Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka199665 nene :( tak dalsi do bandy, co to s namo tenhle mesic je? :(
@apple_tree tam bych to videla spis tak, ze te treba pritel nekde natrhl, pokud to byla cerstva krev :O
@lucy0511 uhnizdovani snizuje teplotu. Pak by mela jit zpatky nahoru a i jeste vys ;)
@daniry parada, moc gratuluju, snad tolento muj prvni mesic bude taky takhle super. Spoustu stesti a sil preji, at krasne rostete 🍀🍀🍀😘😘
@kockakacka ber to jeste tak, ze kazdy vajecnik muze fungovat trosku jinak ;) takze muze byt klidne pomalejsi. Jak teda G beres??
@tynka07 3x denne 7 kapek 🙂
@baraskaska zajimavy clanek, zkus precist ;) http://merenibt.xf.cz/symptotermalnimetoda.html
@tynka07 ja nic necitim:D ted sem se najedla mekacem, tak jen precpany bricho:D jinak sem mela dneska obcas takovy pruhledny hlen..moc nechapu jak do toho zapada, jedine, ze by to bylo jeste ze vcerejsiho sexu ale ten byl jeste dopoledne, tak uz mi to prijde dost dlouho, tak nevim co to je:/
@lucy0511 no ja mela prave taky vsechno, takze tohle vazne hazim za hlavu, nema to cenu :/ akorat jsem pak strasne nastvana :D a zbytecne mne vse boli :D
@anetka9 to sperma je dost mozny, my meli vcera sex odpoledne a jeste dnec v cca 11 hodin to ze mne teklo. Az ted bych rekla, ze jsem asi cista, ale tezko rict. Co me dostava, tak ten cipek, jak behem dne slezl o centimetry :O :D to telo je proste bozi!
@kockakacka hele a na jak dlouho ti to Gcko vydrzi? Ja zacinam zitra s pauzou a mam tam fakt jen na par dni. Jo abzjistila jsem, proc se tyden vynechava. Neni to jako u ATK, aby se srovnal cyklus, ale je to kvuli navykovosti. Je to dost navykoveba hlavne telo by pak na to nemuselo reagovat 🙂
@kockakacka Moc děkuji. Já ovu nesledovala, jen jsem kapala gynex a poridili jsme si ten gel. Drzim pěsti, určitě se brzy povede!
@tynka07 děkuji! ❤ budu to tu sledovat a držet pěsti, snad i tobě gynex hezky pomůže!
@tynka07 I několikrát denně? 😲 Ty vogo, tak to jsem měla naposledy někdy před devíti lety, když jsem s manželem začínala 😀
Jinak na baráku proudí myšlenky mimo. Ale třeba od pátku jsem nosila ytong. Celé dny. Tak si říkám, abych si tím při tom snažení zase spíš neuškodila. Nevím no.
Jinak s tou žáhou to mám stejně. Od pátku hrůza. Nevím, jestli to nemůže být tím Gynexem. Čípek mám jako beton. A poměrně dost bílého hustého hlenu. Uvidíme, ale to čekání je na pytel pěkně...
@tynka07 No byl to spis takovy hodne liny sex :D Takze nenatrhl, to bych si asi vsimla a i by me to zabolelo asi. Spis to vidim tak, ze MS prisla driv. Ale nevim no, cely den jsem chodila s intimkou a uz nic, uvidime zitra. MS by mela jinak prijit ve ctvrtek, ale chtela jsem testovat uz ve stredu, protoze jdu na celotelovou masaz a kdybych mela podezreni, ze se mozna zadarilo, tak na tu masaz radej nepujdu.
@tynka07
Tak mam smolika..:( vcera jsem to sem napsala a za pul hodinky dostala MS.. :(
jsem z toho smutna..
