icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
7. zář 2017

@tynka07 já bych tohle neřešila gynekolog se stejně zajímá o to kdy byla poslední ms a pak stáří plodu stejně vypočítávají podle jeho velikosti 🙂

anetka9
7. zář 2017

@tynka07 já mám pocit totiž že doktory to moc nezajímá nějaká ovulace...oni jedou podle poslední MS, protože to je prokazatelný a pak podle ultrazvuku, který dělají..takže si myslím, že když jim řekneš, že ovu byla dýl, že ze začátku vyšilovat nebudou a pak ti prostě napíšou dva termíny porodu..to hodně řešily holky u registrací do porodnice, podle kterýho termínu teda mají jet🙂 ale třeba se pletu..zatím sem neměla šanci to nikde konzultovat:D (teď byla ovu taky až 20dc)

volfici
7. zář 2017

@tynka07 je to tak, stejně ti pak datum porodu stanoví asi na tři data, podle MS, podle ultrazvuku, korigují stáří plodu... Já jsem myslela, že třeba u IVF je to jiný, když přesně vědí, kdy došlo k početí. Taky ne. 25.září jdu na ultrazvuk, to budu přesně začínat osmý týden od poslední MS, tak jsem zvědavá, jak mě "označí" 😀

lucy0511
7. zář 2017

@tynka07 No já sem to tak nějak tušila že to tak dopadne 🙂

tynka07
7. zář 2017

@lucy0511 joo, to je mi jasný, jen by mě to vážně zajímalo. Kdysi u dcery jsem neměla o MS ani páru a tím že byla nepravidelná, tak to podpořílo :D ale gyndař mě neposlouchal, když sem mu říkala, že vím kdy byl sex a sekl se o 8 dní :/ což zase v době kdy tě vyšetřují na cukrovku je důležitý, ale co :D nějak to vyšlo a v 32tt mě poslechl a šup byla jsem v 34tt :D
Jinak dobrý že s tím počítáš, je to alespoň bez slz :( taky mám takové neblahé tušení :D :(
@anetka9 je to možný (viz výš co jsem psala), jen mě to prostě zajímalo jak oni tohle vlastně berou 🙂
@volfici aha, to je zajímavý :O tohle právě neznám. Já u holky měla daný datum dle UZ a pak dle mne to v 32tt změnil o 8 dní, páč mu to nesedělo :D

lucy0511
7. zář 2017

@tynka07 no neboj minulý měsíc sem to teda neustála vůbec a obrečela sem to a teď je to možná v klidu proto že jdu k tomu doktoroj a budu to chtít konečně řešit

kacasa
7. zář 2017

@tynka07 pozitivni test jsem mela prvniho, ovu tedy zrejme byla 2.9. V sobotu.. jinak nic neopozoruji😁

baraskaska
7. zář 2017

Ahoj hlasim symptomy, cipek vysoko vcelku mekky a rekla bych ze i otevreny i presto ze se to u tech co maji po porodu hur poznava, ale hlen zmiznul, toho hodne malo.

tynka07
8. zář 2017

@mandarinka90 Ty jo, taky dobry kdyz si pak prectes vedlejsi ucinky :O tak snad se zavede ;)
@karolly :( ach jo, tak treba jeste potom, ale jsem v tomhle uz dost skepticka, jednou nic, porad nic :(

tynka07
8. zář 2017

Holky, tak jem cekat :D ... Hnusny slovo co :D

karolly
8. zář 2017

@tynka07 Taky si myslím, že jak do teď nic, už z toho nic nebude. A to ani dneska nic. 10DPO.... Takže fakt nejspíš vůbec nic a tentokrát tu mrchu asi opravdu dost ořvu.

kockakacka
8. zář 2017

Tak ja stale teplota dole, dnes 21.dc ovulace ze tim nikde. Co jsem ale koukala na graf z července, tak ni teplota stoupla az 23.den, takže naděje stale je 🙂

kaja2016
8. zář 2017

Ahoj holky, snazime se rok o druhe miminko, nejak jsem to doposavad neresila, dcerce je rok a pul, ale ted uz bych docela rada, mam i vek. Minuly mesic me gyn delala utz vajecniku, vsechno OK, od pristiho mesice zacinam chodit na folikometrii, ale vypada to, ze ovulace chodi pravidelne, stejne jako MS. Manzel byl na spermio a taky vsechno OK. Pred prvnim tehotenstvi jsme po potratu v 7tt cvicila Mojzisovou, tak se na to asi zase vrhnu, dlabu listovku, na dlouhodoby uzivani inofoliku aktualne nemame, takze po trech mesicich uz dalsi nekupuju, a jeste jsem minuly mesic koupila ovu testy a budu pokracovat. Je dost mozny, ze me hormony proste druhy mimco nechteji zatim dovolit, obcas o tom premyslim, ze je dcerka jeste mala a ze by ji to mohlo ublizit. Ale prezto, vypada to, ze jste tady aktivni snazilky, doporucili byste nejake podpurne prostredky?🙂

ifetka84
8. zář 2017

Ahoj holky, mužů mezi vás? Už delší dobu tady čerpám vaše rady. My tak nějak od července, že bychom rádi druhé. Člověk si říká, je to druhé, nebude to tak prožívat, no jo, ale já to prožívám, jako první. Vše chci hned, že? Dceři je 5,5. Před dcerou jsem měla PCO, menstruace žádná, vyšlo nám druhé IUI. Po porodu super, celých pět let pravidelnost 28-32 , ovulaci poznám. A tento měsíc DC 40! Dní. Doufám, že to byl ojedinělý jev a bude vše, jako dříve. Všem přeji úspěšné čekání na //.

