My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
A ještě dvě fotečky Magdalenky..
?body=http://www.facebook.com/photo.php?pid=130391&l=... miminko - Vendulka
ANG me se ukazalo jedno miminko, to je Magdalenka???
Jeste se zeptam...me prijde uzasny, ze kdyz svagrova porodila v 36tt, ma uz mimi normalne u sebe...jaktoze nekdo, kdo porodi takhle driv, tak mimi nedostane a musi jit treba do inkubatoru nebo tak? Zalezi na hmotnosti nebo jeste na necem?
Ahojky prvosenky,
no téda, tady se stalo věcíííí
Takže gratulace Romikovi a Amall k miminkům, přeju všem hoooodně zdravíčka 🙂
Cat - kočárek je lu-xu-s-ní 🙂
Eeefffiii váš Davídek je krááásné miminko, ten se vám fakt povedl, ty kukadla, jupíííí
No ona Magdalenka má jen žloutenku, tak byla jednu noc na svícení, jinak jí má u sebe, ona i její maminka je absolutně v pohodě, ostatní maminky po císaři, co tam jsou a mají mimi dřív, tak to mají jinak...Termoregulace, dýchání, papání, vyměšování má Majda v pohodě..
Dobré ranko holky!!
Jéééééééééééééééééééééé, Amálka je nádherná!!!!!Teead, já byla tak zvědavá jak bude vypadat🙂))
My dneska spali do 9🙂))a už nemám ani moc kašel a rýma je taky pryč..jupííí!!!!ale ještě to chce víkend vydržet, no...aby se mi to nevrátilo☹((
Téééda, to je plodný týden 😵
ROMIKU....moooc gratuluju k Renatce
AMALI...... moooc gratuluju k Amálce
obě princezny jsou nádhernééééééé 😵 😵 😵 😵 😵 😵
ANG tak to je skvely 😵
ahoj holky, jsem tu jen na skok...
Amali velikanánská gratulace 😵 😵 😵
přidala jsem to slíbený bříško skoro měsíc po porodu, zítra to bude měsíc...
..ange tak jsem zkusila ten program od tebe a super
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
..ahooj Monči maminko🙂))
Ange magdalenka je ňuňaná🙂))
Já budu dneska prát věci pro mimi, ještě uvidíme jestli pojedeme na tu operu, ale spíš ne☹((ale každopádně zítra do Prahy musíme, musím vyběhat tu sociálku a poštu a v pondělí dorazí instalatér a UPC technik...a chci už koupit dárečky, už mám pár, tak ať to do porodu stihnu🙂)))
Svoji mě už bříško taky občas pobolívá, včera se mi malej seknul a nemohla jsem se nadechnout..v aldi v ně,ecku, hustej zážiteček🙂
Takže tady je ta druhá fotka 😀
?body=http://www.facebook.com/photo.php?pid=130392&l=... miminko - Vendulka
Cat no vidiš, jakou máš hezkou koláž 😉 Jste teda dost aktivní 🙂 🙂
Monci máš hezký bříško 🙂 ani bych nepoznala, že v něm byla Terezka 🙂
Monči super, teda 4 týdny po porodu a bříško skoro jako před porodem!!kolik máš kg navíc???
Ange díky🙂
Jojo, aktivní to my jsme ,ale teď mi miláček už skoro všechno zakazuje, bojí se o prcka, takže ještě není nic 100%🙂))
ANGE jezisi to je bozi jak tam jsou holky spolu, nemuzu se vynadivat 😵
manzelovymu bratranci se narodil chlapecek...o 14 dni driv...kolem me kazdej rodi driv....to je zajimavy...manzel zacal vysilovat at okamzite sbalim tasku do porodky 😀 😀 😀
MONCI jeeee 😵
CAT no ja vcera mela blbej zazitek jak jsem zavazovala ty boty a od te doby me brisko bolelo a tvrdlo, v noci taky...i ted rano to citim...ale mala se dost hybe, tak snad je ok. akorat me zajima, kolik tam ma jeste mista, tlaci se pod zebra, coz me dost boli a na druhou stranu zas nekdy tlaci dole....tak nevim, co tam dela...a jsem zvedava, kdy klesne ... a ty koukej radsi jeste odpocivat!!! 😉
tyjo MONCICICI to je nejaka fotomontaz ne??? Jsi kocka 😉
ahooooooooooj... ANGE díky za vložení Amálky 🙂 kabel jsem opravdu nenašla...
