icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
11. zář 2017

@toryt Tohle si myslim ze uz je asi hodne individualni :O ... asi jako tehu priznaky. A podle ostatnich mereni?? Cetla jsem a vyznas se, takze ani to ti nepomohlo?? :/

anetabr
11. zář 2017

@dusanba Děkuji za příspěvek 🙂 Já si dělám ovu testy jen pro zjištění, zda během cyklu ovu opravdu byla a abych víc poznala své tělo. Sex máme minimálně obden během celého měsíce a neřídíme se podle toho, zda zrovna mám plodné nebo neplodné dny. To bych ani nikdy nechtěla, aby to sklouzlo jen k účelovému sexu a manžel určitě taky ne 🙂 😀 Věřím, že jestli to má přijít teď, tak to přijde a jestli ne, tak si ještě počkáme. Samozřejmě jako každá ženská, když už se rozhodne, že by chtěla miminko, by ho chtěla nejlépe hned, ale uvidíme kdy se na nás usměje štěstí 🙂

toryt
11. zář 2017

@tynka07 nn ted jsem se prave v tom ztratila. Po te cyste jsem hodne krvacela a pak spinila a ted uz tri tydn nic, ani nevolnost ani bolest na vajecniku, nic. Mozna ma telo pauzu nez se vse po tom srovna 🙂

lucy0511
11. zář 2017

@tynka07 neboj ono to určitě hoooodně brzo dopadne. 🙂 🙂 🙂 já jdu zitra na gyndu tak sem zvědavá co pan doktor vymyslí ale bez nějakýho řešení tam odsud neodejdu

toryt
11. zář 2017

@tynka07 ty jo, ty mas uplne nadhernou holcinu 🙂 ted jsem koukla na fotky a tobe to taky slusi 🙂

kockakacka
11. zář 2017

@tynka07 každy den ve stejnou dobu hned po probuzeni 🤔

kockakacka
11. zář 2017

Jesteze mi uz došly 😂

hani1234
11. zář 2017

@tynka07 Tak se zda , ze to ráno byl asi omyl , protože teď , když jsem testovala , tak čárka sílí ..
A ovu příznaky ještě nejsou , žádná bolest , ani bílek , nic takového .
Ale věřím, ze se něco blíží , jsem 15DC , tak už by mohlo 😬
A podle čípku to nepoznám , to neumím.
Půjdu ještě koupit další testy , ať vím .

dusanba
11. zář 2017

@anetabr presne tak, to je nejlepsi. hodne to ovlivnuje i psychika. i kdyz je to tezke nemyslet na to tolik, kdyz si to nekdo moc preje, tak kolikrat to pak trva nekomu dlouho cim vic se snazi.

tynka07
11. zář 2017

@toryt takhle, to je mozny a zkousela jsi jine diskuze, jestli nekdo nema nebo nemel podobny problem??
@toryt :D dekuju, mala je muj vymazlenej andel <3 prpto bych k ni chtela jeste jednoho broucka 🙂 ale u mne :D to je fakt jen ta fotka :D zrovna se povedla 😂😂 ale diky 🙂
@kockakacka a zahrivas pred tim teplomer?? Ja ho mam treba na nocnim stolku a rano je ledovej, tak ho tam soupnu cca 2 minutky cekam a pak teprve zapinam ;) a jeste jsem zjistila ze i hloubka dela v teplote rozdily :D a s temi OT, ted na to koukam a dnes je asi nejlepsi. Jestlize mas cipek stale nahore, tak je to dobry 🙂
@hani1234 tak si zkus pak jeste jeden. Ovu mas mit az kolem dvou dnu a bilek se klido hned muze rozjet ;) a hlavne treba ja ho nemam ze by ze mne tekl furt, zachytim ho tak 3x denne. Ale opet, neni dulezita kvantita, ale kvalita 🙂 tak snad brzy dorazi, to se dneska pekne zacnete tulikovat <3

kockakacka
11. zář 2017

@tynka07 dnes: hlen průhledný až bílý, už ne tolik táhlý, ale nedrolí se. Na čípek dosáhnu

tynka07
11. zář 2017

POMOC
Tak a jsem z toho jelen :O JA SPINIM :O dnes jsem 10DPO a ms ma nejdrive dorazit az za sest dni 😱😱😱 a spinim max 12hodin pred MS ... A jsem z toho fakt uz jelen. Cipek je dole, zavreny a tvrdy, doprovazi mne stale kremovy hlen a dnes mi teda trosku klesla ta teplota. Co to zase je 🙈🙉🙊POMOC

kockakacka
11. zář 2017

@tynka07 Tak suuuuup! Uděůej test! Mohlo se zadařit 🙂 mimochodem znáte tohle? https://www.otehotnet.cz/e-shop/ovulacni-testy/...

