icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baraskaska
10. zář 2017

@tynka07 vid to by byla paráda 😀 já si řekla že už žádný zjištování, ted klid a stejně mi to nedalo a ráno změřila teplotu, že jsem to vůbec dělala. teplota stoupla jen na 36,7 z 36,5 ☹ musím doufat že ještě stoupne. Koukala jsem na ten tvůj graf, ti to ještě před ms stouplo to je pěkný. Mně tentokrát žádnej rychlej vzestup... ☹

tynka07
10. zář 2017

@cert..ova ja testovala jen z toho duvodu, ze mam zitra zacit brat Gynex a nesmi se v tehu, tak jestli ho brat mam, nebo ne vis 🙂 jinak bych to nechala na MS a test mam jeden + jeden digi, az se mi to treba jednou potvrdi :D
@lucy0511 na co OT??? Ja dneska delala TT a vysel negativni :(
@karolly a beres neco na upravu cyklu?? Jinak neni to nejdelsi LF, ale staci. Ja mam zase 15DLF a ptijde mi to dlouhy :D. Takhle cekas tech 10DPO a za dva dny dorazi, to bych brala :D ... A tak zkousime dal ;)

lucy0511
10. zář 2017

@tynka07 no ovulačním se ti těhu ukáže dřív než na tt testu

tynka07
10. zář 2017

@baraskaska na druhou stranu, aby clovek vedel jak se jeho telo chova cely cyklus, tak je dulezity to vazme merit denne i ldyz jsi zklamana. Ja na OVU taly cekala dlouho. Je videt i jak to tam mam rozhazeny a uz sem se bala ze mam anovulacak a hold m ovu talhle pozde. Ale vydrzela jsem. Tak to taky vydrz a uvidis ;) kockakacka to ted taky ma, ze sama se kazdy den bala a vypada to, ze hold ovu prpbehla dele.
Ja sem u svy krivky zvedava, jak se to bude vyvyjet dal :D

tynka07
10. zář 2017

@baraskaska hod sem graf ;)
@lucy0511 aha, tak ten doma nemam :D ale to na sebe vaze jiny hormonovy hladiny ne??? Ne Hcg, ale Lh :O

janajens
10. zář 2017

@tynka07 je to Pravda pokud jsi tehu zacne ti stoupat asik lh hormon me zacali ovu testy stoupat a mela jsem je positivni jsi nez v dobe ovu

lucy0511
10. zář 2017

@tynka07 to váže ale ten hormon by měl klesnout když nedojde k oplodnění v opačném případě zůstane hladina a ukáže se to ještě dřív než se začne produkovat hcg

baraskaska
10. zář 2017

Já vím, jenže štve mě to, protože minulý cyklus byl graf krásnej a ted tohle... Když já ho ve vzteku vymazala 😀, ale stejně si to bohužel pamatuju, protože to vůbec neskákalo a od ms se to drželo na 36,5, 15 DC to stouplo na 36,6 a dnes 16 DC na 36,7. Takhle pomalu to stoupá jen asi tak 5% ženských tak jako můžu se akorát modlit že jsem jedna z nich 🙂

tynka07
10. zář 2017

@baraskaska to si nemela mazat :D a klidne by ta teplota mohla nahoru jestr jit :D ... takova skoda :D boooze 🙂 a ty teda cekas na tu ovulku?? Tim ze to mas tak nizky??

tynka07
10. zář 2017

@lucy0511 aha, ale jak jsem psala, vubec s tim nepocitam :D prpste jsme to trosku prosvihly

baraskaska
10. zář 2017

@tynka07 právě že nečekám, podle hlenu i čipku už mělo být po. Bohužel bt se furt drží nízko tak mám trochu obavy že to je anovulák ☹ no uvidím co bude dál, nebylo by to poprvé co šly teploty nahoru takhle den po dni, někde jsem četla, že asi u těch 5% žen ta poovulační fáze jde takhle pomalu a přesto ta ovulka byla.

