icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

hehena
autor
9. říj 2009

SVOJI no já souhlasím... taky nevím, jestli mám pravdu, ale řekla bych, že to tak je... u letního mimi bych taky řešila velikost korby, tam je podle mě horší situace, ale u jarního si myslím, že v první zime už bude určitě ve sporťáku... ani tak to nesouvisí s aktivitou dítěte, jako spíše se zvědavostí...

to Espiro GTX kupodivu úplně do lehu jde - to u toho X-landera nejde... jsem byla překvapená..

blahovka.cz
9. říj 2009

holky no zalezi jaky taky mate rozmery korbycek u kocarku,co jste si vybraly,treba se vam tam ani mimi s veskerou zimni vybaou nemusi vejit

jsem vam ani nerikala,vcera jsem vybalila veci vetsi pro Ondraska a zjistila jsem,ze krome zimni kombinezy,nic nepotrebuje,navic jsem mu koupila v bazarku cheroke bundicku na zimu jen za 149 kc,jsem nadsena

prosteja
9. říj 2009

HEHE počkej, najdu 😉

SVOJI ale jo jasně, já taky neříkám, že mám stoprocentně pravdu, to bych si netroufla tvrdit... jen když jsme se tu začaly bavit o kočárcích, tak jsem napsala, že si vybírám ty s většíma korbičkama..... 😉 toť vše.... prostě jak říkám, jsem v tomhle asi jiná a chci být připravená i na tu variantu, že přijde v listopadu tuhá zima a dítě půjde do hlubokýho kočáru... mám hodně kamarádek, co vozili víc jak roční děti v hluboké korbičce a bylo to fajn, dětem to vyhovovalo, maminkám taky... ale to samo neříkám, že to bude vyhovovat mě 😉

prosteja
9. říj 2009

http://www.detskyruzek.cz/fusaky/ HEHE třeba tady.... když sjedeš níž.... viděla jsem naživo ten Emitex COMBI a moc se mi líbil 😉

prosteja
9. říj 2009

BLAHU no holky to asi myslí tak, že prostě neřeší rozměry hluboké korbičky a dítě na zimu už půjde do sporťáku...... 😉 to já jsem tatar, já rozměr korbičky řeším 😀

svoja
9. říj 2009

HEHE tot!...ale ja si to neumim predstavit ani prakticky...skoro rocni dite v zimnim obleceni ve fusaku a v hluboke...to by musela bejt teda poradna vana🙂

http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/Muts...

...tento jsem videla...hezkej!

A po tomto posilhavam...

http://prebalovaci-pulty-a-podlozky.heureka.cz/...

blahovka.cz
9. říj 2009

tak jukla na ty fusaky,ale musim rict,ze púro nas porad drahy,ted uz budem muset setrit v listopadu jdu na rodicak a budou vanoce a pojistku platit,tak uvide ja se to vyvrbi

prosteja
9. říj 2009

BLAHU no to jsou tak kolem 1000,- fusaky 😖

prosteja
9. říj 2009

SVOJI tak já viděla jinej MUTSY 😉 tenhle vypadá, že je celkem velkej 😉

hold tady tu moji umíněnost pro větší korbičku řešit nebudem 😀 třeba budu první, kdo přesedlá na sporťák 😀 😀 😀

svoja
9. říj 2009

ten fusak emitex mame a je super....spodek se da odepnout, takze pro uplne malicky mimisko to nemas tak nahnacany a ten spodek je "omyvatelnej", takze do toho pak zapnes i chodici dite treba do sportaku i s botkama....

blahovka.cz
9. říj 2009

tak ja mam presne ten prebalovak v krapet tmavsim dreve jako hodila na odkaz svoja 😀 to je on

svoja
9. říj 2009

no na tom malvikovi je ijinej mutsy, ale myslim, ze se to lisi jen tim podvozkem....korba je teda asi mensi nez u takovych tech velkych robustnich kocarku, ale ten mutsy na me pusobil uzasne lehce...

prosteja
9. říj 2009

SVOJI jj, ten fusak se mi zdál fajn 😉 ten kočárek MUTSY musím souhlasit, že na mě působil taky, že je lehounkej...... a ty korbičky se liší, oni jich prodávají několik, paní mi je v tom obchodě ukazovala v katalogu tak nevím 😅 právě mi říkala, že to co si prohlížím je jedna z menších korbiček....

