icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
9. zář 2017

@toryt merim čtvrtý cyklus a prikladam grafy předchozích cyklu. Doufam, ze probíha někdy ted ..

toryt
9. zář 2017

@kockakacka opravdu jsi mohla minout tu hladinu. Rozhodne to vypada ze dnes podle grafu. A cipek a hlen sledujes.

kockakacka
9. zář 2017

@toryt snazim se, ale zatim to moc nepoznám :( každopádně pred třemi dny byl čípek vysoko a jen tak tak jsem ab nej dosáhla a pred dvěma dny jsem na nej uz nedosáhla. Vcera jsem nezkoumala- zapomněla jsem , budu zase dnes večer po sprše.

kockakacka
9. zář 2017

Praveze min cyklus byla ovulac 16. Den, tak proto jsem začala testovat tak brzy tento cyklus @toryt

toryt
9. zář 2017

@kockakacka vsadila bych na ovulaci dnes, cipek se zkracuje uz pred ovulaci. 🙂 predtim jsi mela az nekde dvacaty den, min mesic 16 neznamena ze to musi byt stejne. Rozhodne kdyz sex obden je dobra jistota ;)

cert..ova
9. zář 2017

@volfici no, mne je 39 a mam tri deti a od starsi budu babicka, vzala to hopem😀...ale v cervnu jsem se vdala a moc bychom chteli....

cert..ova
9. zář 2017

@apple_tree tak jeste to neni tak dlouho...😉

kockakacka
9. zář 2017

@toryt dekuju moc za odpovědi 🌸 Jsem zvedava na zítřejší teplotu 😊

toryt
9. zář 2017

Stoupne ;) @kockakacka

tynka07
9. zář 2017

@baraskaska njn, hold někdo jako já tohle prostě má. Četla jsem, že jsou i pravidelné cykly jen 2x do roka a ty ženy jsou v pořádku, jen mají o dost menší šanci otěhotnět :O ... ale mimo to mne ty cykly štvou, vážně je to nepříjemné.
No a neklesej na mysli, co ty víš ;) třeba na tebe za pár dní bude číhat překvapení 🙂

@aklin paráda... jen taková věc mimo, nevím jestli to víš. Nejlepší je mít sex den až dva dny před ovulací. Jde o to, že v těle ti spermíci vydrží docela dlouho a jakmile vyleze vajíčko ven, tak mají možnost ho oplodnit. Když to máš v den ovulace, tak spermie stejně musí na místo určení doplavat (což trvá nějakou dobu) a hlavně pak ještě několik hodin dozrávají + se musí probojovat a tím, že vajíčko žije max.24hodin, tak je ta šance docela nízká. Neříkám, že to možné není, ale je mnohem lepší začít se sexem ob den, kdy začneš mít plodný hlen, nebo po OT+ . Já jsem to tento měsíc taky měla až při ovulaci a bohužel si tím moc šancí nedávám. Ale jak jsem psala není to možné. JO a vše mám jen načtené ju :D

@chiara1990 co blázníš?? Co bych za to dala :D ... taková krásná předpověď těhu, teď jen aby se vážně zadařilo 🙂 kdy budeš testovat?? Doufám, že zítra tu bude // ;)

@cert..ova ahojky, určitě vítej mezi námi 🙂 my se snažíme třetí cyklus a momentálně jsem v tý nejhorší fázi a to je čekání po ovu :D a co ty?? Kde se momentálně nacházíš??
@kockakacka hele, ale ten dnešek vypadá nadějně a docela ti klesla BT, tak třeba rovnou i dnes probíhá. Uvidíš zítra, jestli se ti teplota zvedne ;) Dost na tebe myslím holka 🙂 dej zítra vědět ;)

tynka07
9. zář 2017

@kockakacka souhlasím s Toryt, jak ti říkám, dokud máš čípek nahoře, tak je to pořád dobrý 🙂 a ten graf, teplotu máš dole, hodně dole a zítra stoupne, Stoupne, STOUPNE :D uvidíš sama ;)
Taky bych potřebovala, aby začala ještě stoupat :D

lucy0511
9. zář 2017

@natysnovec tak určitě to maj napsaný v letáku ale bude to jako inofolic do trochy vody zamichat a vypít 🙂 🙂 🙂 🙂

baraskaska
9. zář 2017

@tynka07 to urcite, verim ze takhle to nektere zensky maj jen si to neumim predstavit, ja se sotva dostanu z bolesti az uz jsou zase 😀 no tajne doufam ze ano, ale ja dost dam na instinkt a ten mi rika ze to urcite nedopadlo. ☹ No nezbejva nez cekat, ty uz to mas za par vid? Ja si jeste sakra pockam ☹ je to hruza, to nemuze bejt nejaky vymazatko pameti aspon do doby kdy to ma prijit ze bych si az pak vzpomnela ze muzu bejt tehotna 😀

marcy129
9. zář 2017

Bože já ty testy mít doma nemůžu 😂 v týdnu jsem si jich koupila 5 a dnes už zase nemám. To je vážně nemoc 😲😝

volfici
9. zář 2017

@marcy129 no a co je na nich? 😉 kolikátý den jsi po ovulaci?

karin1712
9. zář 2017

Ahoj holky. Moje teplota vypadá tento mměsíc takto:. Doufám že se konečně už dočkám pozitivního testíku.

