Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
holky, tohle jsem koupila já : http://www.modrykonik.cz/bazar/show_entry.php?v...
a jako prej dobrá, tak kdybyste někdo chtěl........... jen by jí mohla paní dát levnějc
hypo: stěhujete se někam kvůli mimísovi do většího? nebo zatím zůstáváte, až bude větší?
a jako prej dobrá, tak kdybyste někdo chtěl........... jen by jí mohla paní dát levnějc
hypo: stěhujete se někam kvůli mimísovi do většího? nebo zatím zůstáváte, až bude větší?
hypo ja myslim,ze je to v poradku...ze bilej vytok je v tehu normalni
a na tebe amal jsem teda zvedava 🙂 si myslim,ze se Amalka zacina chystat
holky ja budu muset koupit asi kojo polstar...maly nechce spat asi v postylce proto,ze nic kolem sebe nema,v tom kocaru se asi citi v bezpeci a je mu tam lip,protoze ma kolem sebe ten kocar,ale v postylce jsou ty mrizky,takze mu asi koupim kojo polstac a uvidime...
a na tebe amal jsem teda zvedava 🙂 si myslim,ze se Amalka zacina chystat
holky ja budu muset koupit asi kojo polstar...maly nechce spat asi v postylce proto,ze nic kolem sebe nema,v tom kocaru se asi citi v bezpeci a je mu tam lip,protoze ma kolem sebe ten kocar,ale v postylce jsou ty mrizky,takze mu asi koupim kojo polstac a uvidime...
sakra cely mi to spadlo a muj extra dlouhy prispevek je fuc
tak ve skratce: taky jsme sli do prazdneho bytu, se svym starym nabytkem...... nove jsme poridili jen vestavene skrine, bornik a vesak na miru, koupelnovy nabytek a kuchyn
pokojicek je zatim jen vymlovany, polepeny bordurou (jeste se musi dolepit obrazkama) zapojene svetlo (slunicko) a nastehovany prebalovak (zdedeny) postylka (zdedena - ktera poputuje do loznice) stare skrinky na oblecky, zatim funguje pokojicek stale jako skladiste a ted i jako susarna 🙂
foto davam do alba
tak ve skratce: taky jsme sli do prazdneho bytu, se svym starym nabytkem...... nove jsme poridili jen vestavene skrine, bornik a vesak na miru, koupelnovy nabytek a kuchyn
pokojicek je zatim jen vymlovany, polepeny bordurou (jeste se musi dolepit obrazkama) zapojene svetlo (slunicko) a nastehovany prebalovak (zdedeny) postylka (zdedena - ktera poputuje do loznice) stare skrinky na oblecky, zatim funguje pokojicek stale jako skladiste a ted i jako susarna 🙂
foto davam do alba
efi: a nestačil by mantinel??? to by mřížky neviděl.......... já osobně si teda myslím, že by si zvyknul, jednou usnout v té postýlce musí
no, asi se už chystá, neb je mi špatně a pobolívá.............. jdu ven, tak snad se to nerozjede zas tak hned
nejhorší asi bude, že mě to bude pobolívat celej vejkend a v pondělí mě budou hnát na ty tabletky, ale já nikam nejdu
no, asi se už chystá, neb je mi špatně a pobolívá.............. jdu ven, tak snad se to nerozjede zas tak hned
nejhorší asi bude, že mě to bude pobolívat celej vejkend a v pondělí mě budou hnát na ty tabletky, ale já nikam nejdu
holky tak to neva, tak mi jen PROSím vyberte fotky, který chcete v tom našem PROVOSENKOVÝM albu...
EFI ahooj, jj dají se koupit normálně lístky... manža je dostal od mojí ségry k svátku 🙂 x-) x-) x-)
holky tak to neva, tak mi jen PROSím vyberte fotky, který chcete v tom našem PROVOSENKOVÝM albu...
EFI ahooj, jj dají se koupit normálně lístky... manža je dostal od mojí ségry k svátku 🙂 x-) x-) x-)
hehe tak to nejsou drahy...to je super cena
hehe a ten kocar doma mame normalne otevreny,u nej vrsek nemame...polstare se mu tam bojim dam,protoze uz je preci jen zivejsi a mam strach aby si na sebe nejakej nehodil a nepridusil se...ten polstar bych nejak zabezpecila a kdyz nebude fungovat vyuziju ho snad jinak nebo ho prodam
hehe a ten kocar doma mame normalne otevreny,u nej vrsek nemame...polstare se mu tam bojim dam,protoze uz je preci jen zivejsi a mam strach aby si na sebe nejakej nehodil a nepridusil se...ten polstar bych nejak zabezpecila a kdyz nebude fungovat vyuziju ho snad jinak nebo ho prodam
hoj zeny,tak uz jsme doma,sli jsme tatinkovi po praci naproti a na nakup.copak je novehooo???
jééé kámoška z beremka má kontrakce a asi už v noci porodí a jak sleduju Amálka se snad už taky dnes vyklube x-) Držím pěstičky ze všech sil x-) x-)
Holky dnes sem si trochu hrála kdo by chtěl mrknout :-N
http://www.youtube.com/watch?v=tBKFnWVnXSk
Holky dnes sem si trochu hrála kdo by chtěl mrknout :-N
http://www.youtube.com/watch?v=tBKFnWVnXSk
Ahooj holky, hlásím návrat z kurzu, probíraly jsme epidural s paní doktorkou a super, rozhodně pokud bude šance a čas tak do toho jdu🙂))proč ne🙂))
Pak jsme ještě drbaly a příště je hodina s tatínkama a pak bude večírek vánoční a pak s mimískama po šestinedělí🙂)
Jinak tady je v nemocnici zákaz návštěv a tatínků u porodu😞((dokud neopadne ta epidemie.-(((do prčic😞
Amal??copa ti to teklo??že by???joooooooooooooooooooooooooooooo.....
Ahooj Hypo a Efi a Petul a blahu🙂))
Hehenko co že to máme udělat do nové tabulky?
Takže stranu 1000 začneme s novým designem a jménem,joooo???
Pak jsme ještě drbaly a příště je hodina s tatínkama a pak bude večírek vánoční a pak s mimískama po šestinedělí🙂)
Jinak tady je v nemocnici zákaz návštěv a tatínků u porodu😞((dokud neopadne ta epidemie.-(((do prčic😞
Amal??copa ti to teklo??že by???joooooooooooooooooooooooooooooo.....
Ahooj Hypo a Efi a Petul a blahu🙂))
Hehenko co že to máme udělat do nové tabulky?
Takže stranu 1000 začneme s novým designem a jménem,joooo???
Začni psát odpověď...

Odešli
podbřuch cejtím, záda taky, ale bolest no není
zítra mám poradnu, tak když se nestane nic v noci, tak nám řeknou nejpozději dopolko, jak to vypadá