Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
EFI papa a hezký víkend 😵
HEHE bambucký máslo by mělo být hodně dobrý, uvidíš..... mě teda fakt na tom krému co je přímo na strie vadilo, že se okamžitě vsákl a když jsem si za hodinku sáhla na bříško, tak bylo stejnak suchý a nebylo vůbec poznat, že jsem něčím mazala... takhle namažu olejíčkem, chvilku počkám, on se krásně vsákne a ještě ráno, když si šáhnu na bříško tak ho mám takový vláčný a jemný, fakt paráda 😀 😵
jinak manža maže no, od začátku, občas namažu sama, ale to je výjimečný, většinou se hned hrne, že chce mazat 😀 a pusinky na bříško by dával pořád, dokonce už na prcka mluví, od té doby co víme, že by mohl teoreticky už slyšet 😀 se na mě domlouvají 😀
Tak jsem tu a obědvám..pak si udělám Caro...
Tož bambusová vkládačka dobrá, ale opravdu to chce prát prát a oprat je..
Malou budím tak nějak přibližně přes den..v noci jak se vzbudíme..bojím se aby nehubla no.. 😔
ANGE dobrou chuť 😉 ona asi ta bambusová vkládačka bude líp sát co? 😉 myslím jako až se vypere několikrát 😉
a sama se malá nevzbudí ANGE? 😉
mno to je to, o čem se mi zdálo... mě se v tom snu dítě taky na kojení nebudilo a já byla nervozní.... 🙂)) jenže ono se teda přes den nevzbudilo ani jednou... a když tak nemělo hlad... divnej sen....
PROSTEJ je pěkný, že to tak prožíváte...
já zatím na prcka nemluvím... tak si spíš přemejšlím, co tam asi dělá a jak si tam asi hoví 🙂))) 😀
http://www.stream.cz/video/346110-10-drog-ktere...
...hihihihiih, něco pro zasmátí...jinak fotky ještě nemám☹budou po dovče🙂
HEHE já na mimi taky nemluvím 😀 manža jo 😀 .... jsem ráda, že to takhle prožívá se mnou, když pak vidím, že někoho to nebere vůbec nebo někdo nemá toho tatínka k miminku, tak jsem za to strašně ráda 😉
PROSTEJ jo to je rozhodně krásný! z nezúčastněnýho partnera bych měla asi depku.... manža se těší víc než já, tak mě to taky moc těší. přeci jen, bude tátou v 27 a na hromadu chlapů je to až moc brzo a taky jich to spousta nechápe no...
HEHE mě taky přijde někdy, že manžel se těší víc než já 😀 ale to je asi jen pocit.... asi měsíc po tom, co jsme zjistili, že čekáme mimi se mě ptal z ničeho nic v metru jakej je to pocit, když tam vevnitř u mě něco roste... to mě dostal teda..... tak jsem mu popisovala, že pocit jako fyzickej žádnej, když ho necítím a po psychické stránce, že mi to jaksi ještě asi nedochází 😀
Ahoj holky!
Jsme zpět z Rakouska, snad už do porodu nikam nepojedem, nějak mě to zmáhá 😉
Hehe: jak jsi psala, že ti bude stačit vanička za 170 kč, ty o nějaké takové víš?
ahooooj AMAL 😵 tedy vy jste cestovatelé.... 😀
já teda vím o vaničkách za takový peníze z IKEA....... jestli ví o nějakých jiných HEHE, tak ti určo napíše, ale myslím, že HEHE mluvila taky o IKEA 😉
Našla!!!!
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/7009...
jen je modrá.........chjo, nevím nevím..............
bejt bílá, zelená, žlutá.............jen ne modrá sakriš
no vidíš AMAL 😀 ... jj, dělají ji jen modrou, ale tak to zas není takovej problém ne? já myslím, že to Amálce vadit nebude... podívej na Vendulku, jak krásně křičí v modré vaničce 😀
Tak jako je to fakt, že by jí to vadit nemělo, bych aspoň ušetřila že........... zas jako v dětským ráji mají vany za 500 v různých barvách........... a mám pocit, že jsem jí někde viděla za 300 kč, ale za boha si nevzpomenu, kde
zas by to zmátlo manžela, kdybych vzala modrou 😀
no vidíš AMAL, musíš klamat tělem 😀 nebo aspoň vaničkou 😀
ne, tak já si myslím, že pokud nechceš kupovat vaničku za 500,- a levnější v jiné barvě neseženeš, tak modrá nebude tak vadit.... nebo zkus ještě KIKA, tak jsem myslím viděla bílou, ale už nevím za kolik 😉
Jé, Amal ty jsi teda světoběžník🙂))
Já objednám tu vaničku jak jsem sem vkládala v úterý..tu s tou síťkou, tak je super a praktická i do budoucna, roste s mimískem....
Hehe fotečky jsou, ale ta kočka co nám je má dát je velice nemocná, takže tam nechci jet, páč bychom to s DENÍSKEM neradi chytli🙂)
Holky mám dotaz ohledně té dovči...mám si koupit tampony do moře?Nemám si koupit něco special?Co letadlo, asi stahovací silonky že?
Nemáte ňáký zaručený rady?
Děkuju předem všem
No a je to!
349 taky dobrý, jen snad mají třeba bílou, nebo zelenou.........to je ten obchod, kde jsem jí viděla za 300, díky prostej!
AMAL nemáš vůbec zač 😉
CAT, to je co, vanička, která roste s dítětem? to slyším prva

EFI páááá a taky si to užijte.... ty si ho asi užiješ pořádně viď? 🙂 😵 😵 😵
no já myslím, že to bambucký máslo, je v podstatě co ten olejík, akorát je to teda tuhý, tak jsem fakt zvědavá jak to budu matlat....