icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

anetka9
2. zář 2017

@kockakacka Tak je možný, že ještě teprve přijde🙂

karolly
2. zář 2017

@ajulamamula Já jsem mívala až pár dní přes MS, ale teď už 4 dny po ovulaci.... 🙂 Tebe se drží, protože jsi těhu, ne? 🙂

tynka07
2. zář 2017

@kockakacka koukam, ze ale ani v srpnu nemas primo pozitivni ne??
Uvidis, treba dojde zitra. zase kazdy vajecnik muze pracovat jinak ;)
@karolly 🙂 hned je to lepsi, kdyz v tom jo vek neni sam 😂. No a ja ho mam furt zkreslenej. Na to, jak byl manzel tak napul, tak ho nastvalo, ze to nejde a mame ted porad sex, takze ze mne pomalu stekaj lenosi 😂 kdyz to tak blbe popisu 😂. A hlavne na to nejak nemyslim.
K tomu jsme sexovali v den ovu a myslim ze spis uz po ovu, takze to tento mesic vidim beznadejne :D . Spis cekam, jak se mi ted hodi do klidu cyklus po gynexu :D
Vy jste to vychytali lip??

tynka07
2. zář 2017

@anetka9 a jak to vypada s tebou??
@applethree a co ty??

anetka9
2. zář 2017

@tynka07 Noo já jsem vás tu teď pár dní vůůbec nestíhala:(:D Já mám dneska 1dpo nejspíš🙂 jestli se teda tohle dá počítat jako správný testy (viz foto)

tynka07
2. zář 2017

@anetka9 jee, tak taky vitej v klubu 🙂 pocitat se to nejspis da, jen si nevychytala primo ten cas na dalnici :D taky se mi to neppvedlo. V praci prpste testovat nemuzu :D
Jinak jako ty mam dnes 1DPO, jen ja 22DC :D ... Tak a ted jen to libezne cekani :D kdy budete prvne testovat?? Ja budu asi nucena cca pristi nedeli. Abych vedela, jestli si mam kupovat dalsi Gynex, drmek a ovulacni testy :D

ajulamamula
2. zář 2017

@karolly zrejme,i v breznu jsem to tak mela 😊 ale nakonec po necelych 10dnech prisla mrcha. Tak snad ted 😊😊

anetka9
2. zář 2017

@tynka07 Minulý měsíc jsem měla právě čárku silnější než kontrolní, tak se mi to líbilo, teď teda přesně nevychytaný, ale hlavně že je:D Noo já mám 21 DC dneska, tak to máme skoro na chlup stejně:D No já jelikož jsem spíš lovec duchů než čekač menstruací, takže asi 9dpo:D:D

karolly
2. zář 2017

@tynka07 Sex pořád? O tom si můžu nechat jen zdát. Kompletně rekonstruujeme starý barák a únava je dost znát ve všem. My se teda snad trefili kolem ovulace. Před, v den i po... Ale to si jen myslím. Protože ty moje ovulační testy byly takové, jaké byly. Ale když si vezmu tu bolest, jak jsem popisovala a hlen, tak jsme se do plodných dní snad trefili.
Každopádně už aby bylo tak aspoň za 14 dní, abych mohla když tak zkusit test, nebo přišla MS...

kockakacka
2. zář 2017

@tynka07 o srpnu jsem se radila práv minuly mesic a ta čárka byla dost silná, nekolik žen mi i řeklo, ze silnější nikdy nemely...

kockakacka
2. zář 2017

Ale pozoruji i hlen a včera jsem mela doslova mokro.. Tak to nechapu. Stejne tak me poboliva bricho na prave straně. Min mesic ba levo @tynka07

kockakacka
2. zář 2017

A jeste se mi to Tynus mínil mesic potvrdilo prave teplotou. Takže vim, ze ten test byl pozitivní @tynka07 ted jsem z toho vazne smutna, ze nevim co se děje nebo spis nedeje..ikdyz hlen mi prisel jasnej

kockakacka
2. zář 2017

@anetka9 my dnes byli cely den pryc a tak jsem testovala az večer, takže je možný, ze jsem ten pozitivní test taky projela..mohl byt pozitivní treba rano nebo v poledne..co jsem minule delala tak odpoledne pozitivní a večer uz slabý..takže je to fakt asi rychlý ta změna

anetka9
2. zář 2017

@kockakacka Joo u někoho to klesá rychle no🙂 Klidně je možný, že ty dálnice byly zrovna, když si netestovala🙂 ještě párkrát test uděleje a uvidíš🙂

