icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

hehena
autor
15. říj 2009

všechny zdravím... VERLED taky jsem nemocná :(((

VERLIS ahoooooooj... musím dočíst. 😵

hehena
autor
15. říj 2009

VER jéééé no jooo, já su maminááá 🙂)) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jak se ti daří??? 😵 😵 😵

verlis
15. říj 2009

Ja viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim heheeeeee 🙂 sleduju jak to utika safraaaaaaa 22tt 😕 😕 😕 😕 😕 😕

svoja
15. říj 2009

Cau zensky🙂

VER navrat ztracene konikovky🙂 Vitej zpet🙂 A drzim vsechno, co mam 😉

Holky to je na pytel ty nemoci ted...ale dalo se to cekat v takovym pocasi...u nas snezi jako blazen, pripadam si jak v lednu tady. Vsude snih, kosa....Jinak co ja vim, tak ten bioparox me taky dr doporucovala, ale pro me byl tak strasne hnusnej, ze jsem ho koupila, strikla jednou a sel...vyborny na vykaslavani je sirup stodal, ten se taky muze. Je strasne dobrej a pomaha. Jinak pro me nejlepsi asi paralen, horkej caj a potit. Taky zabal na krk. Drzim pesti, at ste zdravy!

BLAHU snad se vam to vyhne...ale malej si musi budovat imunitu...myslim, ze nejaky bacily tam u vas poletovat budou, snad to zmaknete!!! Drzim pesti!!!

PROSTEJ jeee, dobrej nakup! Super.

Ja porad premitam o te odsavacce, nasla jsem na aukru za 1400 medelu elektrickou, tak si rikam jestli investovat a nebo poridit tu levnou...nechce se me teda do zadny, ale asi to bude potreba.

VER nazdarek kocicko🙂 Deprese vyzen, v tomhle necase lezou na kazdyho....radsi se poradne NAPIJ!!!!!🙂 Vis jak...

svoja
15. říj 2009

Ja mam v pase 30 tt...pomooooooc 😲 😲 😲 Za 14 dni skoro 8.mesic 😲 😲 😲 Ja jsem snad fakt v tooom 😲 😅 😀

verlis
15. říj 2009

Mam se dobre, cekam na presnej termin laparky a pak uz snad budu trosku klidnejsi 😉

hehena
autor
15. říj 2009

no já taky sleduju jak to utíká 🙂))) a nestačím se divit.
holka zlatá, držím co můžu, aby laparka vyřešila a vy jste se konečně dočkali!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

SVOJI 😀 😀 😀

verlis
15. říj 2009

Svojiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii no totoooooooooooooooooooooooooooooooo 30tt 😀 tos ze by uz to bylo tehu? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hehena
autor
15. říj 2009

ANGE sííím sím.. tys trpívala na otoky... kdy ti začaly??? já mám totiž oteklý nohy .(((( 😔

prosteja
15. říj 2009

SVOJA díky 😵

verled
15. říj 2009

Hehe:je to na prd....ty hele mě začaly otoky asi kolem 25tt jak jsem přibrala, ale pak si nohy zvykly na větší tíhu a teď je to zas dobrý, dávám si bacha na sůl🙂

verlis......no ono je to celý takový že se v tom sama nevyznam🙂.......já vim a snažim se......Tadeáška miluju moc.-) a oba ti držíme palce ať se brzo raduješ z vlastního andělíčka.-)

svoja
15. říj 2009

VER asi si udelam test...dlouho jsem to nedostala 😅 😀

BAES nadherny dite mate🙂 A jak to tatinkovi s nim slusi!!! Happy end🙂

VERLUS mas bozi autosedacku!!!!!!!!!!

HEHE no moc nekoukej, tobe to taky leti jak sv*na, nedavno jsi testila a ted uz .... a vsimla jsem si, ze uz te chyta nakupovani vybavicky...vitej v klubu🙂 hura hura🙂

svoja
15. říj 2009

No ja mam oteklou tak maximalne prdel (nejen)...ale to asi nebudou ty otoky, ktery mas na mysli🙂 Jinak nic (tuktuk)...se vsadim, ze dneska natecu, kdyz to tady tak vesele pisu... 😅

baeszinka
15. říj 2009

tak jsem zase tu..s prckem u prsa 😎 😵
hehe,já jsem začala otíkat někdy kolem 30.tt
svoji,jakou odsávačku myslíš?na mlíko nebo do nosu?jsem teď nějak mimo mísu 🙂

verled
15. říj 2009

svoja:aaa no vidíš pani manažerová zasejc nepiju, jdu si natočit vodu🙂..to je mazec mě tam skočí 30tt v úterý...uaaaa.holky mě se zdál sen, že jsem zaspala porod a pak jsem nechtěla to miminko, a říkala jsemmamce že to neni možná že jsem nerodila, že mě vůbec nebolí pipina a nejsem ani sešitá že jsemprostě nerodila a tohle neni moje dítě😀D

svoja
15. říj 2009

jeeee, PROSTEJA ma tehu brisko🙂 krasny 😵

prosteja
15. říj 2009

HEHE ty už máš otoky jo? 😲 tak to nezávidím holka 😔

verled
15. říj 2009

svoja:jo tak prdel mi oteklá nějak zůstává🙂...viď??ta autosedačka je upe nejlepčííííí🙂 chlapi v práci čučeli🙂

svoja
15. říj 2009

BAE na mliko 😒

VER to je znameni....s tim snem....! No tak budes balit chlapy na autosedacku🙂

prosteja
15. říj 2009

SVOJI no nevím nevím ale asi už to tak bude 😀 😀 😀 pěknej balonek no, už ho neschovám.... díky 😵

verled
15. říj 2009

hoďte sem odkaz na prostej panděro🙂

verlis
15. říj 2009

Hele ja sci taky panderooooo konecne tehu prostej 😀

baeszinka
15. říj 2009

no svoji,nechci radit,ale já jsem zatím ještě odsávačku nepotřebovala...

svoja
15. říj 2009

BAE hura hura hura...konecne nekdo takovej....ja ji taky nechciiiii!!! Tos me potesila 😵 😵 😵

baeszinka
15. říj 2009

jůůů,prostěj,kráááása 😵 😵 😵 😵

verlis
15. říj 2009

Juuuuuu paradaaaaa 😀 dekuji teeeeez

verled
15. říj 2009

prostej:jeee no joo🙂)))

holky koukala jsem jak jsem byla hubená v 20tt🙂ty brďo mě šlehne tyhle kalhoty co tam mam v pohodě zapnutý ani nenavlíknu😀DD

svoja:a jaký??........taky koupim odsávačku ale jenom tu ruční ty jsou prej dobrý🙂a 300ky do toho vrazim, já jí teda potřebovat budu pááááč budu chtít malýho občas pohlídat od maminky.-)...budu to muset jít přece oslavit až se narodí🙂

verled
15. říj 2009

svoja:tutu

http://www.aukro.cz/item772043148_odsavacka_mat...

četla jsem že ty pístový nejsou dobrý a elektrický jsou zas drahý🙂

svoja
15. říj 2009

Ja malou nikomu nedam ani nepujcim 😀 😀 😀 Je moje 😀 😀

Ja mam pocit, ze je nekde vylezla z delohy nebo co...furt me doube pod zebrama, mam ji na prave strane....vcera vecer a v noci kopala a mlela se tak silene, ze me prislo, ze uz chce ven...rarasek🙂

Strana