Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

•
25. lis 2009holky, zajímalo by mě, jaké máte jméno pro druhý pohlaví???
0
jaký rozpory SAC? 😕
SAC a tys měla záchodek na pokoji??
s kaďaním je to asi i hodně psychickej problém... věřím tomu, že i já se budu bát, aby třeba šití vydrželo a tak dále... vím, že v některých porodkách to řeší, jestli jsi byla na velký a ptají se na to a jinde prostě nechají tu ženskou bejt... někdo prostě se prostě ze stresu ty tři dny v porodce nevykadí a prostě to nechá až na doma...
SAC a tys měla záchodek na pokoji??
s kaďaním je to asi i hodně psychickej problém... věřím tomu, že i já se budu bát, aby třeba šití vydrželo a tak dále... vím, že v některých porodkách to řeší, jestli jsi byla na velký a ptají se na to a jinde prostě nechají tu ženskou bejt... někdo prostě se prostě ze stresu ty tři dny v porodce nevykadí a prostě to nechá až na doma...
Ahoj holky...
četla jsem, že má Prostějka docela málo plodové vody, snad se to spraví..a foto z 3D je nádherný x-)
taky jsem koukala, že řešíte kojící oblečení..myslím, že když si koupíte obyčejnou halenku nebo tričko na knoflíčky, popřípadě slabou mikinku na zip, tak to problém není 😉
Amalko ty dotazy: tak co? ještě nic??: mě strašně štvaly, věřím, že Amálka se brzy umoudří, když jsi jí toho tolik naslibovala 😎
zbytek jsem zapomněla..
jo a Cat gratuluju ke svátku 🙂
četla jsem, že má Prostějka docela málo plodové vody, snad se to spraví..a foto z 3D je nádherný x-)
taky jsem koukala, že řešíte kojící oblečení..myslím, že když si koupíte obyčejnou halenku nebo tričko na knoflíčky, popřípadě slabou mikinku na zip, tak to problém není 😉
Amalko ty dotazy: tak co? ještě nic??: mě strašně štvaly, věřím, že Amálka se brzy umoudří, když jsi jí toho tolik naslibovala 😎
zbytek jsem zapomněla..
jo a Cat gratuluju ke svátku 🙂
Jo Svoji ty ses ptala na tu švagrovou, jsou na normálním pokoji, malou má u sebe, úspěšně se přisává, jen má chloupky ještě na obličeji..ale je strašně maličkatá...je to jak nic když jsme si jí chovali x-) x-) ještě menší jak panenka 🙂
domů je pustí týden po porodu, jen je čeká ultrazvuk hlavičky, kontrola oušek a takové věci
domů je pustí týden po porodu, jen je čeká ultrazvuk hlavičky, kontrola oušek a takové věci
to bych ho zabila taky ]-( ]-( ]-(
důležitý ale podle mě je, aby žena zůstala tou, kterou si muž bral (samozřejmě i obráceně), když občas v okolí vidím, jak se ze skvělejch holek, co se předváděly před panem úžasným, staly slepice, co řešej akorát zuté boty, umyté vany a takový blbosti, tak se někdy nedivím............. :-S
to je dobře, že tlačí, sestupuje
mně tlačí taky, ale jako ne asi malá, ale cosi mě tam bolí, když se hýbu
důležitý ale podle mě je, aby žena zůstala tou, kterou si muž bral (samozřejmě i obráceně), když občas v okolí vidím, jak se ze skvělejch holek, co se předváděly před panem úžasným, staly slepice, co řešej akorát zuté boty, umyté vany a takový blbosti, tak se někdy nedivím............. :-S
to je dobře, že tlačí, sestupuje
mně tlačí taky, ale jako ne asi malá, ale cosi mě tam bolí, když se hýbu
Začni psát odpověď...

Odešli