katmir
8. zář 2017

@kaja2016 a kojis jeste ?

katmir
8. zář 2017

Ja jsem si delala v utery ovu test 9.dc a vypadal krasne jako ze se ovulka blizi,ale vcera misto toho aby carka byla silnejsi,tak slabne. Mozna jsem vic pila,tak uvidim dneska. Doufam,ze to nebude anovulacni cyklus.☹

katmir
8. zář 2017

@kockakacka drzim palecky

tynka07
8. zář 2017

@karolly :( to neee, drz se a bud silna <3 uvidis, jednou i ns tebe ,,nas,, dojde rada 🙂
@kaja2016 ahojky 🙂 vitej mezi nama ,,chuderkama,, :D . . hormony, nehormony, je dzlezite co chcete vy a jak to citis. Moje holcicka byla dost narcne miminko a tak jsme kvuli ni cekali do ted (za 2 dny ji budou 4 roky). Chtela jsem aby zvladala skolku a ja mela cas jak na ni, tak na druhatko 🙂 no a ted zkousime 🙂
Co na podporu, sposte z tech, co tu uz nejsou, tak pomohl Gynex, Drmek a nebo kontryhel. Ja uz pres tri mesice beru kys.listovou (tim nic nezkazim) a ten Gynex. Ted jsem po ovu a cekam. Jestli se nezavede, tak zkusim jeste ten drmek 🙂 nekolik znas zacalo studovat samu sebe diky symptotermalni metode, aby jsme pochopili nase tela a pomohli si tim k tehotenstvi. A pokud jste oba v poradku, tak bych cekala, ze to bude psychickeho razu 🙂 ... drzim palecky, at se co nejdrive zadari 🙂
@ifetka84 ahojky a tez vitej mezi nami.jestli nas delsi dobu sledujes, tak z tohoto mesice vubec neres delsi cyklus, pac jsme ho tu melai asi vsechny :D. To zas byla nejaka plabetu pres jinou polozena :D nebo nevim :D drzim palce
@katmir zatim nesmutni. Je i moznost, ze jsi to jen prosvihla a byl by pozitivni vecer pred tim, nebo ten den rano,nevim kdy meris. A sledujes BT, nebo DČ,hlen?? To by mozna taky pomohlo :O

ircza007
8. zář 2017

Ahoj holky, vetřu se do konverzace neboť vidím, že to tady žiju. Z vlastní zkušenosti bych doporučila:
1. Maca peruánská (pro oba)
2. Manžel si cca hodinku před stykem dával kafe 🙂
3. Spát se spermatem celou noc (ano, taky mi to nebylo příjemné...)
4. V plodném období jsme spolu spali obden (kvůli vývinu spermií), nicméně zadařilo se až v měsíci, kdy jsme spolu spali denně 😀 Ale měli jsme zrovna dovolenou, takže jsme byli odpočatí a jednou to bylo ráno, jednou večer....

Moc vám držím palce, ať se zadaří co nejdřív a jste spokojené maminky 🙂

baraskaska
8. zář 2017

@kaja2016 ahoj jestli ti muzu neco poradit, vyprdni se na inofolik a kup listovku za 70 korun, brala jsem ji pred prvnim tehu, poradila mi to znama. A efekt to nejspis melo jak u ni tak u me. 🙂

katmir
8. zář 2017

@tynka07 vcera jsem asi vic pila. Test trochu zesilil,ufff strasne se mi ulevilo. Cipek uz mam vzadu a mekne.
My se tulime skoro denne,ne kvuli ovulce,ale ze nam to vyhovuje. Ale pri ovulce pridavame gelik Conceive.
Dekuji za podporu.

alice777888
8. zář 2017

ahoj holky, je tu opravdu živo, tak snad mě taky vezmete mezi sebe abych se mohla popřípadě s Vámi poradit 🙂

kaja2016
8. zář 2017

@katmir Ja jsem vubec nekojila.
@tynka07 Ahoj, diky🙂 dekuju za tipy! A co je to za metodu? Hledam na netu, nenachazim🙂
@baraskaska Ahoj, hele listovku beru na recept od gyn, inofolic jsem brala pred prvnim tehotenstvim po potratu me ho doporucila dr a na prvni dobrou nase mala, ted me ho opet doporucila s tim, ze s tim ma dobre vysledky i prez pocatecni neduveru. Je to dobra doktorka, verim, ze s tim fakt ma uspech, ale my na to fakt ted nemame, bohuzel.

baraskaska
8. zář 2017

@kaja2016 mne to prave dr.taky hned doporucila, ale je to dost drahy, tak jsem pak koupila jen tu za par supu, k tomu jsem si vzdycky natrhala cerstvy kontryhel a bylo vystarano, od bylinek se povedlo snad druhej mesic. 🙂 nebo taky se hodne chvali cerveny jetel, upravuje hormony.

natysnovec
8. zář 2017

Ahojky holky,mohu se zeptat zda nekdo nevi zda mohu brat nosifol i pri mesickach?Dekuji za odpoved

lucy0511
8. zář 2017

@natysnovec klidně já to taky piju pořád 🙂

baraskaska
8. zář 2017

Tak jsem moc zvedava kdo sem tento mesic supne foto dvou dalnic 🙂

natysnovec
8. zář 2017

@lucy0511 a jaky na to mate nazor?

lucy0511
8. zář 2017

@natysnovec zatím žádný piju to už 3 měsíce a nic tak nevím asi přejdu na levnější fertipronu protože teď mi to příjde jako vyhozený peníze

p4vl4
8. zář 2017

@ircza007 Jak jste užívali tu macu?

Strana