Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

•
6. srp 2009JJ ef Vítek je zlatý , ale mě teče mléko přes košili v noci když tak dlouho spí, ale i tak mám dost 😃
0
Dobré ranko!!!
Jéééééééééééééééééééééééééé, miminkoooooooooooooooooooo, Janičkáááááááááááááááááááá🙂))
Sac moc moc moc moc moc moc ....MOOOC gratulujeme, to je paráda, já si to včera myslela jak psala že máš ty poslíčky a že jdeš od PC tak jsem měla takový pocit, že další zpráva bude už z porodky🙂))
A co Efi, to by byla prča kdyby porodily stejně🙂))))
Jinak Ange děkuju za ten odkaz🙂
Ahojte Prostějko a Petulko a všechnýý🙂)))
Hehe taky jsem se včera dozvěděla o 3 nových těhulích v mém okolí, kámošky z dětství🙂 2 a 3 měsíc, takže nás bude hromada s kočárkama🙂))))))
Dnes jdu cvičit a pak přijede kamarádka s 2 měsíčním miminkem, tak se moc těším🙂)))napíšu určo kolem oběda🙂)))
Krásný den všem dneska ve znamení SAC a JANIČKY🙂))
Jéééééééééééééééééééééééééé, miminkoooooooooooooooooooo, Janičkáááááááááááááááááááá🙂))
Sac moc moc moc moc moc moc ....MOOOC gratulujeme, to je paráda, já si to včera myslela jak psala že máš ty poslíčky a že jdeš od PC tak jsem měla takový pocit, že další zpráva bude už z porodky🙂))
A co Efi, to by byla prča kdyby porodily stejně🙂))))
Jinak Ange děkuju za ten odkaz🙂
Ahojte Prostějko a Petulko a všechnýý🙂)))
Hehe taky jsem se včera dozvěděla o 3 nových těhulích v mém okolí, kámošky z dětství🙂 2 a 3 měsíc, takže nás bude hromada s kočárkama🙂))))))
Dnes jdu cvičit a pak přijede kamarádka s 2 měsíčním miminkem, tak se moc těším🙂)))napíšu určo kolem oběda🙂)))
Krásný den všem dneska ve znamení SAC a JANIČKY🙂))
No já si to taky myslela,ale teď mě to zmátlo a fakt nevím...no ještě mám celkem čas to někde zjistit 😉
Tak já se zase loučím,letím do práce vyřídit mateřskou a pak hurá pro fotečky z ateliéru-jsem na ně zvědavá,jak se povedli 😉 🙂 🙂 Venku bude dnes pěkný palermo :-o :-o
Tak papa x-)
Tak já se zase loučím,letím do práce vyřídit mateřskou a pak hurá pro fotečky z ateliéru-jsem na ně zvědavá,jak se povedli 😉 🙂 🙂 Venku bude dnes pěkný palermo :-o :-o
Tak papa x-)
hehnko to máš pravdu, opravdu by jsi mohla předpovídat 😉 Já si myslím, že Ef to dneska vyvolají a bude další miminko na světě 😉
tak holky, já řešila přestup na tu ostravskou školu, už to mám vyřízený 17.8. se tam jedu osobně zapsat, huráááá 😃
no hehe ty jsi hotovej jasnovidec..... 😃 jsem zvědavá jak budeš předpovídat mě, sebe a carcul 😃
a hehe na fotečku jsem mrkala ještě včera večer a je úžasná........... x-) x-) x-) docela se na ten screening těším, doufám, že dostanu nejkrásnější dárek k narozeninám 😃
no hehe ty jsi hotovej jasnovidec..... 😃 jsem zvědavá jak budeš předpovídat mě, sebe a carcul 😃
a hehe na fotečku jsem mrkala ještě včera večer a je úžasná........... x-) x-) x-) docela se na ten screening těším, doufám, že dostanu nejkrásnější dárek k narozeninám 😃
no ten termín mi stanovila sestřička... a ten screening mi příde docela pozdě 13+4, hned na to prý mám zajet do tý krče na genetiku...
no máš narozeniny v tu správnou dobu, určitě bude všechno v pořádku....
já se teď jen modlím, aby čípek vydržel ten nápor placenty a zůstal s náma...
no máš narozeniny v tu správnou dobu, určitě bude všechno v pořádku....
já se teď jen modlím, aby čípek vydržel ten nápor placenty a zůstal s náma...
anget fakt? abys do večera neporodila 😃
hehe aha, a už máš průkajdu? a podle čeho ti ten termín stanovovala? jinak na screening nejdeš pozdě hehe, naopak si myslím, že uvidíte všechno už krásně narostlé, teď jsem někde četla, že pro ten utz je nejvhodnější 13-14 týden těhu 😉 takže si myslím, že jdeš ideálně.... a do Krče jdeš jako na krev na genetiku kvůli tomu screeningu? to se mi spíš zdá pozdě :-S
hehe aha, a už máš průkajdu? a podle čeho ti ten termín stanovovala? jinak na screening nejdeš pozdě hehe, naopak si myslím, že uvidíte všechno už krásně narostlé, teď jsem někde četla, že pro ten utz je nejvhodnější 13-14 týden těhu 😉 takže si myslím, že jdeš ideálně.... a do Krče jdeš jako na krev na genetiku kvůli tomu screeningu? to se mi spíš zdá pozdě :-S
Začni psát odpověď...

Odešli