tynka07
11. zář 2017

@kockakacka to je blbost, na to uz je pozde ne?? Ja jako doufam, ze prijde MS uz takhle brzy po tom G. Hlavne dnes jsem si ho uz 2x brala :O
Nejak tomu neverim :O

janajens
11. zář 2017

@tynka07 no sup zkus testík 🍀

tynka07
11. zář 2017

J
@kockakacka Jo a na ten OT jsem uz taky koukala :D. Docela zajimavy, jen si rikam, jestli by na to nestacila vetsi lupa :D nebo malej mikroskopek za 150,- :D

kockakacka
11. zář 2017

@tynka07 No, tak minimálně o tom hlenu tu psaly naše těhotné členky, takže ys to zkusit mohla. MS asi dřív přijde, mě přišla o týden než předtím dřív. Bohužel druhý cyklus na mě gynex přestal účinkovat :(

tynka07
11. zář 2017

@kockakacka opet podotykam, muzes mit jinak rychly vajecniky a hold ti tolik nestiha, nevzdavej s tim jeste pristi cyklus ;) a uvidis. Tak kdyby MS prisla uz takhle brzo tak to bude husty 🙂 .
@janajens Zkusim tak za dva dny :D , podle BT. Uz ted mne to rozzhavilo a jak jsem si rikala, ze tenhle mesic to prejdu v klidu, tak o to horsi to zase bude 😥 a uplne jak se mi to ted rozjelo, tak mne zacina bolet podbrisek, jak pri MS ... ani nevim jestli se radovat z MS ci ne :D ja se asi zblaznim, fakt :D

janajens
11. zář 2017

@tynka07 me bolelo Bricho tyden pred ms jako na ms a kolikrat jeste I Ted boli tak moc moc drzim palecky 🍀

tynka07
11. zář 2017

@janajens no uvidíme řekl slepej :D ... a jak tě bolely prsa?? Ty mne berou ale asi už pět dní ze strany, ale jen nárazově :D ... jestli zase ta hlava jedna pitomá :D boooože :D ... teď už nešpiním, ale je fakt, že jsem se tam utřela tak na roky dopředu :D jak jsem tomu nevěřila :D

janajens
11. zář 2017

@tynka07 prsa po strane 😂 pak pozdeji od shora a mam to doted😂 ja Teda nespinila ni vypada to u tebe zajimave

tynka07
11. zář 2017

@janajens njn, nechám to zatím být, jsem zvědavá :D to je mazec .. .no nic, nebudu se prohlížet, ale jdu nám odpeckovat švestky a jdem hrát UNO :D zatííím :*

janajens
11. zář 2017

@tynka07 jasny papa my dosvacili s malou chlebik s tvarohem a koukame na pohadky

kockakacka
11. zář 2017

@tynka07 jenze ja merim čtvrtý cyklus, takže tento vaječník uz mam záznamem z července jo a ten dnešní test uz vybledl úplně stejne jako ostatni. Takže proste ne podle me jasny anovulak. Omlouvám se za mou negativitu, ale jsem hodne smutna z toho, ze ta ovulace tenhle mesic asi fakt neni :( proste se fakt snazime a úplně zbytecne

kockakacka
11. zář 2017

Jo, mimochodem. Ty moje testy jsou prošly 😂😂 vsechny 😂😂😂 ted jsem si toho všimla 😂😂😂

krisatko
11. zář 2017

@kockakacka když koukám na tu teplotu, a říkáš, že máš anovulak, tak by mě zajímalo co mám já když mám bt(měřím v ústech) od skončení menstruace 36 jen dva dny mi skočila na 36,3 ale jinak pořád 36. A to už jsem dneska 28DC

lucy0511
11. zář 2017

@kockakacka jo to je ten ovulaci test co můžeš používat opakovaně něco jako mikroskop 🙂 🙂

kockakacka
11. zář 2017

@krisatko tak ja nevin, jestli to je anovulak. Ja si to jen myslim :D

tynka07
11. zář 2017

@kockakacka :D booooze :D

Holky, jedna prosly testy, druha teplomer temer bez baterky :D

@krisatko ted sem cetla, ze anovulacni cyklus ma kazda zena 1 - 2x do roka ;) takze i kdyby, tak jste si to treba odbyli ;)
@kockakacka ale ja si zatim fak nemyslim, ze to je anovulak, pockej zitra na teplotu jestli bude nad 36,45 tak byla uz, jestli mensi, tak asi bohuzel

kockakacka
11. zář 2017

To jsi neviděla muj teploměr, kter nasel ten muj poklad a pohrál si 😂 Ale naštěstí funguje 😂 Uz mam druhy, prvni přestal fungovat sam od sebe

Strana