icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
4. zář 2017

@tynka07 to nee já sem zdravotní sestra tak zmermomocnim vedoucí sestru 🙂

volfici
4. zář 2017

Holky, tak jsem dneska byla na krvi, výsledky budou až odpoledne, ale nevydržela jsem a zkusila ještě test 😍 testíky 8, 10 a dneska 13 den po ET

karolly
4. zář 2017

@volfici Potichu gratuluju a držím palce, aby vše bylo tak, jak má 🙂

andyandy111
4. zář 2017

Holky vidíte tam něco ?

ejmate
4. zář 2017

@andyandy111 já jooo 🙂 hodně slaboučká čárka, ale vypadá to, že tam je 🙂

apple_tree
4. zář 2017

@andyandy111 Taky si myslim, ze vidim 🙂

daniry
4. zář 2017

@volfici Gratuluji a moc držím pěsti!!! 🍀

copakova22
4. zář 2017

@andyandy111 já taky vidím slabou 😊😉tak potichu gratulují ať vám carecka sílí 😄

tynka199665
4. zář 2017

@tynka07
Ano hodne - normalne jako pri menstruaci.. :(

ferdi
4. zář 2017

Ahoj, my se snažíme druhým rokem a stále nic. Už doma máme dceru, které budou v lednu 4 roky.... také mi z toho hrabalo, ale začínám vše házet za hlavu...

tynka07
4. zář 2017

@karolly to neva ze jsi jak pubertak, jen at to ma to nejlepsi oduvodneni 🙂 :D a BT meris? Ze by bylo treba neco videt tam?? 🙂
Jo nak ja, ted tri dny v praci, ale zitra a pozitri volno, tak se tesim, ze nekam pojedeme s malou na vyletik 🙂 kdyz trda bude bejak usle a co ty???

tynka07
4. zář 2017

@lucy0511 to pak joo :D sem si rikala, ze ten muj by mne asi nekam poslal :D
@volfici zlato, moc gratuluji, to je uz dalnice, ze ani krev nepotrebujes <3 a jak se to bere, v kolikatym tt teda jsi??? 🍀🍀🍀🍀🍀😘😘😘😘
@tynka199665 :( ach jo, a to jsem na tebe vsazela :( nevadi, nesmutni, to se prekousne ;) a jede se dal. Vem si cervnatko. Pres zimu ti treba vydrzi tva bunda i mikiny a na koncu jara muzes pupik ukazovat venku v tilku ;)
@karolly volfici gratulovat uz muzes myslim hoooodne nahlas :D

volfici
4. zář 2017

@tynka07 děkuji, já jsem pořád taková že to beru s odstupem... Před dvěma lety v 6tt konec po přirozeném otěhotnění, tak se prostě bojím radovat. Asi začnu až po tom třináctém týdnu, to už snad je pak velká pravděpodobnost, že to dojde až k porodu..... Chci strašně moc být pozitivní, ale bojím se nahlas a předčasně radovat.... Však to holky znáte

tynka07
4. zář 2017

@kockakacka skrze ten Gynex jeste, pozorujes na sobe i zmeny mimo zenske pohl.organy??
Ja pres tyden jsem jak vymenena. Mam spoustu energie a to vydim na vysledcich v praci, jsem jakoby vyrovnana. Byla jsem nervak a ted nic zbytecnyho nehrotim. Citim se strasne v pohode 🙂
A z toho zenskeho je skvele to, ze poprve po ovu doslova neumiram bolesti ppdbrisku, jen sem tam da o sobe vedet. To je proste bozi <3

tynka07
4. zář 2017

@volfici :( to je mi lito, je to strasny. Tim ue jsem zatim nicim takovym neprosla (diky Bohu za to, na druhou stranu si to vybira holka po narozeni :/ ) tak to vse beru automaticky s happyendem :/ ... Nicmene vam ze srdce drzim palecky, at mate vysneneho drobecka <3 carka at sili a vy hste oba naprosto v ppradku :*

