Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, tak se opět řadím mezi vás.. 2. srpna po kontrole na imunobiologii v Podolí jsem si udělala poslední test a poprvé v životě viděla ducha.. Byla jsem čerstvě po zásnubách, testy krásně barevné. V pátém týdnu jsem dostala na gynekologii obrázek s ,,černou dírou,, a pomalu jsem si představovala jaké to bude až uvidím miminko.. Má nejlepší kamarádka otěhotněla se mnou, tak radost byla dvojnásobná.. Další kontrola po dvou týdnech bohužel nevykazovala srdeční činnost zatímco kamarádka s o týden mladším těhotenstvím měla srdíčko krásné.. Věděla jsem co to znamená, ale pan doktor mi dal ještě týden čas na zázrak, který se bohužel nekonal.. U obvodní lékařky jsem si nechala změřit HCG - pondělí 37tis a středa 45tis. Nárůst se nekonal, verdikt už jsem tušila, zamlklý nevypuzený potrat. Rostl pouze prázdný gestační váček a nyní čekám další týden na revizi, jelikož samovolně se mi nedaří potrat vyvolat.. Nejtěžší na tom všem bylo dojet do nemocnice pro termín s obrázkem z ultrazvuku, který byl prázdný.. Těším se až to budu mít za sebou abych mohla zase začít.. Doufám, že po šestinedělí se hormony uklidní, břicho splaskne a po první ms zkusíme další pokus..
@katkas75 Joo, taly nych ji ho prala :D je to moje zavislost <3
@baraskaska tak presne tuto kombinaci mam taky (hlenxcipek) a hlenu je faaaakt hodne :D no uvidime co z toho bude ci nebude :D
Ahojda holky, já dneska 9dpo a tt nic a ovu test taky nic..:((
Já dneska 14.dc a druhá čárka na ovu mi lítá. Jednou je silnější a pak zase slabší. A to si dávám pozor na pití. Ale dle dnešního, by mohla být ovulka zítra, tak se uvidí. Popř.se na další cyklus domluvím se švagrovou na kontrolní Uz.
@krispyna To mě moc mrzí, at se brzy zadaří 🙂
@tynka07 fakt hele hodně hlenu těsně před ms jdem měla když jsem byla těhu. To si pamatuju. Mě bolej od dneška prsa ale ta mě bolela i minule takže ne jako při prvním těhu, že jsem se mohla zbláznit bolestí snad 11 dnů před ms.
Ahoj hoklky,mam dotaz,mozna blby ale zeptam se 🙂 je mozne mit 17DC pozitivní test? je tam jenom slaba carka ale je, zda se mi to brzo....
@tynka07 tak ted mi doslo ze jsem asi tak dva roky nemenila baterky u teplomeru 😂 takze zitra hned koupim a treba budu jeste prekvapena 😀
@baraskaska no prave po revizi v lednu mam kazdy cylkus uplne jinak dlouhy...ten minuly byl 42 ten predtim 28....
@svetty aha tak to se pak hur odhaduje. No pokud by byla ovulka 10 den pak by asi klidne 17 den uz mohlo byt neco videt pokud by se vajicko uhnizdilo za tech 5 dnu co pisou, protoze ve chvili kdy se uvolni produkuje hcg. 🙂 ale 10 dc byva u kratkych cyklu aspon tak mi to tu psali. 🙂 ovsem mozne je vse nekdy se muze stat ze ovulace prijde driv nez bezne prichazi. 🙂
* uhnizdi ne uvolni 🙂
No jsem z toho blazen vazne,a to byl test asi ve 4 odpoledne,tak uvidim rano...
@svetty uvidis treba to opravdu tehu je. 🙂 Meris bt? Podle bt by jsi to poznala zarucene. Pri zvysene bt by uz o ovulku neslo.
@ejmate Já bych byla v 10tt teď. Ležím funím nafouklá jak blázen, břicho bolí, ale k ničemu se tělo samo od sebe nechystá. Revize až v pátek teprve bude. Na kontryhel se chystám taky. Budeš čekat tři měsíce? Já mám alergii na sperma a vajíčko takže bych chtěla hned po první ms aby bylo tělo oblblý hormonama.. samozřejmě když vše bude v pořádku zahojené. Děkuju moc všem za podporu. Jinak @svetty Krásný duch 🙂

Byla jsem si jista, ze jsem mela ovulaci v dnech kdy jsem si to myslela, ale ted si tim az tak jista nejsem. Jde o to, ze hlen nebyl takovy jaky se uvadi. Kazdy mesic mam v predpokladane ovu bolesti v podbrisku,
2 dny krvaceni, po techto dvou dnech zvysena chut nas sex, a hlen je lehce zbarveny do kremova/mlecna ( na wc mame slabe osvetleni) tazny a lepkavy, ktery byl nejhojnejsi 14 den. Kdyz jsem sedela na wc jen ze me tekla dlouha nudle. Tak nevim.