Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
ale dneska jsem se dozvěděla super zprávu, respektive já si ji sama pro sebe vytvořila 😀 😀 😀 už teda vím, kde budu rodit 😀
kolegyňka tady mi dala mejlíka na sestru, která už má 2 děti... jedno rodila v Podolí a jedno rodila v Krči, což mi absolutně vyhovovalo, páč mezi těma dvouma se asi rozhoduju...... 😉 tak jsme se bavily, sice jen po mejlíku, ale bohatě mi to stačilo 😉 byla spokojená v obou porodnicích, ale kdyby si měla vybrat ještě potřetí, tak jde do Krče..... prý personál na porodním sále, vybavení a pokoje naprosto srovnatelný, ale co je prý nesrovnatelný jsou sestry na šestinedělí.... v Podolí prej hrůza hrůzoucí (což mi teda říkaly i další dvě kámošky) a v Krči všechno ok, sestry příjemný, všechno vysvětlily...... jinak teda v Krči ležela týden, vyvolávali jí 5 dnů porod, to jsem se teda vyděsila 😲 ale ona mi říkala, že ať se neděsím, že jí nic nebylo, že tam jen po termínu ležela a nechtěla jí zabrat tabletka na vyvolání, ale že jí nic nebylo.... 😉 a že teda na svůj porod v Krči vzpomíná s úsměvem na tváři a z těch dvou by si vybrala Krč.... takže se budu registrovat asi tam 😉
no anget právě, všude se říká, že je to nejlepší porodka široko daleko, ale zjišťuju, že to není vůbec pravda 😅 když je tam dost plno, tak tě šoupnou na přípravnej pokoj s několika ženskejma a není to tak jak proklamují, že jsi sama od začátku na porodním sále, to musíš mít prostě štěstí, aby tam nikdo nebyl 😖 a co vím, tak moje kolegyňka tady z práce byla pak na šestinedělí nešťastná, měla problémy s kojením a ty sestry jí tam prý nadávaly, že je to jen její vina a že si za to může sama 😲
svoja:ahoooj.-)jeee koukám a ty máš fakt hrozně podobný břicho mě, fakt🙂)))jinak díky a jsem ráda, a taky se už těším na utz
cat:no super, pěkně ti povyrostlo.-)joo to když nevolaj tak je to v poho🙂
svoja.super tak už máš porod z krku, skoro 😅
asi jo ange 😉 navíc v tom podolí je teď ta blbá registrace až od 14tt+0 😖 a když tě tam nezapíšou, tak pak prý je docela problém si z těch lepších už na daný termín vybrat, protože ty registrují dřív.... 😉
holky mrkala jsem vám všem na bříška, krááááásný, chci takyyyyyyyyyyyyyyyy 😀 😵
ange já bych taky šla plavčit hnedka...
prostej:já vam nezávidim, ještě že automaticky jsem v kadani a nemusim se takhle honit nebo rozhodovat 😉 ....prostej neboj za chvilku ho máš🙂já se taky těšila ale docela mě to štve sakra už mi nic neni:-/každou návštěvu u dr jsem lehčí, ale hadry mi nenisou sakra🙂
verled no už mám porod skoro z krku, ještě párkrát zatlačit, ale to už bude brnkačka 😀 😀 😀 jako po těchhle formalitách už snad budu rodit jedna báseň 😀 jinak nám to taky nezávidím 😖
ang diky, mrknu
prostejka a na co me vidis, podle briska??
cat jeee, ty mas krasny brisko, malinky...roztomiloucky...ale uz je to videt no....u me uz je videt i obleceny🙂
ver no ze jo🙂
holky me zas tvrdne a vylejza to brisko...volala jsem svemu gyn, ale ma dovolenou...jsem z toho takova vydesena...
holky teď jsme tu měly teploměr půjčenej od kolegyně...... máme tu s kolegyní 35 stupňů 😲 😲 😲 paráda
svoja:to je normální🙂toho se neboj vždycky když se začnu hýbat a tak tak mi ztvrdne🙂atačí když chvilku chodim, to nic neni.......až se to uklidní i svaly povolí.-)
prostej ty bláho, nemáte klimu??
svoja a to bude furt..........mě se to stane několikrát za den, ale nevim křeče nemam jen mi ztvrdne a vyleze.... 😉
no jako neboli to, to ne, ale je to takovy pnuti...jakoby krec ve svalu, ale bez bolesti
svoja:noo tak to se ti bude stávat furt.-)jakmile začneš něco dělat.....a když si lkehneš za chvilku je zase fuč.-)
svoji hmmm, byla bych taky vyděšená 😖 nevím co to může být
verled ani omylem, jsme starej barák, památkově chránění, jsme v centru prahy, takže ten největší pařák 😖 kolegyně měla v kanclu 32, tak to přinesla k nám a my si bláhově myslely, že tu tolik nemáme 😅 to je hukot holky, já se normálně vařím..... ve 3 to balím a letím domů 😉
prostej?ale v takovým prostředí nemáte ani bejt v práci!
svoja:nee, já se tim ani nevzrušovala přijde mi to normal, a vim že holky tady o tom mluvily.....a vidim to na sobě, že jakmile se přestanu hejbat okamžitě se to uvolňuje...
hmmm verled, to já vím....... ale už vidím někoho, jak tu lítá po kancelářích, kdo může jít domů a kdo ne 😅
to máš těžký ver...... jenom v baráku nás je skoro 700 😲 a někteří jsou ve stínu, takže relativně pohoda... a už je slyším, když bych řekla, že mám v kanclu moc horko.... tak si pusťte větřák nebo tak něco 😀

jéjej tady je teda pusto prázdno dneska 😖