bo se mi uleví.... a pak je mi zas děsně těžko... no fuj ... 🙂))

hehena
autor
7. črc 2009

snad se aspoň za pár dní dozvíme něco povzbuzujícího...

zuzka.o
7. črc 2009

*******Ahooj PRVUŠKY ********

Sabinka je nádherná, moc gratulujůůůůůůů 😵

Hehe, snad to bude dobrý, hlavně odpočívej. Kdy máš jít na kontrolu?

Prostejko, nechtěla bych být účastnicí porady (snad jedině v pláštěnce, kdybys náhodou hodila šavličku) 😀 😀 😀 😀 😀

zuzka.o
7. črc 2009

Teda, moc lituju Petulku, takhle oteklý nohy, chudinko, snad už bzro bude chtít mimísek na svět a uleví se ti 🙂

hehena
autor
7. črc 2009

ahoooooj ZUZI 🙂))

já teda ani v tý pláštěnce... mě by stačil jen ten zvuk a puch a ohodila bych si vlastní krytí 🙂))

jak se máš ZUZI??? .)

na kontrolu jdu 14.7. ve 14.30 😉

verled
7. črc 2009

anget:no popisovala jsem to kamarádce a ona říkala že je to ono a že se nemam řídit tabulkama, že poznam když mi kručí v břiše, ale tohle prostě bylo jiný a mě normálně vlítla slzička do očíčka🙂

hehena
autor
7. črc 2009

ty jo PETI ty nohy jsou fakt nářez.... :-OOOO

cat79
7. črc 2009

Ahoj holky, tak my jsme dospávali prodloužený víkendík, dneska musíme něco popracovat, já si půjdu zacvičit a od 17h je media párty, tak se těším. Už jsme včera obedvali vedle Ani Gaislerový🙂 viděli jsme v Puppu ebena, prezidenta, modelky (Verešová vypadá 3 měsíce po porodu jak já v 19ti, nářez)
No a plno těhulek bylo🙂)já už taky pyšně vystrkuju🙂))

A jak je hehenko?
Svoji chudáčku, snad ti bude lépe, mě už je trochu líp, ale na pravé půlce na zadku se mi udělaly 2 opary a strašně to bolí!!Asi z veřejných záchodků...děs běs..nevíte co na to?Já na to trpívám, tak 3xdo roka

zuzka.o
7. črc 2009

Hehe.... vlastní krytííííííí hihihihihihihihihihiiiii 😀 😀 😀

Hehe, ta kontrola určo dopadne dobře, ten den má totiž můj manžílek narozeniny (jeho dvojče taky) a ještě se ten den narodil kamarádovi Kryštůfek, .... tak to ti určitě musí přinést štěstí 😵

verled
7. črc 2009

hehe:no asi jo🙂jak se máš mamino??no čtu to tu, ale podle mě je to porád dobrý.......za týden??to už je za rohem, a ty budeš mít snad první fotooo🙂
holky a co ta orchi??kde je??.-)

hehena
autor
7. črc 2009

CAT ahoooj .) rozhodně ti pomůže odvar z heřmánku (do koupele) prodávají v lékárně a jinak si to maž Herpesinem (též v lékárně bez předpisu) je to taková miniaturní mastička, kup si radši tu 5 mg!

verled
7. črc 2009

cat:nevim co na to pomáhá, já je většinou mívám na xichtě🙂ale asi by to chtělo něco chladívýho ne?ty jo na zadečku au...

hehena
autor
7. črc 2009

tím do koupele je myšlen ten název... jinak se v tom můžeš jak preventivně občas okoupat (já si to dávát po zcedění vyloženě celý do vody)... a jinak si můžeš trochu spařit a potírat si to tamponkem... 😉

prosteja
7. črc 2009

hehe to je dobře, že to už ustává, já myslím, že to bude ok 😉 a napíšeš mi prosím do tabule kontrolu 13.7.? děkujuuuuuu 😵 snad se dozvíme lepší zprávy 😵

ahoooj zuzi, tak jak je? 😉

ahoooj cat a mimi 😵

a kde je orchi by mě taky zajímalo 😖

hehena
autor
7. črc 2009

no já měla před těmi 14 dny opar víte kde...... no říká se tomu genitální, tak je vám to asi jasný a na zadku se mi dělá občas taky....