svoja
9. říj 2009

aha, tak to nevim ty korby, ja to zas az tak nezkoumala, ale libil se mi....

prosteja
9. říj 2009

a asi budou ty korbičky fakt jiný, protože se dívám, že to co sem SVOJA hodila za odkaz na ten MUTSY tak je klasická trojkombinace a to co jsem viděla v tom obchodě já, tak byla jen hluboká korba a na sporťák bych musela zase cosi dokupovat.... 😖 to mi říkala vyloženě ta prodavačka a měli to tam i tak napsaný, cenu zvlášť za podvozek, zvlášť za hlubokou korbičku a pak mi ještě hledala, že bych k tomu musela dokupovat jakoby sporťák...... tady z toho na tom malvikovi to jde udělat hned 😉

prosteja
9. říj 2009

SVOJI mě se taky líbil 😉 to neříkám že ne... i zrovna v takové hezké barvě ho tam měli vystavenej...... ale i když pominu velikost korbičky (která někomu nevadí), tak na mě už moc drahej.... v tom obchodě by jen s tou hlubokou korbou vyšel přes 13.000,- plus samozřejmě bych potřebovala autosedačku zvlášť a plus až bych chtěla ten sporťák, tak zvlášť ještě sporťák na ten podvozek..... tak to se mi zdálo už moc 😔

prosteja
9. říj 2009

jéééé a za chvíli bude padla...... huráááá.. ještě přežít zítra tchýni 😅

svoja
9. říj 2009

my taky meli zvlast ocenenej sportak, korbu a autosedacku a bazi....

hehena
autor
9. říj 2009

koukala jsem SVOJI na ten přebalovák... je dost podobnej jako v Ikea za asi 800.- :::
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/2004...

svoja
9. říj 2009

hehe nooo, to je ono, co jsem hledala....ale mozna to prezijem bez toho🙂

hehena
autor
9. říj 2009

jj MUTSY je dražší... takovej bych taky koupila z druhý ruky.. nebo Teutonii z druhý ruky. a když nevyberem, tak to Espiro.

co se týká toho přebalováku, tak bych asi chtěla větší prostor... tak jak to má právě ANGE:.. ale asi kvůli ceně to vyřešíme tímhle přebalovákem z ikea a bude...

blahovka.cz
9. říj 2009

hehe vis co je paradni vec na prebalovak - kapsar,mam tam uplne vsechny veci i na koupani,kosmetika je pohromade

prostejko tu prezijeees jako ja ve stredu,treba te prekvapi,tak zase budete mit pro sebe nedelio,ja miluju vikendy kdyz je manza celej den doma 😀

hehena
autor
9. říj 2009

BLAHU díky za tip... 🙂 😉

prosteja
9. říj 2009

tak doufám, že já budu mít všechno pohromadě na našem PC stolku 😀

BLAHU no přežijem to, musíme 😀 a třeba fakt překvapí a sobotu si užijeme 😉

svoja
9. říj 2009

ale ja se tech prebalovaku stejne tak nejak bojim...jako myslim stabilitu a tak...jako ty komody nerikam, protoze po tom ti zustane komoda doma, ale ty pulty...no nevim

hehena
autor
9. říj 2009

no to souhlasím SVOJI 🙂)) taky mi nepřídě ouplně stabilní... 😖

prosteja
9. říj 2009

taky souhlas holky, komoda je určo lepší, ale zase dražší no 😖 taky mi ty přebalováky přijdou nestabilní..... já teda dofám, že my to přežijeme na tom stole 😀

blahovka.cz
9. říj 2009

svojio ten prebalovak co mam je poresne ten co si hazela jako odkaz a je stabilni urcite hlavne jsou fajn ty konecka a taky ziska na stabilite,kdyz tam mate vsechnu tu kosmetiku,tak ztezkne

hehe to me jen napadlo k tem pebalovakum,vse je poruce a Onda uz je cahoun,tak mi zabere spoustu mista 😀

no oprostejko clovek musi byt optimista

svoja
9. říj 2009

my komodu nechcem....asi si nechame jen tu gumovou podlozku...

hehena
autor
9. říj 2009

PROSTEJ kdybych měla stůl nahoře tak neřeším 🙂))) určitě na stole přežijete, proč by ne... navíc jestli je trošku prostornej, tak tam můžeš i koupat, to by se mi taky hodilo... 😉

Strana