Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@cert..ova ja testovala jen z toho duvodu, ze mam zitra zacit brat Gynex a nesmi se v tehu, tak jestli ho brat mam, nebo ne vis 🙂 jinak bych to nechala na MS a test mam jeden + jeden digi, az se mi to treba jednou potvrdi :D
@lucy0511 na co OT??? Ja dneska delala TT a vysel negativni :(
@karolly a beres neco na upravu cyklu?? Jinak neni to nejdelsi LF, ale staci. Ja mam zase 15DLF a ptijde mi to dlouhy :D. Takhle cekas tech 10DPO a za dva dny dorazi, to bych brala :D ... A tak zkousime dal ;)
@baraskaska na druhou stranu, aby clovek vedel jak se jeho telo chova cely cyklus, tak je dulezity to vazme merit denne i ldyz jsi zklamana. Ja na OVU taly cekala dlouho. Je videt i jak to tam mam rozhazeny a uz sem se bala ze mam anovulacak a hold m ovu talhle pozde. Ale vydrzela jsem. Tak to taky vydrz a uvidis ;) kockakacka to ted taky ma, ze sama se kazdy den bala a vypada to, ze hold ovu prpbehla dele.
Ja sem u svy krivky zvedava, jak se to bude vyvyjet dal :D
@baraskaska hod sem graf ;)
@lucy0511 aha, tak ten doma nemam :D ale to na sebe vaze jiny hormonovy hladiny ne??? Ne Hcg, ale Lh :O
Já vím, jenže štve mě to, protože minulý cyklus byl graf krásnej a ted tohle... Když já ho ve vzteku vymazala 😀, ale stejně si to bohužel pamatuju, protože to vůbec neskákalo a od ms se to drželo na 36,5, 15 DC to stouplo na 36,6 a dnes 16 DC na 36,7. Takhle pomalu to stoupá jen asi tak 5% ženských tak jako můžu se akorát modlit že jsem jedna z nich 🙂
@baraskaska to si nemela mazat :D a klidne by ta teplota mohla nahoru jestr jit :D ... takova skoda :D boooze 🙂 a ty teda cekas na tu ovulku?? Tim ze to mas tak nizky??
@tynka07 právě že nečekám, podle hlenu i čipku už mělo být po. Bohužel bt se furt drží nízko tak mám trochu obavy že to je anovulák ☹ no uvidím co bude dál, nebylo by to poprvé co šly teploty nahoru takhle den po dni, někde jsem četla, že asi u těch 5% žen ta poovulační fáze jde takhle pomalu a přesto ta ovulka byla.
Ahoj, snažíme se o miminko od ledna... v červnu se zadařilo měla jsem zazacatku duchy které sílili, ale pak začali slabnou a potratila jsem na začátku srpna... Bylo to asi v pátém-šestém týdnu... Pár dní jsem krvacela skoro stejně jako při normální MS a na revizi jsem nemusela... Nejak jsme to neřešili doktor mi sex nezakazal a já bych nevěřila že by se to mohlo chytnout hned... Před týdnem měla přijít MS a nic jen mi příšerně natekla prsa udělala jsem si test a tam duch... Testuji týden a takhle to vypadá, nemáte s tím někdo zkušenosti? Takové testy jsem před tím neměla ani z poloviny... Nevím jestli nemám mít strach nebo jestli je to v pohodě? Děkuji za názory.
@tynka07 taky to mate narocne. Na jednu stranu bych byla rada kdyby to nevyslo. Nedokazu si predstavit 3 blizenci v jedne domacnosti. Ja i dcera jsme blizenci, a kdyby to vyslo i ten 3 by byl blizencem. I kdyby to vyslo na znameni byk, s timto znamenim nejsem kamaradka. Hodne na povahy znameni verim.
@annedarling gratuluji. Je to ukazkove pozitivni test.
@annedarling gratulace 🙂 tohle je jasne pozitivni test 🙂
@tynka07 každopádně zas nasadím jetel, minulý měsíc jsem ho pila podstivě a graf byl o co hezčí.
@annedarling taktéž gratuluji, krásné dalničky 🙂
@annedarling minulý týden ti tu někdo psal, že to bude zbytkové HCG, že? No, není 😍👏🍀
@volfici přesně tak, dokonce to paní věděla na 100% celkem mě vyděsila, ale prcíka dole očividně ne 😀😍
@baraskaska Sem ti prave chtela napsat, ze nekdo ma pak zvyseni i jen o 0,2 stupne :/
@aklin :D dalsi podobny. S manzelem jsme blizenci a byl by treti 🙂 a dcera je panna 🙂
@karolly tak to i tohle mohlo trochu rozhazet a poupravit
@tynka07 jůůů to je ale krásná princeznička, hodně štěstíčka zdravíčka především 🙂... No budu doufat že anovulák to není, jako ten čirý hlen ten byl opravdu ukázkový. Ted mě spíš zaraží hlen poovulační, většinou nemívám nic a ted uplně bílý jak krém, čípek tvrdý, středně vysoko a uzavřený, divná kombinace 😀
@baraskaska ahoj, prosimte kolikaty jsi den cyklu. Mam to same, kvuli praskle cyste min mesic ale nevim ted den cyklu tak chci jen porovnat kde asi jsem
16 DC 🙂
@baraskaska ty jo ja myslela ze to bude vic 🙂 ted 18dni nic predtim 6dni spineni a predtim 10 dni krvaceni. Asi se to neda srovnavat 🙂
@toryt já si myslím, že ne 🙂 každá fungujem trochu jinak. Spíš lepší srovnávat to co třeba předchozí cykly nebylo. proto to píšu páč já si takového hlenu ještě nikdy nevšimla a nic mě nesvědí nebolí, ruce si samozřejmě myji 🙂
@baraskaska a ten ovulacni jsi mela ktery den.
12DC takze predpokladam ze ovulka byla 13 DC aspon pisou ze nejvice toho hlenu je den pred ovulkou. 🙂

@tynka07 vid to by byla paráda 😀 já si řekla že už žádný zjištování, ted klid a stejně mi to nedalo a ráno změřila teplotu, že jsem to vůbec dělala. teplota stoupla jen na 36,7 z 36,5 ☹ musím doufat že ještě stoupne. Koukala jsem na ten tvůj graf, ti to ještě před ms stouplo to je pěkný. Mně tentokrát žádnej rychlej vzestup... ☹