icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

hehena
autor
22. črc 2009

MONCI ahoooooooooooooj 🙂 😵 😵 😵

prosteja
22. črc 2009

jé hehenko košík, to může být taky paráda 😵 já právě přemýšlím jak to vyřešit, když postýlku budu mít v ložnici, ale většinu času trávíme v obýváku, tak by se šiklo něco do obýváku, kde s náma bude mimi přes den 😉 ale nový košíky jsou teda pěkně drahý, dražší než postýlka 😲

no je fakt že v autě se topí...... uvidíme, já ani nevím, jak dlouho ten nožičkovej fusak vydrží miminku, jestli to není moc malinký a hned z toho nevyroste 😉 ale moc jsem to ještě nezjišťovala.... už se vidím jak jdu z porodky, manža půl hodiny dopředu roztápí tu naši stařenku 😀 a jak se šineme rychle zpátky domů..... to bude teprvá prča hehe 😀 😵

sacvi
22. črc 2009

Ahoj holky, vy toho zase máte nakecáno 😲 😀

svoja
22. črc 2009

Ahoj holky, jen zdravim...jdu na chvilku na plovku...

prosteja
22. črc 2009

ahooooj sac a mimi 😵 to víš, musíte chodit častěji 😀 😉

hehena
autor
22. črc 2009

PROSTEJí tak nemusíš mít košík... stačí třeba druhá postýlka z druhý ruky... nebo v ikee mají nejlevnější za 800.- tak bych šla do toho taky, pokud nebude ten košík... 😉

hehena
autor
22. črc 2009

ahooooj SAC a SVOJI 🙂

prosteja
22. črc 2009

jj hehe, mrkala jsem kdysi v Ikei, ale to už je fakt dlouho, že tam ty postýlky nemají tak drahý a že do ložnice bych koupila třeba nějakou bytelnější a lepší, ale do obýváku třeba jen nějakou obyč nebo třeba nějakou ohrádku jak má petulka... ale to asi těžko seženu 😖

sacvi
22. črc 2009

Holky já si všude včera stěžovala jak mi je dobře 😀 a pěkně se mi to nevyplatilo..k večeru začlo bolet v zádech a nějakou dobu na to se přidal podbřišek a vyloženě sem si to užívala. 😖 .tlak na močák jak prasátko že sem furt byla na wc..nemohla sem sedět, ležet nic no jako super to bylo..tak sem si dala vanu a pak sem se hynglala na balónu a trošku to povolilo tak jsem usla ale celou noc podbřišek bolel a teď taky ach jo..a záda ani nemluvím 🙄 A to sem eště myslela že ráno vyhodím snídaničku 😨

No prostě sem to včera zakřikla 😝 😀

prosteja
22. črc 2009

sac ještě do zítřka vydržte na tu promoci 😉 a pak vesele rovnou do porodnice 😀 by byla sranda kdyby ti uprostřed toho ceremoniálu praskla voda 😀

sacvi
22. črc 2009

no to by bylo super 😀

sacvi
22. črc 2009

Jéé koukám efulka už má 40 to je něco..holka rychle poroď stejně se to mně nechce sustit právě kvůli tomu že jsi na seznamu předemnou 😀

prosteja
22. črc 2009

sac no to by bylo....... já tě teda odhaduju na víkend.... už by to mohlo přijít 😉

verled
22. črc 2009

hehe:joj je to emitex a navíc, maj na ně teď akci🙂na zimní🙂

sacvi
22. črc 2009

no uvidíme prostejko..já si musím jít nějak zacvičit nebo něco pře v tom křížu to je děs 😖 A nevím esi brzo nepůjdu poblindit záchodek 😅

Zatím ahoj holky..až to trochu přejde tak nakouknu 🙂

verled
22. črc 2009

jen si musíte dát bacha ty maj tam kolekci 2008/2009 a ta je jen do autosedačky tříbodový a pak 2009/2010 a ta je i na ty lepší, já jsem to obkoukla a k espiru je tříbodový zapínání, takže ho koupim🙂

hehena
autor
22. črc 2009

ježiši to mě ještě čekají věci... jaký tříbodový zapínání??? :-OOO v tomhle se vůbec nevyznám.... o ou...

