Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@andyandy111 já jooo 🙂 hodně slaboučká čárka, ale vypadá to, že tam je 🙂
@andyandy111 Taky si myslim, ze vidim 🙂
@andyandy111 já taky vidím slabou 😊😉tak potichu gratulují ať vám carecka sílí 😄
@tynka07
Ano hodne - normalne jako pri menstruaci.. :(
Ahoj, my se snažíme druhým rokem a stále nic. Už doma máme dceru, které budou v lednu 4 roky.... také mi z toho hrabalo, ale začínám vše házet za hlavu...
@lucy0511 to pak joo :D sem si rikala, ze ten muj by mne asi nekam poslal :D
@volfici zlato, moc gratuluji, to je uz dalnice, ze ani krev nepotrebujes <3 a jak se to bere, v kolikatym tt teda jsi??? 🍀🍀🍀🍀🍀😘😘😘😘
@tynka199665 :( ach jo, a to jsem na tebe vsazela :( nevadi, nesmutni, to se prekousne ;) a jede se dal. Vem si cervnatko. Pres zimu ti treba vydrzi tva bunda i mikiny a na koncu jara muzes pupik ukazovat venku v tilku ;)
@karolly volfici gratulovat uz muzes myslim hoooodne nahlas :D
@tynka07 děkuji, já jsem pořád taková že to beru s odstupem... Před dvěma lety v 6tt konec po přirozeném otěhotnění, tak se prostě bojím radovat. Asi začnu až po tom třináctém týdnu, to už snad je pak velká pravděpodobnost, že to dojde až k porodu..... Chci strašně moc být pozitivní, ale bojím se nahlas a předčasně radovat.... Však to holky znáte
@kockakacka skrze ten Gynex jeste, pozorujes na sobe i zmeny mimo zenske pohl.organy??
Ja pres tyden jsem jak vymenena. Mam spoustu energie a to vydim na vysledcich v praci, jsem jakoby vyrovnana. Byla jsem nervak a ted nic zbytecnyho nehrotim. Citim se strasne v pohode 🙂
A z toho zenskeho je skvele to, ze poprve po ovu doslova neumiram bolesti ppdbrisku, jen sem tam da o sobe vedet. To je proste bozi <3
@volfici :( to je mi lito, je to strasny. Tim ue jsem zatim nicim takovym neprosla (diky Bohu za to, na druhou stranu si to vybira holka po narozeni :/ ) tak to vse beru automaticky s happyendem :/ ... Nicmene vam ze srdce drzim palecky, at mate vysneneho drobecka <3 carka at sili a vy hste oba naprosto v ppradku :*
@tynka07 jinak si myslím, že se to počítá normálně, měla jsem ovulaci, sice řízenou, k oplodnění došlo v den ovulace, a za pět dní do mě strčili pětidenní embryo. Takže akorát těch pět dní bylo mimo tělo, ale vyvíjelo se stejně rychle..... Dnes jsem 29 DC, v podstatě jeden den zpoždění. 🙂
@karolly a jo vlastně, promiň už nás tu je tolik, že se mi všechny motáte dohromady :D
Takže zkoušet chceš kdy??? Já prostě musím v tu neděli, max v pondělí. A asi to nechám možná i na náhodě. Já pak celou noc nespím a vše stojí za prd. Zatím se cítím normálně (díky bohu za to, páč je to snad poprvé od doby co se ,,snažíme,, :D ), tak to prostě nechám plavat a nebo ne. :D jsem už jak blázen :D Mě je teď fakt tak fajn :D
@volfici jo a jo a jooooooooo!!!!!!!!!!!!
@hani1234 tak špinit je stále dobré!!! To patří i k zahnizďování ... Předpovídám ti fakt těhu <3
Holky myslíte, že pokud by byla ovulace a došlo k oplodnění včera, mohla bych tuto sobotu už něco vidět na testu? Asi ne co. ..
@karolly to je uzasny, co nych dala za to mit o tyden kratsi FF. To ti tuplem zavidim :/
Tak uvidime co jak bude (ehm takova ta typicka faze tady :D )
@lucy0511 ja ti to predpovidam ;) :D
@krisatko to bude 6DPO to bych netippvala. Cca 4 dny a vic miri embryo do delohy a myslim ze cca 2dny a vic se zahnizduje a nez sw vyplavi nejake hcg, tezko rict. To jsi tak nedockava??

@tynka07 to nee já sem zdravotní sestra tak zmermomocnim vedoucí sestru 🙂