icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

carculka
26. lis 2009

hehe..jako nedekuj..rikam jen co vidim...

holky jdu do sprchy a mizim 😀 jinak dnes mi ma prijit dekorace do pokojiku-zviratka 😀

mejte se krasne,amal ty tu furt nestras a jdi rodit 😀 chci videt amalku
opatrujte broucky a paaa

prosteja
26. lis 2009

HEHE tak to bude asi tím, jak jsem včera do sebe před tím focením narvala hrozny 😀 😀 😀

hehena
autor
26. lis 2009

mno vidíš - houby šišatý, ale hroznový.... 😀 😀 😀

prosteja
26. lis 2009

HEHE 😀 😀 😀 teď jsi to rozčísla 😀

zuzka.o
26. lis 2009

HEHE a PROSTEJ.... kráááásný bříšánka máte 😵

CARCULKA má úplně pidi bříško 😀

zuzka.o
26. lis 2009

HEHE... si mi normálka pobavila s tchýní!!! Že má v metru kolem sebe hafo místa... bych si k ní taky nesedla 😀 😀 😀 😀

prosteja
26. lis 2009

CARCUL papa 😵

ZUZI jj, CARCUL tu Sofinku někde schovává 😀

zuzka.o
26. lis 2009

Viď??? Nechápu, kde jí má, prďolku malinkatou...ta tam je v presu 😀

prosteja
26. lis 2009

hlásím, že vás zdraví náš prďola 😀 😀 😀 se nějak rozkopal....... 😀

cat79
26. lis 2009

..holčinky já vás dneska nestíhá☹ a to jsem si myslela že kdyžn budu nemocná, budu si tu s váma povídat celé dny a prd.-))

Chválím všem bříška, já si to svoje akorát namazala HIPP olejíčkem, ten vooonííí🙂)
Ségruška mi dovezla vzorky krémů, mlíčka, kašiček a olejíčků od Hippu, tak testujem🙂))

jéé, malej taky akorát kope, ale už je takovej klidnější mi připadá, asi jak jsme nemocní.-(((

cat79
26. lis 2009

Hehe už se ti to kulatí, viď🙂Prostějce taky..jen ta naše carcul fixluje🙂)))

No já musím asi tak ve 2 do banky a pak jdu na kafčo před kurzíkem a pak na kurzík...už je mi 10000x líp, uf🙂))
Tak jsem si umyla vlásky, ať jde ta chodoba pryč, ještě převlíknu peřinky a budeme zase zdraví..jupííííííííí🙂))

amallie
26. lis 2009

hehenko: když jsi ksrz ty počítače, vyluxovala jsem takovej pěnovej kryt na mikrofon, jde to koupit? Z luxu to nedostanu ☹

a jinak, šup sem s tou teplákovkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty vogo, tak až potkám bábu s rouškou, tak vím, kdo to je 😀 😀 😀 😀 ta je prdlá tedy

luciebx
26. lis 2009

dobre ranko holky.... tak se vas snazim docist ale je to asi marne... to je stranek teda.. 🙂 tak my prave snidame... pac sme akorad vstali ja sem fakt hrozna spavam 12 hodin.. ach jo.. to je lenost.. venku mame slunicko... tak sme si dali kolac ke snidani a ted papkame jahodovy jogurtek.. zatim je nam fajn.. mozna mimi jeste spinka a zaludek proto nezlobi hihi

hehena
autor
26. lis 2009

CAT ahoooj
ZUZI ahoooj 🙂

jj taky používám HIPP olejíček a voní mi to převelice... kamarádka používá i na malou HIPP kosmetiku, tak asi neodolám a koupím jí prckovi taky, protože to je voňavýýý mlask... a kamarádky holčičku jsem musela furt očmuchávat 🙂))

AMALLI to není bába... manžový máti je 46 a je hubená jak lunt a je blondýna.. 😉 kdyby se trošku lépěji oblíkala - myslím vkusněji, tak je to teda šťabajzna... i když přibrat by trochu mohla... 😅 to má s těch svých chlebů s kopřivama... 😀

já už jsem líná převlíkat a fotit 🙂)) 😅 😅 😅

jo SOFINKA je nějaká pidi, nebo roste mamce do zad 🙂)) 😀 😀 😀

hehena
autor
26. lis 2009

LUCI ahoooj.. možná jsi nevolnosti zaspala... 🙂 😵

prosteja
26. lis 2009

holky já jsem si tu teď otevřela na sebe okno a tady je jak v létě.... 😅 nám sem paří sluníčko, bříško mám už z toho celý horký, jak mi na něj svítí, tak jsem se chtěla krapet ochladit čerstvým vzduchem a sem jde akorát teplo 😀 😅