Hele holky, tak ja ted večer znovu delala ovu test a uz byl úplně negativní. Tak ja ty dálnice asi jen prosvihla. 14. DC test hned rano po probuzeni a 15.DC az večer...takže mohl byt pozitivní nekde mezi těmi 30h... Jinak si to neumím vysvetlit @anetka9 @tynka07 ... 🤔 Nebo nebude ovu, ale to by asi nebyl ani chvili skoro pozitivní a neslabnul by.. Uvidíme
@kockakacka Joo tak se to asi jen prošvihlo🙂 já měla v prvním anovulačním cyklu dva dny čárku takovou napůl výraznou než kontrolní spíše slabší a pak už celej cyklus nic a ten další byla úplně výrazná čárka🙂 takže si myslím, že se vajíčko uvolnit chtělo, ale jen se to někdo zaseklo a nedošlo k tomu, jeslti je to fyzicky možný:D ale ty to budeš mít, že si jen netrefila správnou dobu🙂
@anetka9 taky jsem to tak mela. Pak jsem to zacala delat kazdy den a skok obrovsky :D
@karolly jj, ale to jsem taky nezazila roky :D ... Ted mame nejake prpblemy, tak nas to spoutava :D a to doslova 😂😂 uvidime, uvidime 🙂 jen ta BT me docela vrta hlavou clovek se snazi dat do kupy a ono to nejede podle prirucek, grrr :D a kdy tak budete mit dostaveno??
@apple_tree no jasny, aby se mimi neco nestalo. Tak uvidis, ja to takhle vidim nadejne 🙂 pokud je to nezvykle, tak je to fajn :D
@tynka199665 :( to nevadi, treba k tobe chce cervnatko ;)
@kockakacka tim, ze to je rano a vecer a da sw to chytnout jen na par hodin, tak je dost mozny, ze teda uz byla. Taky bych brala cykly co mas ty. V mych poslednich dvouch uz mas treti a pul :D
@lucy0511 klesnuti teploty muze znamenat zahnizdeni ;)
A mas to mnohem lepsi jak ja, mne teploty moc nahoru nesly :( nebo sly, ale jen prvni den a pak to jde dolu.
@kockakacka me tady prijde nejsilnejsi ten 12DC
@tynka07 co to máš za apku?
Jinak já už teď můžu jen čekat co bude. Chlap jel na týdenní dovču na Rumunsko se ctyrkolkama, pro jistotu jsme to pojistili než jel q teď se uvidí. Buď už ovu byla, čemuž by napovídal hlen cca týden zpátky, ale už ne BT. nebo byla dva dny zpátky, čemuž by napovídala BT ale zas ne hlen :D takže nevím vůbec nic a můžu jen čekat jestli za 14 dní dorazí nebo ne.
@tynka07
Kezby to tak bylo , byla jsem si jisa ze jsme se trefili do plodnych dnu jenze ten vubec nevim kdyz MS se spozdila o 8 dni jak to mam ted hlidat :(
@tynka07 me prijde, kdyz foto srovnán s firem pred 2 dny, ze ty testy vybledly na sluníčku. No, nezbývá nez jen čekat. Ale tenhle mesic fakt nic neocekavam, jedine ms :D
@tynka07 :( tak snad zy bolaky k necemu budou ;) kolik DPO jsi?? A neboj, sny se plni ;) me se zase zdalo o tom, ze ke mne stale priletava cap :D
@lucy0511 tyyy jo, to proste prijdesna gyndu ze chces odebrat krev?¿ :O
Mebzatim staci pockat na TT 🙂 i kdyz jak jsem psala, tento cyklus to necekam, spis jen nahodou :D
@krisatko appka je Ovuview a uvidis, treba bude prekvapko. Ta nase tela jsou hodne zvlastni :O
@tynka199665 a hodne krvacis??

@daniry tak zo mas štěstí. Gratuluji. Nam bohuzel prvni mesic s gynexem nevyšel. Pomohl mi k ovulaci 16. Den, ale dnes jsem znovu 16. Den a o hlavní test je stale negativní. Tak ja uz se v sobě fakt nevyznám