icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

svoja
22. říj 2009

amal taky mam pocit, ze to byla blahu!!!!! ale spis jsme si to vymyslely... 😀 😀

ver sulinka jsem uz smirovala...je to teda poradny naradi ti reknu, matko🙂

angetha
22. říj 2009

Vendulka nějak dlouho spí... 😕 😕

verled
22. říj 2009

anga:mam husinu jenom to popisuješ, na tohle jsem asi frfňa🙂

amallie
22. říj 2009

anget: já koupila tohle : http://www.branakdetem.cz/separacni-vlozky-imse...

ale přijde mi to dost drahý, někde jsem viděla za pár kaček, jen si nevzpomenu..........

a to jde i vyprat, jo????

dva tři dny................ a to ty pleny nechám jak jsou??? bože to je věda teda, že já se do toho pouštěla 😲
to mě asi straší nejvíc, ty pleny

verled
22. říj 2009

padla holky🙂

romik84
22. říj 2009

vim že se ptám blbě, ale mažeš jí i mezi pysky?nebo jen okolo konečníku?nebo celou plenkovou oblast?

carculka
22. říj 2009

ver..aby maly nebyl jak kamaradky malej-sestricky z porodnice se na nej chodili divat jakyho ma velkyho 😀

amallie
22. říj 2009

svoji: vymyslely, páč ona tu psala, kde jsme to vzaly 😀 😀 😀 😀 no, takhle se šířej fámy a chudák nevinná mast má útrum 😀 😀 😀

verled
22. říj 2009

carculka:tak to už je jasný předem😀DD
amal:😀DDno jo....je rybí🙂

svoja
22. říj 2009

VER tak caaaaau mamko s velkym sulinkem🙂

carculka
22. říj 2009

ty uz jdes ver?tak paa

romik84
22. říj 2009

pa ver

svoja
22. říj 2009

AMAL a AMG my mame separacky popolini 100ks+15procent bonus za 169 kC...pocurany vyperu doufam, pokadeny vyhodim....

AMAL a nerikala, ze to rikal manzel??? ale nekdo to tady rikal, tak nejsem debil snad....a nebo jo? 😒 🤐 😀
Kazdopadne me staci ten nazev a ten obrazek ty ryby a uz vim, ze tohle ja v ruce nikdy drzet nebudu! A Bara to na sobe taky mit nebude🙂

angetha
22. říj 2009

Amal myslím, že jsi dobře koupila 😉
Čili já vyhodím tu separační vložku, plínku hodím do suchého koše na plínky. Před praním to potřu tím žlučovým mýdlem a vyperu. Pokud je něco i mimo tu separačku tak to spláchnu sprchou a plínku nechám v umyvadýlku nebo rovnou hodím do pračky..
Ty separačky peru, zjistila jsem, že se dají vyprat i ty pokakané, ale...radši je vyhodím..
Venduce mažu prdelku a mezi pysky ne, jen navrchu...ale i tak se jí tam dostane krém nebo vaječina, takže utřít i tam..
Tak je vzhůru papa holky 🙂

romik84
22. říj 2009

díky moc, no uvidíme jak budem válčit

angetha
22. říj 2009

Tak až teď se Vendulka probouzí..jsem si aspoň připravila večeři, stačí pak jen upéct rybičku 🙂

amallie
22. říj 2009

svoji: nevím kdo to říkal, já taky měla za to, že to smrdí rybinou 😀 😀 debil nejsi, ani já, je tam ryba, takže to páchne, nééé 😀 😀

anget: aha aha, tak koš se nechá zavřenej a je to.............

jen mi teda připadnou ty separační vložky drahý, když stojí 2 kč jedna a za den je jich potřeba třeba 10............. tak to mi nebudou stačit ani na měsíc 😲 😲 😲 nebo teda se vyperou ty počůraný a jen pokaděný se vyhoděj............ v tom mám teda guláš, pane jo

amallie
22. říj 2009

anget: 😀 😀 😀 vy jste nějak na ty ryby zatížený 😀 😀 😀 😀

svoja
22. říj 2009

amal ty pocurany nebo malo liznuty vyperes!

amallie
22. říj 2009

svoji: no, přijde na to, kolik jich bude "jen líznutejch" 😀 😀 jsem slyšela, že malý miminka se poserou každou hodinu 😲 😲 😲

holky nic, já jdu dneska ven, tak si jdu umejt hlavu a stáhnout porost, mějte se 😉

carculka
22. říj 2009

tak papa amal 😉 a uzi si to venku 🙂

svoja
22. říj 2009

amal tak sed s nohama u sebe ale🙂 pic

carculka
22. říj 2009

svoji,za jak dloho vam prisla ta postylka?

angetha
22. říj 2009

Málo líznutý 😀 😀
Rybička byla moc dobrá..my ( manžel) by klidně rád jedl i guláš ale nebudu se s tím vyvařovat a navíc já guláš kvůli kojení asi nemůžu..

svoja
22. říj 2009

CAR to ja uz si nepamatuju, ale netrvalo to dlouho....

carculka
22. říj 2009

svoji dik 😉

prosteja
22. říj 2009

přeju všem dobrý večer....... 😵 fotili jsme s manžou nějaký fotečky a přišly mi nový těhu šatky, tak kdo by chtěl mrknout, tak tu: http://prosteja.rajce.idnes.cz/ v jednotlivých albech... 😉

a ANGE jestli jsi ještě tu, vyhrála jsem ty vlňáčky Swadeblees (nebo jak se tu kurňa píše) 😀 a ještě si sleduju Imse Vimse Wool 😉

moncicak3
22. říj 2009

ahojte holky, tak jsem se sem konečně dostala 🙂
dneska jsem byla na kontrole v porodce, nález stejný jako minule, stále jsem zavřená, CS 4, akorát už mám teda docela silný poslíky, což se ukázalo i na monitoru, celkem 3 kontrakce za dvacetiminutový monitor, prý už brzo bude prcek na světě 😵 tak uvidíme, ale doufám, že už to fakt bude brzo, to čekání je šílenýýýýýýýýýýýýýý

jdu vás dočíst

carculka
22. říj 2009

ahoj prostej,paradni 😉

svoja
22. říj 2009

PROSTEJ 😵 😵

CAR no moc jsem ti nepomohla 😒 ...ale vim, ze to netrvalo dlouho, ze jsme byli prekvapeni....

MONCICI jeeee 😵 😵 budeme mit moncicackovy miminko 😵 😵

Strana