Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
hehe a ty jsi mu o tom neřekla 😲 já myslela že jo, že jsi se s ním poradila.... ty lékárníku jeden 😀 no teď mu to řekni, ať to ví 😉
amal taky jsem slyšela, že mimoděložní provází bolesti, ale tak nikdy nevíš no..... já jsem právě na vážkách a asi bych nejraději šla ten příští týden na konci, když bude moct jít manža se mnou 😉 ale uvidím taky, jak mi řeknou oni, kdy mají čas, páč si jako nová pacientka asi nebudu moct vyskakovat 😀
jů cat co jsem to tam četla? Už proběhla žádost o ruku! To je paráda! A budete se prát až po narození nebo to stíháte před!
orchi cat se budou "prát" možná už letos, ale spíš až příští rok 😀 to je krásnej překlep 😀
amal to by se mi taky líbilo, kdyby to za mě sestra tak rozhodla 😀
ahoj holčiny, jdu vás pozdravit, koukám, na cestě možná další miminka, no to je super!!!!!!já se ještě pořád potýkám s nevolnostmi, jsem pěkně vyhublá a slabá jak moucha, doufám, že už to bude končit, chuť k jídlu stále nemám, takže se musím strašně nutit, stejně ale jím jak vrabec
Jéééé ahooojky,... nové téma... tak paráááda... tak všem přeji, ať se vyplní to, co každá z nás si nejvíce přejeme ... 🙂)))).......
Orchi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No včera jsem vybírala šatičky a doplňky, ale víc to vypadá na toho 24.7.2010, protože letos jak s tím nikdo nepočítal🙂 tak jsou všichni tak blbě střídavě na dovolených, že jediná možnost by byla 2. půlka září a to už budu v 6měsíci a bude celkem zima, no a těhu šaty jsem nenašla žádný moc hezký🙂)))
Ale kdo ví jaké to bude s cvrčkem🙂 a jestli se 7 měsíců po porodu vejdu aspoň do spodního prádla🙂))hihihihi
orchi ale krásnej překlep 😵
ahoooj romiku 😵 to je mi líto, že je ti pořád tak špatně 😖 snad to brzy přejde 😉
ahoooj zubaj 😵 😵 😵 hlavně tobě, ať se brzy vyplní všechno, co si moooooc přeješ 😉 😵
Cat snad to brzy přejde! Ale hlavně že je mimísek v pořádku, co by pro něj maminka nevytrpěla co?! 🙂
Ahoj romi tobě je taky pořád špatně? Teda to mi řekněte všechny moji známí říkali že v těhotenství žáddný změny jakože jim bylo špatně, měli chutě a vadily jim pachy, necitily a tady to má snad každá! 🙂
Ahoj Romik, na tebe často myslím, když je mi zle, já už jsem si říkala, jestli tu jsem jediná, ale mě je fakt špatně až teď ten poslední měsíc a to teda fest hlavně díky tomu parádnímu tlaku☹((
Chuť nemám na nic, čekala jsem těhu chutě a místo toho je mi ze všeho na blindění....hlavně že už jsi z nemocnice doma...a kolik jsi zhubla?a co ti na to říkají Dr?Co mám nteda jíst aby to mimi vyživilo a mě nezabilo🙂))??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ahojky prostejko, tehulkooo 😵 😵 😵 😵 to je paráda, jak vám to s hehenkou vyšlo... to je prostě neuvěřitelný... 🙂))... hlavně, ať je vše v naprostém pořádku a můžete si tu vyprávět o blindění 😀
doktoři nic moc nevymyslí, vždy jsem byla na kapaščkách a postupně se učila jíst, v nemocnici jsem byla třikrát, mimčo naštěstí je v pořádku, taď už je to zase lepší, ale jsem hrozně slaboučká, mám 50 kilo z 55
zubaj jen nám k tomu chybíš ty...... tak doufám, že se co nevidět (jakmile bude síla a chuť) k nám přidáš a nenecháš nás v tom samotný 😀 a děkujuuuuuuu 😵 ti za to asi pošlu asi nějaký neoficiální těhu bacilky 😀
no on mi řekl, ať dovalím, že mi předepíše Utrouš... ale neřekla jsem mu, že jsem byla líná jak veš a že mi kamarádka poslala zásoby co měla doma, tak jsem to prubla... jsem jaksi taksi nepočítala, že se to povede 🙂))) 😀
Cat nebuj po mimi se ti postavička rychle vrátí, když vidim ségru tak je po porodu jak anaroktička a sestřenka už je po druhym porodu a vždycky se jí ta postava vrátí rychle a ty když jsi takový sportovec tak to půjde samo! Tak se nám musíš pochlubit s tím co jsi vybrala! A co prstýnek? Nedáš ho do albíčka?
prostěj a hehe se už koneč¨ně dočkaly, mám obrovskou radost, ale nepřeju vám nevolnosti
prostej... jen si ty bacilky nech... až budou silnější, tak si o ně řeknu... teď by ti mohly ještě chybět 😉 😵 ... tak já vlastně budu teď ráda, když bude v poho práce,... a těhulení tak za 3 měsíce, nepřestali jsme se snažit, ale necháváme tomu volný průběh... a dnes budu volat nové gyndařce na kontrolu, tak uvidíme, co se mnou udělá... mám šíleně krátké cykly, tak to asi také není v pořádku... 😵
Zubajdíku na tebe pořád myslím a mooooooooooooooc si přeju aby se na vás usmálo štěstíčko! Strašně si to zasloužíte!
zubaj ok 😀 tak si pak řekni 😀 jj, vím, že jsi říkala, že tomu teď necháte volný průběh, to je taky na jednu stranu dobře..... hlavně, ať je v poho práce a doufám, že u nové gyndařky se ti bude líbit 😉 dneska taky budu volat novému gyndaři, tak jsem zvědavá jak pochodíme 😀
zubaj: ty máš novou práci??? a novou gyndařku? jsem něco prošvihla asi..............
ZUBAJdíííí ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
já myslím, že svatba s bříškem by byla krásná... a aby ses nedivila CAT, v půlce září může být tepleji než teď... !!!!
cat: já bych se taky vdávala radši s bříškem, než s prckem, aby se mimi narodilo už manželům 😉

holky, za mě to vymyslela sestra u gnydaře, ta mě objednala na 9tt a bylo to 😉 a nelituju, viděla jsem mimi s ručkama a nožkama, žádnou bublinu 😉
hehe: přiznej všechno, pro jistotu