CAT krásná koláž, už je v Prvosenkách 🙂 😵
holky moje kamarádka taky rodila o 14 dní a její chlapeček měl 4350 g 😲 😲 😲
my jdem dneska trajdat po Pze, pak koupit barvu na vymalování a zejtra snad už konečně vytřídím to naše oblečení, ať vím, kolik zbyde místa na Kubulu 🙂
MONCI paráda... tak to vůbec nechápu 🙂)) asi se ti dobře stáhla děloha i všechny svaly! super!!! 😵 😵 😵
dobre ranko holky... jeeeeeee mala Amalka je uzasna.. a jak si tam chrupka.. hned mam po ranu lepsi naladu.. 🙂 🙂 🙂
Svoji žádná fotomontáž, taky jsem čuměla jak se to rychle vrátilo do normálu 🙂 ještě trochu bříško mám, ta tmavá čára mi tam ještě taky zůstala, ale jinak je to v pohodě 😵 strie se mi taky žádný neudělaly, akorát teda takový maličky na levý půlce zadnice, ale to je schovaný pod prděnkama, takže to vidět nikdy nebude, ani to nejde vyfotit 🙂
malá Amálka je náááááááádherňoučká 😵 😵 😵
přidám pár foteček....
Cat já ještě nevím kolik mi zbylo kilenek, dneska odpolko se zvážím až pojedu k ségře, my nemáme doma váhu 😀
MONCICICICICI stastna to zeno!!!!! Ja porad pozoruju brisko, zda se mi, ze ho mam misty takovy fialovy🙂 A mam strach, ze to jsou prasklinky....ale prej ne, rikal manzel....tak ja nevim, precejen, jeste na to mam mesic....
MONCICICICI malicka je nadherna 😵 😵 😵 😵
Svoji já si myslím, že pokud ti nepopraskalo do teď, tak už se tak nestane až do konce 😉 mě taky připadalo, že ho mám místy fialový a podívej teď 🙂 se ségrou jsme se v nemocnici natlemily až se nám ty sulce a aspiky klepaly tak jsem to asi tím smíchem urychlila 😀 😀 😀
Svoji kujem 🙂 však jsme se s manžou snažili 😀 a ty budeš mít svoji princezničku taky brzo v náručí 😵 😵 😵
jdu domýt dvě okna dokud Terez chruní a pak frčíme za babičkou 🙂 tak zatímky pááááá
Monči tak to máš supeer!!já chci taky🙂))
Hehe užij si nákupy po Praze, hned bych vyrazila🙂)
Svoji asi už tam má Barunka málo místa, Denda se taky zasekává za žebro a nekdy dole, asi máš možná Barřu zádíčkama ven, tak tě ručkama a nožkama kope dovnitř a to tě bolí...poptej se oak na přesnou polohu, já se chci taky zeptat🙂))
..jdu koukat na colomba a pak budu dělat párky s kaší na přání. Miláček se včera trošku "zdržel" do 4 do rána se švagříkem🙂)a tak musím vařit vyprošťováky🙂))
Každopádně se definitivně rozhodlo že opera padá☹((ale co, těch ještě bude, ne?🙂)))
MONCICICI diky za tip 😀 😀 😀
CAT vsak si oper jeste uzijes, neboj....
My dnes mame rybicky s bramborem(nebo s kasickou)....mnam mnam 😀
Monči, malá ke k sežrání🙂)
Já už se tak těšim až toho našeho prďolku uvidim, děsně mě zajímá jak bude vypadat a jakej bude povahově🙂))
Monči taky se mažu olejem a modlím se aby bříško nepopraskalo...snad už to vydrží těch 5týdnů🙂))
No musím ještě do lékárny pro všechny ty serepetičky do porodky, snad nic nezapomenem...a taky plenky a ty jednorázové kalhotky...
Teď budu prát a žehlit a př. týden už bude vánoční výzdobička, jéééééééééééééé🙂))
CAT taky se chystam, ze zacnu s pranim....manzilek zacina bejt uz trochu nervozni 😀
Jé tak gratuluju ROMIKOVI k Terezce a AMALCE k Amálce, hlavně ať jsou zdravé a libí se jim na světě 😵 😵 😵 Jsou překrásné 😵 😵
Ver máš krásné fotečky 🙂
Monci a nemáte růstový spurt?Jinak ty máš bříško super fakt závidím 😉
Cat kočárek je boží 😎
Nitenko fanda je krásný frajer hlevně v té kravatě 😉
Ef náš Vítek má taky pořád prstíky v puse 😀
Tak pěknou sobotu všem 🙂
Svoji snad se to aspoň trochu zlepší..