VERLED jj to už uteče a bude to tu... dneska jdeme zase s kamarádama do hospůdky... nevíte jak to mám vydržet jim to neříct???

hehena
autor
7. črc 2009

PROSTEJí já už tě rovnou přesunu do těhulek ne??? s CAT jsem to taky tak udělala...

hehena
autor
7. črc 2009

vlastně s každou těhulkou.....

prosteja
7. črc 2009

no hehe, jak chceš 😀 klidně, nechám to na tobě 😉 já si to dám možná už i do passu.... těhu mám potvrzené tak co..... kdyby se něco po.... to se může i za měsíc 😖 a na to prý nemám myslet....takže klidně mě přesuň... a díky 😉

verled
7. črc 2009

hehe:já to řekla jen jedný kamarádce, bylo to drsný no🙂ale pak je to lepší když už je fotoo🙂větší legranda🙂
prostej:to víš že si to dej, dr už ti to potvrdil ne??

prosteja
7. črc 2009

verled, jj, jen tam strčil utz, tak jsme to uviděli a on hned říká, ano to je těhu jak vyšité 😀

prosteja
7. črc 2009

holky já letím na tu poradu, tak mi držte palec, ať tam nikoho nepoblindím 😀 zatím papa 😵

cat79
7. črc 2009

holky dík, koupím si ten Herpesil hned teď asi bych se jinak udrbala🙂
Je to virus v těle, no prostě jednou ho mám a už se ho nezbavím☹((ale zůstávají po tom flíčky☹((blééé

Tak já jdu do fitka, ať to stihnu dřív než se všichni tady proberou a telefony začnou vyzvánět🙂
Prostěj přežij poradu a všem přeji krásný den🙂)

hehena
autor
7. črc 2009

co bylo drsný VER???
no jo, jenže když se neustále s někým stýkáš a nepiješ a furt je ti divně, každej to pozná.... tak už prostě nevíš, co říkat...

i mě dr. těhotenství potvrdil, ale ještě nebyl vidět plod, tak já počkám na další kontrolu a pak se snad i já přesunu do těhulek....

ále mám jinej problém... už ty tabulky máme docela dost dlouhý a problém je v tom, že koník má omezení na text... takže když přidám do tabule další snažilku, tak je to v háji a všechno se ztratí, bo už to prohlížeč není schopen zobrazit.... 😖 😖 😖

sacvi
7. črc 2009

Krásný den holky,
ach jo já už chci rodíííít..ale jako vážně..Už je to den od dne "horší" a "horší" 😒

Holky myslíte že se dá na tom pupku namoct nějakej sval?? Mě už celej včerejšek bolí tak napravo navrchu břuch a jak se pohnu tak to bolí o dost víc a ani sem spat nemohla pře na tom boku ležet nemůžu a dyž sem ležela na druhým tak mě to bolelo taky..ach jo nevím co to zas je.. 😖

hehena
autor
7. črc 2009

PROSTEJí.. jsem ztratila adresu na tvoje grafy... mohla bys mi je sem zase pak vložit??? díky...

hehena
autor
7. črc 2009

kdepa je asi VENDELINKA??? 😕 😕 😕 😕 😕 snad je u nich všechno vpořádku....

SAC vydrž prtka.... si to nedokážu představit, ale ještě pár dní a už to bude.... 🙂

hehena
autor
7. črc 2009

a jinak myslím, že klidně můžeš mít namoženej sval... nějakej se přepnul, nebo ti do něj prcek víc kopnul a tak... zkus si to namasírovat...

zuzka.o
7. črc 2009

Hehenko, mám se dobře, jenom se mi nechtělo do práce. Ten víkend byl sice prodlouženej, ale krátkej.
No a zítra to mám dostat, tak jsem nervní. Včera večer jsem sii zkoušela čípek a byl hodně dole. No a dneska jsem ho nějak nemohla našmátrat. Tak si ale stejně myslím, že těhu nejsem. Jestli ne, tak bych to potřebovalal dostat co nejdřív, abych to nejhorší měla za sebou. Jedu v pátek na fesťák, už se mooc těšim.

Strana