volfici
4. zář 2017

@tynka07 jinak si myslím, že se to počítá normálně, měla jsem ovulaci, sice řízenou, k oplodnění došlo v den ovulace, a za pět dní do mě strčili pětidenní embryo. Takže akorát těch pět dní bylo mimo tělo, ale vyvíjelo se stejně rychle..... Dnes jsem 29 DC, v podstatě jeden den zpoždění. 🙂

karolly
4. zář 2017

@tynka07 BT neměřím. Nemá to cenu. Fakt několikrát za noc vstávám, takže by ty hodnoty nic nevypovídaly.
Já už bych potřebovala, aby bylo tak o 4 dny víc, aby mělo cenu zkoušet test. Ráda bych teda vydržela alespoň do 28DC, ale.....

volfici
4. zář 2017

@tynka07 tak HCG v krvi 1191 jednotek, 😍🙏 za tři týdny UTZ

lucy0511
4. zář 2017

@tynka07 tak nevím teď odpoledne sem začala špinit 😒

hani1234
4. zář 2017

@volfici Ahoj , moc Ti gratuluji !! Je to skvělá zprava .

tynka07
4. zář 2017

@karolly a jo vlastně, promiň už nás tu je tolik, že se mi všechny motáte dohromady :D
Takže zkoušet chceš kdy??? Já prostě musím v tu neděli, max v pondělí. A asi to nechám možná i na náhodě. Já pak celou noc nespím a vše stojí za prd. Zatím se cítím normálně (díky bohu za to, páč je to snad poprvé od doby co se ,,snažíme,, :D ), tak to prostě nechám plavat a nebo ne. :D jsem už jak blázen :D Mě je teď fakt tak fajn :D
@volfici jo a jo a jooooooooo!!!!!!!!!!!!
@hani1234 tak špinit je stále dobré!!! To patří i k zahnizďování ... Předpovídám ti fakt těhu <3

karolly
4. zář 2017

@tynka07 Vůbec se neomlouvej, taky v tom mám chaos 🙂 Jak bych nejraději vydržela aspoň do 28DC, tj ještě 8 dní. Ale pochybuju, že to vydržím. Ono stejně jde jen o to, se utvrdit v 1 čárce......... 🙂

tynka07
4. zář 2017

@karolly jedna obycejna carka a beztak tak dulezita :D
Ja dnes 24DC a 3DPO. Jsem zvedava o kolik se mi ms zkrati. Snad teda :D netusim ani jak dlouhou ted budu mit LF :D

hani1234
4. zář 2017

@tynka07 To jsi se spletla , měla si na mysli asi lucy

lucy0511
4. zář 2017

@tynka07 no nevím začínám být fakt už dost pesimistická

krisatko
4. zář 2017

Holky myslíte, že pokud by byla ovulace a došlo k oplodnění včera, mohla bych tuto sobotu už něco vidět na testu? Asi ne co. ..

karolly
4. zář 2017

@tynka07 To jo 🙂 Hlavně proto, aby člověk měl jistotu. Buď tak, nebo tak.
Já právě také nevím, jak dlouhou budu mít LF. Ovulace byla 14DC. Tak si říkám, že by mohla dorazit po 28 dnech no.... Přála bych si to. Abych zase na MS nečekala dní 40.

krisatko
4. zář 2017

@karolly myslím si že nebudeš, já když měla cyklus 46 tak ovulace byla někdy kolem 28. Když 36 tak byla 21. Takže si myslím že pokud jsi měla ovulku 14 tak bude kolem 30 určitě ne více

tynka07
4. zář 2017

@karolly to je uzasny, co nych dala za to mit o tyden kratsi FF. To ti tuplem zavidim :/
Tak uvidime co jak bude (ehm takova ta typicka faze tady :D )
@lucy0511 ja ti to predpovidam ;) :D
@krisatko to bude 6DPO to bych netippvala. Cca 4 dny a vic miri embryo do delohy a myslim ze cca 2dny a vic se zahnizduje a nez sw vyplavi nejake hcg, tezko rict. To jsi tak nedockava??

tynka07
4. zář 2017

@karolly taky to beru +- to, co bylo do ovulace. Hlavne LF je 12-16DPO (ppkud je vse ok)

Strana