baraskaska
2. zář 2017

Ahojda taky sesnazime, mohu se zeptat zkusenejsich? Merim tri mesice teplotu, ale vsechny priznaky jsou vzdy driv nez vzestup. Vetsinou stylem 13 den hlen otevreny cipek bolest bricha a pak sup a vsechno pomalu ustupuje. Jenze ovu podle bt je az ten 15 den navic dle toho mam LF pouze 11 dni to mi prijde jako bida ☹ jsem z toho zmatena, zatim ovu testovat nechci, ale ted cemu verit. Dekuji 😇

tynka199665
2. zář 2017

Ahojky holky tak jsem 7den po vynechání MS ale test negativní čím to může bejt už jsem z toho zoufalá 😢

tynka07
2. zář 2017

@anetka9 Parada, tak nebudu sama :D
@karolly njn, ale tak zase dobry ze myslenky proudi mimo mimi :D. My sice treba i vickrat denne, ale proste hodne pred, pri a po ovu, takze buh vi 😂😂. No tak uvidime. Ted ta nejhorsi cast mno 🙂
@kockakacka u hlenu je jedno zakladni pravidlo a to: kvalita je lepsi jak kvantita. Takze mokro stale neni ono, pozoruj hlen bilkoveho typu. Ja treba ho mam parkrat za den a zbytek takovej taznej kremovej. Takze urcite hledej bilkac 🙂 a graf je peknej, tak treba fakt jen utekl ten hlavni cas ;)
Ja to taky nemela nejukazkovejsi

tynka07
2. zář 2017

@baraskaska ahojky, podle toho co pises, tak hlen ma byt cca 2 dny pred ovu. Udrzuje a vyzivuje spermie aby prezili do dozrani vajicka. Diky tomu staci sex ob den. Cipek se zkracuje, mekne a otevira prubezne. Ja ho mam taky otevreny uz den pred ovu. Lepe se dostavaji spermici dovnitr.
Co se tyce LF, tak je celkem dostacujici. Mela by mit minimalne 10dni, aby se stihlo vajicko uhnizdit a to take splnujes ;) neboj, jsi v poradku. Radim vyhledat v Google vyhledavaci: Symptotermalni metoda. Na strance rodina (a jeste neco myslim, zitra kdyz tak poslu odkaz, ted uz usinam :D ) a tam se skvele doctes co a jak. Nebo stranka Womenzone je fajn

nadrinka
2. zář 2017

Ohledně měření BT bych přečetla tenhle "článek" https://m.womenzone.cz/encyklopedie/mereni-baza...

baraskaska
2. zář 2017

@tynka07 děkuju, to se mi ulevilo. Jediný co mě předtím ještě uklidňovalo bylo to že bt opravdu stoupne. Já si právě nebyla jistá, protože jsem měla za to že při ovu by ten hlen měl být nejkvalitnější a mě prostě při ovu zmizí.Prostě už je poovulační, jinej no. Myslíte že kontryhel by nezvládl tu fázi trošku prodloužit? nebo něco jiného? Při prvním otěhotnění jsem měla cykly 28-30 ted se přes 27 ani nedostanu spíš 25,26.

apple_tree
3. zář 2017

Ahoj holky, tak se zas po nejake dobe hlasim. MS mam dostat az ve ctvrtek, normalne chodi pravidelne, ale dneska po sexu jsem mela na kapesnicku dost krve, jako bych to dostala, tak vubec nevim, co si mam myslet. Zadne PMS jsem nemela, ale to bezne stejne nemivam, tak jsem zvedava, co z toho bude. Predpokladam, ze pri zahnizdovani by asi nebylo tolik cerste krve, mate s tim nekdo zkusenost? Jsem 9DPO plus minus den.

kockakacka
3. zář 2017

To je jedno...nechci se tim stresovat. Uvidime co pak řekne teplota 🙂

lucy0511
3. zář 2017

@tynka07 tak sem zvědavá co z toho bude už mi ta teplota trochu klesla 🙂 sem 23DC a +- 8DPO

daniry
3. zář 2017

Ahoj holky, zase se hlásím, chci moc poděkovat, že jsem tu s vámi mohla být a přidávám fotku, jak u nás dopadl první měsíc s gynexem 🙂

volfici
3. zář 2017

@daniry to je pecka! Kolik máš zpoždění?

lucy0511
3. zář 2017

@daniry gratuluju 👍

janajens
3. zář 2017

@daniry nadhera gratuluji ja dneska takhke

lucy0511
3. zář 2017

@janajens no to je úžasný❤ ❤

daniry
3. zář 2017

@volfici děkuji 🙂 no já moc nevím, jeden cyklus měl 27 dní, jeden 32... Tento cyklus je třetí a dnes je 32DC. V noci se mi zdálo, že jsem měla pozitivní test, tak jsem to ráno zkusila 🙂

@lucy0511 moc děkuji.

@janajens to je parádní!!! Taky moc gratuluji 🙂

janajens
3. zář 2017

@daniry dekuji moc

Strana