annedarling
10. zář 2017

Ahoj, snažíme se o miminko od ledna... v červnu se zadařilo měla jsem zazacatku duchy které sílili, ale pak začali slabnou a potratila jsem na začátku srpna... Bylo to asi v pátém-šestém týdnu... Pár dní jsem krvacela skoro stejně jako při normální MS a na revizi jsem nemusela... Nejak jsme to neřešili doktor mi sex nezakazal a já bych nevěřila že by se to mohlo chytnout hned... Před týdnem měla přijít MS a nic jen mi příšerně natekla prsa udělala jsem si test a tam duch... Testuji týden a takhle to vypadá, nemáte s tím někdo zkušenosti? Takové testy jsem před tím neměla ani z poloviny... Nevím jestli nemám mít strach nebo jestli je to v pohodě? Děkuji za názory.

aklin
10. zář 2017

@tynka07 taky to mate narocne. Na jednu stranu bych byla rada kdyby to nevyslo. Nedokazu si predstavit 3 blizenci v jedne domacnosti. Ja i dcera jsme blizenci, a kdyby to vyslo i ten 3 by byl blizencem. I kdyby to vyslo na znameni byk, s timto znamenim nejsem kamaradka. Hodne na povahy znameni verim.

aklin
10. zář 2017

@annedarling gratuluji. Je to ukazkove pozitivni test.

toryt
10. zář 2017

@annedarling gratulace 🙂 tohle je jasne pozitivni test 🙂

baraskaska
10. zář 2017

@tynka07 každopádně zas nasadím jetel, minulý měsíc jsem ho pila podstivě a graf byl o co hezčí.

baraskaska
10. zář 2017

@annedarling taktéž gratuluji, krásné dalničky 🙂

volfici
10. zář 2017

@annedarling minulý týden ti tu někdo psal, že to bude zbytkové HCG, že? No, není 😍👏🍀

annedarling
10. zář 2017

@volfici přesně tak, dokonce to paní věděla na 100% celkem mě vyděsila, ale prcíka dole očividně ne 😀😍

karolly
10. zář 2017

@tynka07 No teď jsem užívala tu Fertipronu a Gynex....

tynka07
10. zář 2017

@baraskaska Sem ti prave chtela napsat, ze nekdo ma pak zvyseni i jen o 0,2 stupne :/
@aklin :D dalsi podobny. S manzelem jsme blizenci a byl by treti 🙂 a dcera je panna 🙂
@karolly tak to i tohle mohlo trochu rozhazet a poupravit

tynka07
10. zář 2017

Moje nejmilovanejsi slavi lrasny 4. rok❤❤❤❤❤
Presne pred 4.roky se mi muj dokonaly zivot obratil o 180stupnu. Diky tomuto obratu jsem zjistila, ze dokodokony je az ted a to jen diky ni.

Vse nejlepsi k narozeninam berusko ma ❤❤❤❤❤💋💋💋💋
Jsem pysna mama 💋💋💋

katkas75
10. zář 2017

@tynka07 to je nádherná holčička 😍 moc gratuluji malé i tobě! A ať má brzo sourozence 😉 radost se znásobí 😊

baraskaska
10. zář 2017

@tynka07 jůůů to je ale krásná princeznička, hodně štěstíčka zdravíčka především 🙂... No budu doufat že anovulák to není, jako ten čirý hlen ten byl opravdu ukázkový. Ted mě spíš zaraží hlen poovulační, většinou nemívám nic a ted uplně bílý jak krém, čípek tvrdý, středně vysoko a uzavřený, divná kombinace 😀

toryt
10. zář 2017

@baraskaska ahoj, prosimte kolikaty jsi den cyklu. Mam to same, kvuli praskle cyste min mesic ale nevim ted den cyklu tak chci jen porovnat kde asi jsem

baraskaska
10. zář 2017

16 DC 🙂

toryt
10. zář 2017

@baraskaska ty jo ja myslela ze to bude vic 🙂 ted 18dni nic predtim 6dni spineni a predtim 10 dni krvaceni. Asi se to neda srovnavat 🙂

baraskaska
10. zář 2017

@toryt já si myslím, že ne 🙂 každá fungujem trochu jinak. Spíš lepší srovnávat to co třeba předchozí cykly nebylo. proto to píšu páč já si takového hlenu ještě nikdy nevšimla a nic mě nesvědí nebolí, ruce si samozřejmě myji 🙂

toryt
10. zář 2017

@baraskaska a ten ovulacni jsi mela ktery den.

baraskaska
10. zář 2017

12DC takze predpokladam ze ovulka byla 13 DC aspon pisou ze nejvice toho hlenu je den pred ovulkou. 🙂

Strana