SAC opatruj se a ať je ti líp... ale miminko už je asi ouplně dole, proto ten tlak na močák... to bude co nevidět... 🙂 😉

prosteja
22. črc 2009

teda ver sleduju, že to máš pěkně prošpáraný 😀

no hehe, to nás ještě čeká zjišťování...... tak naštěstí můj se o tohle docela zajímá už teď, tak mě už poučoval, že budeme muset vybírat pořádnou autosedačku 😀

hehena
autor
22. črc 2009

😀 😀 😀 PROSTEJí tak mě pak taky poučíte... myslím, že manža se nebude zajímat o nic... takže se mi rady budou hodit 🙂 😵

prosteja
22. črc 2009

ale bude hehe 😉 počkej až vlezete někam do obchodu s kočárkama nebo tak...... však jsem tu popisovala jak můj hned tahal rozumy z prodavačky... a ptá se na věci, který mě by třeba ani nenapadli 😅 hold autosedačka, kočárek a tak, to už vidím, že bude zjišťovat manža.... mě se to akorát musí líbit 😀

verled
22. črc 2009

ahoj sac....měj se....
hehe nooo to je tak když máš jenom tři popruhy, nebop pět, dřív byly furt tři a teď vymysleli pět, i na kočárek sporťák někdy..........prostě čim víc pruhů tim víc adidas🙂ale ty tři jsou na ramínka a mezi nožočkama, teď dělaj ještě kolem bříška......ale ty zavinovačky jsou tam jen o 100 dražší myslim🙂

hehena
autor
22. črc 2009

holky tak pejska má zduřelou mléčnou žlázu, spíše už zánět... dostala ATB a je totálně mimo... je vidět, že i při lehání jí to děsně bolí.... :(((( do dvou dnů by jí prý mělo být líp...

verled
22. črc 2009

hehe:no to docela bolí, ale je fakt že se to vstřebá rychle tak neboj.......

prosteja
22. črc 2009

hehe chudinka 😖 tak ať ji to brzo přejde 😉

hehena
autor
22. črc 2009

VER no to jsou mi věci... :-O fakt mrkám...

no nevím PROSTEJ.. mě ten můj mužskej bude podle mě ještě v 8 měsící tvrdit, že na výběr kočárku je přeci ještě brzo... 😀 má toho tolik, že neví, kde mu hlava stojí no... takže si sotva všimne mě... natož aby řešil kočárek nebo autosedačku... těhotná jsem tu zatím jen já... 🙂))

hehena
autor
22. črc 2009

akurát to moc nechápu no... všude vyčteš, že se to stává po harání a ona má před háráním... měla by hárat příští měsíc.... možná to souvisí s tím, že poznala, že já jsem v tom a je to třeba důsledek nějakýho fyzickýho pokusu o falešnou březost... no už moc vymejšlím, ale taky možnost...

hehena
autor
22. črc 2009

škoda že tu není PETULKA, určitě by mi poradila...

prosteja
22. črc 2009

no hehe tak u nás je těhotnej asi hlavně manžel 😀 včera lítal celej večer kolem ledničky, musely jsme se mu s mamkou smát 😀

já si včera chtěla vzít do práce ráno šunku na snídani a omylem jsem vzala slaninu z lednice 😠 tak mu to odpoledne po cestě domů říkám, že jsem si já blbec místo šunky vzala slaninu a jeho první starost byla, jestli mu tu slaninu prý vezu zpátky 🙄 😀 😀 takže asi tak 😀

a to je asi tím, že tvůj manža pořád někde lítá hehe a zařizuje..... my když přijdeme odpolko spolu domů, tak už jsme jen spolu, válíme se na gauči, takže mám upusinkovaný bříško a když vyrazíme na nákupy, tak můj manža je prostě takovej, že on už takový věci jako kočárky a sedačky a tak obhlíží 😉 a ten tvůj taky začne hehe, chce to čas no, srovnává se s tím pomalu, že bude táta 😵

prosteja
22. črc 2009

jé hehe, tak to ti neporadím ☹

Strana