Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
Orchi na říkanky tu byla Nitenka ale ta se sem teď nedostane..
Amalko největší problém je, že doma černý nemáme 😀
Tak písni manžovi ať ti nakoupí zasobu! Co by pro nastávající maminku nedělal! 🙂
My děláš chutě! Taky bych si dala pivečko!
Orchi, mě teď napadl veršíček:" Milujte ho a noste, ať vám krásně roste" hahaaaaaaaa, to je ale blbina, co?
Holky, mi to tu dneska nějak nejede, nevím, jestli je to netem, nebo kníkem, ach jo ☹
Orchi, kdy budem testit? Kdy jsi měla ovu?
Teda, pivíčko mi nejede, takže tohle mi v těhu fakt chybět nebude 😀 Maximálně černý pivo, kterým podlévám buřtíky 😀
ovu počítám že byla v pátek toho 19.6 takže mrcha by měla dorazit ve čtvrtek 2.7! Uvidim snad nepřijde dřív nebo nezačnu špinit, ale když nic nepřijde tak v ten čtvrtek ráno bych to testla!
Co ty?
Vende mě se taky koník seká! Když odešlu zprávu tak musim vypnout mozilu a znovu zapnout a pak to jde hned!
Vendelinko: já jsem právě ve snažící fázi,jsem asi 15DC, nevím přesně, takže makám i po večerech, uf je to dřina 😀 Neeeee, je to hezký 😉
Píchalo a bolelo mi na levé straně, tam má vejcovod, (snad ovulajda) tak snad se zadaří a bude z tý makačky miminko 😀
A co ty? Co manžilek?
holky, vy jste hotové básnířky 😀 😀 😀 a mě koník hrozně blbě a normálně jsem teď málem usnula v kanceláří 😅 😅 takže to ve 3 balím a mizím domů na tu sekanou 😀
jj taky mi blbne ale když net vypnete tak se sem dostanete úplně vpohodě!
Hehe super
našla jsem tohle:Nejkrásnější ze všech dárků, vkládá život do kočárků. V jednom z nich teď sladce dýchá Vaše štěstí, Vaše pýcha. Blahopřejeme k narození děťátka
Ať je Vaše holčička,
krásná jako růžička,
ať Vám štěstím jenom kvete,
láskou na ní nešetřete.
ta únava je fakt děsná PROSTEJKO 🙂)) já furt nedovařila... asi zhebnu hlady...
tož já jsem si taky už dala alkohol... na tý svatbě sklenku šampáňa... a pak u kamarádky lahvový pivo... a celý jsem ho zbodla.. mno 😨
se to kuře peklo nějak dlouho... a teď jsem tam dala rejži a on se ten sporák nermálně vypnul... je nějakej přechytralej a když tam s ničím dloiuho nemícháš, tak se sám vypne... tak to musím zase nahodit 🙂))) 😀
no snad už se to vzpamatovalo 😉 hehe ta únava je fakt hrozná, dneska bych řekla, že ouplně nejhorší od té doby, co vím, že jsem těhu 😀 fakt jsem tu málem usnula..... nemůžu už ani nic dělat, protože mám na starosti docela velké objemy peněz a mám strach, abych někde něco blbě nenapsala a neposlala 😅
já už taky měla alkohol, ve čtvrtek před tím, než jsem zjistila, že jsem těhu jsem měla skleničku vína...... a v úterý jsem si dala taky skleničku červeného, mohlo to být tak deci, možná deci a něco....... dostala jsem na to červené hroznou chuť.... ale tvrdý alkohol nepiju a pivo jsem zkoušela a teď mi vůbec nechutná 😀
to co jsi našla orchi bylo hezký, tohle:
Nejkrásnější ze všech dárků, vkládá život do kočárků. V jednom z nich teď sladce dýchá Vaše štěstí, Vaše pýcha. Blahopřejeme k narození děťátka
teda holky, já jsem fakt hotová 😅 za chvíli to balím....navíc mě dnes i pěkně pobolívá podbřišek 😖 tak budu ráda když si lehnu 😀
tak koukej prostej doma odpočívat! Já tu taky zívám jak prštěná, ale ještě to není úplně nejhorší!

Vymysleli jste mi tu říkanku do přáníčka k narození miminka?