Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kacasa no prave...šle vcera byla za cely cyklus fakt znatelně silnější... 🤔 Minuly cyklus mi ale stacilo jen 5 testu, za to ted 😡
@kacasa no, aspoň ho mas pozitivní, tak šance je... Ja seń u sebe bojim, ze tenhle mesic proste šance nebyla
@kockakacka a konzultovala jsi to s nekym?
@kacasa Ja byla u doktora v květnu rikam mu ze chceme založit rodinu a on Ok cyklus mate ok neni to nepravidelný cyklus prej a kdyz jsem se ho ptala jak to podpořit tak mi rekl ze nijak, ze je to jen tahání peněz z lidi. Ze to půjde samo. Pak jsem se ptala jak zjistím plodné dny, tak mi rekl, ze si mam měřit teplotu nebo delat ty ovulacni testy. No a řeší se to pak az kdyz to nejde rok, ze jo...
@kockakacka hmm tak s tim bych se asi nespokojila..doporucim Pronatal..alespon se tam s Vami bude nekdo lepe bavit..a jsou uzasne mili 🙂 ja tedy mam zkusenost z P4
@kockakacka a predchozi cykly byly o.k?
Muze se ted jednat o anovulacni cyklus. Popr.se k nemu vnutit na folikulometrii.
Jak dlouho se snazite?
@katkas75 ale uvidis, ze se zadari. Nahmatas ho tak, ze zasunes dovnitr dva prsty. Nejlepe hluboko a je to, jako penis :D takova jedina vycnivajici vec. Vlez si v teto diskuzi na stranku 103, nebo 104 a tam sem vlozila 4 stranky kde je vse skvele popsany 🙂 tam mas i obrazky co a jak hledat ;). Pokud je vazne tezkohmatatelny, tak jsi nejspis ve fazi ovulace, nebo nejak pred ni ;)
@kockakacka tak do dvou dni bych s ni pocitala, drzim pesti
@tynka07 myslis? Ja si prave po včerejším testu taky myslela, ale dnešní me nejak vyvedl z omylu :D
Ovu testy delam druhy cyklus. Prvni cyklus snažení odolné teploty byla ovulace 21 den (cyklus 38 dni) duhy měřen cyklus byla ovulace 22 den (cyklus 36 dni) třetí měřeny cyklus byla 17. Den (cyklus 30 dni @katmir
@kockakacka a proc?? Vcera dejme tomu mohl byt pred a nebo po testovani ppzitivni, tim by ted uz byl slabsi az zadny. A nastup Ovu tak zitra ;) uvidis a co ti rika cipek?? Stale nahore??
@volfici jj,na té průchodnosti jsem byla,pak následoval cyklus na blbé straně.ovu mě čeká teď..četla jsem si něco o průchodnosti pod tlakem,jak mi řekli,a většinou psali,že to na přirozené otěhotnění nevypadá.. a my se už dávno dohodli,že na nějaký zákrok nepůjdem 😞 tak to cítíme...ale vůbec neodsuzuju,když to někdo využije! Třeba z tebe mám ohromnou radost,je to malý zázrak 😉 moc ti to přeju
@tynka07 abych dosáhla na čípek, tak jsem musela prsten snad jeste hlouběji nez vcera a jen tak tak jsem se ho dotkla
@kacasa Takze uplne stejne a kdy chces piprve testovat??
@kockakacka uvidis, ovu bud probija a nebo probihat ted bude ;)
@kockakacka pri ovulaci je cipek nejdal..cili je tezke ho nahmatat..nejnize je pri MS..tez jsem vysledovala..uz jsem myslela, ze jsem exot, ze ho tam snad nemam 😀 haha ;)
@lucy0511 Fakt jo?? :( to mě docela mrzí, dost jsem v to doufala, ale neva. Teď se zavede ;)
MÁM TU PRO CHYTRÉ HLAVIČKY OŘÍŠEK:
Jak víme, tak těhotenství se počítá od prvního dne cyklu. Pokud budeme brát ten průměrný cyklus, tak po 14.dnech =>dvou týdnech přijde ovu a do dalších dvou týdnů by neměla dojít MS. Tzn, že ty první dva týdny se už berou jako 2tt, takže v době, kdy MS nepřijde jsi už 4tt.
A jak se to bere třeba u cyklu, který mám já?? Mám ještě o týden delší FF, takže místo 14dní mám 21dní, beru, že LF bude stejná jako u prvního případu 14 dní. TZN, že vedle toho prvního případu tak v době kdy má dojít MS jsem 5tt. Ale přijde mi to jako blbost. To se pak asi tím pádem vůbec nepočítá nic navíc a jde spíš o ovulaci ne??
Jo a pro zajímavost jsem našla těhotenský kalendář, který vám to vypočte podle poslední ovulace ;) http://materska.org/kalkulacka-datum-porodu-pod...
@kacasa teď mi došlo, že jestli to máš jen podle těch ovu testů a budeme brát v potaz to, že ovu začala ten druhý den po testu tj.3.9. tak to stejné asi nemáme :D já ji měla 1.9. ted mi to došlo, když na to koukám. A teda to nevím v tu neděli cca 7DPO jestli ti test vyjde :/ :D ale neříkám že to není možný :D
@tynka07 ano myslela jsem si to, že to bude tím... No já tento měsíc mám teda tři druhy ovu testu, chtěla jsem dopotrebovat "zbytky" 😂 no teď už mám jen ty gs tak uvidím zítra, ovu mám mít podle kalendáře až v pondělí tak snad bude pozitivní ještě.. Jsem docela zvědavá, ptz jsem četla, že ten duphaston co beru může bránit ovu, ale i nemusí.. doktorka tvrdí, že ne, proto ho mám brát od 11dc tak uvidíme jak to dopadne 😎
@tynka07 Děkuji za optání 🙂 Já dneska 9DPO. Ráno na testu nic nebylo. Nevím, jestli mám zkoušet i zítra, nebo to rovnou vzdát.
Jinak odpověď na Tvou otázku. Termín porodu podle MS bude třeba i o dva týdny dřív, než podle UTZ bych to tak viděla. Kalendářně budeš v době očekávané MS v 5tt, ale miminko bude menší 🙂

To jsem zase neco nasla :D po me zkusenosti s těmi ovu testy jsem totiz hledala cleaeblue digitální ovulacni test a narazila jsem na toto :D
https://www.youtube.com/watch?v=9BP42dICf1I