baraskaska
9. zář 2017

@karin1712 ten vypadá naprosto ukázkově... držím palce 🙂

karin1712
9. zář 2017

@baraskaska děkuji, kéž bys měla pravdu

aklin
9. zář 2017

@tynka07 hodne tuto diskuzi procitam. Vim, ze to bude lepsi, ale tentokrat jsem zvladla vydrzet do 23 hod. Kdyz jsem na neho cekala, akurat jsem vytuhla. Holt ovu chytila cerneho petra na odpoledni smenu. Pro me neni jednoduche cekat do 23 hod.

kockakacka
9. zář 2017

@karin1712 to vypada skvěle! I uhnizdeni by souhlasilo 😊 @tynka07 dala jsem se na modleni :D dnes byla zase nas obdenni sex, tak snad zitra stoupne! :D a dnes jsem konečně poslala přihlášku na vs, abych prisla na jine myšlenky (nabídli mi nástup rovnou do tretaku s uznáním VOS..tak snad budu mit i jine myšlenky 🙂)) dekuji za podporu! Holky jste tu úžasný vsechny! ❤️

chiara1990
9. zář 2017

@tynka07 tak dnes ms nikde test negativni premyslim ze reknu dr ze tu injekci nechci.pokud nebudu tehu tak telo po ni bylo jako kdybych byla :(

baraskaska
9. zář 2017

@karin1712 jooo, pkkud nemas nejakou virozku tak urcite, ja mela podobny jenze se pak ukazalo ze to bylo ze strevni virozy, samu by me nenapadlo ze to bt ukaze nejakou blbou strevajznu ale zrejme jo. Jinak pri prvnim mi takhle stoupla taky. Fakt to vypada hodne nadejne. 😉

kockakacka
10. zář 2017

@toryt no, tak moc nestoupla :/

toryt
10. zář 2017

@kockakacka dobre rano 🙂 rozhodne je vyssi jak predchozich sest dni, vcera urco ovulace byla 🙂

cert..ova
10. zář 2017

@tynka07 ahoj, 17.9. to mam dostat, tak jsem uz trochu nervozni😀, ale nemam to uplne pravidelne, tak uvidim. Myslim, ze to stejne tenhle mesic nevyjde, nemam zadny priznaky, jako bolesti prsou, casty curani a taaak😂😂😂...No, holt mi neni dvacet😀

tynka07
10. zář 2017

@baraskaska to je docela dobrej napad. Tak neco vymysli a nech si to patentovat :D drzim palce a klido budu pokusnej kralik 🙂
Ji ak ja dnes 9DPO, 30DC a 7dni do MS :( a tt neg.jak jsem predpokladala. Takze od zitra zacinam zase s Geckem a objednam ty veci a bude.
@marcy129 a kolik DPO jso?? :D
@karin1712 tak tohle vypada velmi nadejne ;) drzim pasti a co nejdriv ukaz //.
@aklin ja ti rozumim, mame to ppdobne, jen my zase cekame nez poradne usne mala a tim ze pak rano vstavame ve 4, tak je to taky dost narocne. Ted jsne to taky nevychytali a tt mam negativni, ale pristi mesic do toho dam naprpsto vsechno!!!! Ale treba jste meli kliku ;)
@kockakacka no parada 🙂 tak ta vejska ti treba pomuze ;) a s tou teplotou neklesej na mysli, tenhle cyklus to mam hodne podpbny, pridavam fotku. Hold ted uz by nemela klesat ;)
@chiara1990 v tomhle se nevyznam, ale za mne cim min chemickych, hormonalnich atd hnusu do tela, tim lip. Ja sem ale celkove proti tomu. I proti antine, takzeeee :D delej jak myslis, hlava ti snad dobre nappvi :O
@cert..ova ver mi, ze je lepsi to mit bez tech priznaku, nez kdyz je mas vsude kolem sebe a tehu nejsi :D ale mam to jako ty, pocit nulovej, test dneska negativni, prpste zkusime dalsi mesic no :D ted jen to otravne cekani na MS (tez 17.9.) ale nemam to pravidelny, tak si nejsem josta jakp ty :D

tynka07
10. zář 2017

Holly, tak jsem sledovala cykly zpetne a vite na co jsem prisla??? Ze ani jednou jedinkrat jsem se nestrefila do plodneho obdobi a az ted v den ovu, coz je relativne pozde :D pak se nemam divit, ze nejsem tehotna.
Jen diky STM jsem zjistila, jak funguju a pristi mesic do toho muzu jit napevno a uz to proste vychytam!!!! 😂😂😂😂😂😈😈MUHEHE😈😈😈

cert..ova
10. zář 2017

@tynka07 já se radši ještě netestovala, ale jsem jako holky tady, měla jsem milion testů a mám už jen jeden 🙂

lucy0511
10. zář 2017

@tynka07 ahoj a nezkusila sis udělat ovu test ta křivka vypadá dost zajímavě

karolly
10. zář 2017

Ahoj holky. Tak já hlásím 1DC, právě se mi rozjíždí MS.
Jen teda minulý cyklus byl 40 dní, tenhle 26. Ovulace byla 15DC, takže LF jen 11dní. Což je sakra málo ☹

Strana