jinak HIPP olejíček používám taky a teď jsem si koupila úplně obyč krém na strie v DM, tu jejich značku a je taky super, krásně voní a mažu se s ním ráno, protože já jak se nenamažu, tak mě svědí bříško... a olejíček zanechává takový ten film, tak ten pod oblečení nechci dávat, tím mažu jen večer..... ale to z toho DM je fakt super a stál 30 Kč 😀

a zdravím LUCI 😵

luciebx
26. lis 2009

no to doufam hihi.. ale mi byva divne cely den.. takze doufam ze mam jeden z tech lepsich dnu dnes... hrozne by mi to bodlo

nuki
26. lis 2009

Luci: Ahojky, tak to přeji, at je Ti dnes lépe...)))

Hehe: tak 46 je jí...no teda..🙂

tak jsem si pochutnala na bažantích stehnech se slaninkou a bylinkouvou rýžičkou...mnam..🙂

hehena
autor
26. lis 2009

tak mi psala kamarádka, že měla na týden v porodnici 4 košile a nestačily jí, že protekla až na ně... tak na ty tři dny by snad 4 košile měly stačit... to jsem netušila teda toto... začíná to bejt zajímavý... zatím mě ty informace o porodu míjely a už to lítá....

jinak doporučuje 3 balení těch jednorázových síťovaných kalhotek, že je pak využila i doma... 3 balení porodnických vložek... ale taky doporučuje nabrat si je v porodnici, bo tam prý mají lepší - jsou delší a nelítají tolik v kalhotech....

hehena
autor
26. lis 2009

no je to mladice NUKI 🙂 měla manžu ve 20ti... mě měla mamina v 26ti a tátovi bylo 32... tak já mám tátu skoro stejně starýho jako manža prarodiče... 🙂)) jsou jen o 10 let...

tééééda ty děláš chutě.... 😵 😵 😵

prosteja
26. lis 2009

HEHE tý jo, 4 košile jo? 😲 😲 😲 já mám v plánu kupovat dvě kojící..... a hlavně doufám, že mi tam dají na porod a první den nějakou tu jejich erární... až pak podle krvácení uvidím a navlíkla bych na sebe svoji 😉

nuki
26. lis 2009

Hehe: no to teda..🙂))

holky tady se koukněte na pořádný pupendo..🙂)))

https://www.modrykonik.cz/album/album.php?vAlbu...

hehena
autor
26. lis 2009

no chuděrka.... to je pořádnej pupík... ale třeba jí už teď tak rapidně neporoste...

prosteja
26. lis 2009

teda NUKI, to je pořádnej pupík no 😅

hehena
autor
26. lis 2009

já právě taky myslela, že dvě postačí... tak radši tři.. našla jsem včera na netu super košilku za 300.- což je docela dobrá cena a spát se v tom dá určitě i pak... já právě mám na spaní jen dvě košile ale nejsou ani rozepínací, vždcky jsem spávala v manžových tričkách....

prosteja
26. lis 2009

no HEHE, já mám jednu doma a asi taky ještě dokoupím 2..... aby byly teda 3... ale určo tam po nich budu chtít tu jejich erární 😀 ať si ty svoje hned nezničím.....

hehena
autor
26. lis 2009

tahle se mi zdá PROSTEJ bezkonkurenčně nejpraktičtější...
http://www.tehotne.cz/tehotenska-moda-produkty/...

ale je jich tam tuna krásných vkusných... 🙂

hehena
autor
26. lis 2009

třeba hned tahle... ale jen u těch překřížených se bojím, aby mi z toho ten výstřih nelezl moc...
http://www.tehotne.cz/tehotenska-moda-produkty/...

prosteja
26. lis 2009

HEHE ta vypadá dobře 😉 já mám podobnou, akorát má ty průstřihy po stranách a musím říct, že se v ní super spí už teď..... takže po výplatce chci vyrazit tady do jednoho obchodu a koupím ještě asi 2, ať mám zásobu.... spát se v tom dá i potom, teoreticky když bych chtěla, tak se ty průstřihy dají zašít a dá se to využít i po porodu třeba jako letní šaty na doma 😀

hehena
autor
26. lis 2009

PROSTEJ a jakou velikost jsi kupovala? mě ty jejich tabulky velikosti dojímají, tak aby mi to pak nebylo těsný, nebo to na mě nevyselo..... bych to chtěla objednat tady, bo v obchodě za 350.- asi neseženu, nebo jo?

Strana