Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
ále ženy zlaté.... zdálo se mi za noc 3x, že mě manžel opouští - asi je to tou sexuelní abstinencí.... navíc mám depku a mám pocit, že až se nám narodí miminko, tak že na sebe nebudeme mít vůbec čas a všechno půjde do kopru...
no a pak se mi udělalo tak blbě ve sprše, že jsem málem omdlela, asi nějakej silnej pokles tlaku nebo co...
No ja prave taky ne...tak abych si nepripadala jako hovadko....porad vsude pisou, ze ma byt zenska upravena i doma a ze kvuli tomu ti chlapi pak odchazej, ze maj nejakou cuchtu upatlanou, ktera na sebe nedba....vite jak to myslim ne?
hehe:to jsou myšlenky, právě naopak ne??bude to lepší potom, když budete tři🙂mě se zas zdálo že mě vyrazili z práce🙂
Hehenko mě včera bylo tak divně..nemohla jsem sedět, ležet, malá kopala, obličej nateklej..měla jsem sto chutí si uříznout ruce a nohy.. 😅 a pak začalo pršet a noc byla v pohodě..
Bae to není sen, to je realita 😵
Mě se zdálo jednou, že už je Vendulka na světě, manžel jí choval a ona začala tak vrnět, tak jsem jí pohladila po tvářičce a ona se zklidnila.. 😵
ANGE ježiš to je jak z hororuuuu..... fuj doufám, že natýkání mě mine... :((
VER no jo... já vím, že je to divný, ale nemůžu se tomu ubránit... občas vidím, jak dítě vztahem zamává a jeden nebo druhej (častěji chlap) to všechno neunese.... je to nějaký blbý podvědomí no...
já mám fakt strach, že na sebe nebudem mít vůbec čas a sexovat budeme jednou za uherák.... to sem debil co?
BAE ahoooooooooooooooooj... jak se máte s Kryštůfkem co? 😵
Ahojky hehenko,z tohodle jsem měla taky strašnej strach,pořád jsem si říkala,nesmím nikdy zanedbávat manžu...pořád musí bejt spolu na prvním místě s mimískem..a nakonec to dopadlo úplně všechno jinak..a už teď v mým srdci vede prcek-a to s čistým svědomím...ale manža si to podělal sám...
To je pochopitelný Bae 😉
Já si říkám, že nesmím po porodu manžu zanedbávat..občas mu uvařím nebo vyperu.. 😎
Ahojky svoji 😉
No novýho asi nic a s tím porodem ještě nestraš..já si to nějak nepřipouštím,že ten prcek bude muset jít taky někudy ven....je to až za dlóóóuho 😀 😎
prosteja:já toho mam mraky , ale vůbec mě to neba, samej průšvih
svoja:paaačko
ange:co budou mít v jídelně🙂
já bych si dneska k obědu dala tu sekanou na kterou jsme měla chuť včera 🙂)))) 😀
SVOJI pá 🙂
tak to já bych šla taky hned... hlad mám taky a holky dneska jdu s kolegyňkou na oběd..... 😀 máme tu novou jídelnu, tak to jdeme prubnout 😀 jsem teda zvědavá 😉
Ahooj holky🙂 my jsme teď strašný spáči🙂)
No a představte si, že mi dnes kleknul mobil a už jsem ho nerozchodila, děs...tak mi ho jel miláček dát na reklamace, snad mi ho ještě opraví, ach jo ach jo.
No a o víkendu zase foťák, úplně kleknul...nechápu..mě se za celý život snad nic nerozbilo a teď za 5 dní 2 nejdůležitější věci na léto☹(((
Mě se o porodu teda ještě nezdá🙂)))ale o sexu joo🙂))
A co nového?Nemám šanci to dočíst, musím dneska hodně věcí udělat a zařídit, ikdyž bez mobilu to půjde teda špatně☹((jsme stejně už závisláci, co?

Ahoj Hehé..a mimí 🙂