icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

hani1234
12. zář 2017

@alice777888 Ahaaa. Ty taky meris BT , jsi dobrá . Já bych to nedávala , za noc vstávám xkrát a pak se ještě měřit v určitou hodinu .. to bych nedala . Myslím, ze ta teplota by nebyla noc vypovídající , vzhledem k tomu , ze někdy naspim rozkouskovaně jen 3 h 😁
A je mi líto , ze to tak dopadlo . Ale co nadelas , viď .😒

anetka9
12. zář 2017

@tynka07 Tobě samozřejmě taky držím palečky na testík🙂

lucy0511
12. zář 2017

@tynka07 no uvidím co to udělá ale já už sem asi ve fázi že zkusím všechno 🙂

tynka07
12. zář 2017

@anetka9 Jako prvorodicka jsen sla taky do neznama, ale vse kolem jsem sledovala a cetla. Hlavne v mem jadru se mam za silnou zenu (vzdycky jsem byla takpva statnejso, co vse vydrzi :D ) a to mi dost pomohlo 🙂 holka, ja ti to tak preju. Keez by. Mne strasne znervoznilo to spineni :D a dodalo mi tolik nadeje, ze se taaak bojim zklamani :( tak zitra drzim pesti, snad uz to bude lepsi. A ty OT si nezkousela?? Ja bych zkusila, ale nemam :D
@volfici jooo, to mi povidej 🙂 jen se bojim zr opet zklamani. Vubec sem s tim nepocitala a ted to spineni, to prpste neznam. Jen to muze delat ten Gynex :( ... a co ty??? Jak je ty vymodlena tehulko 🙂

tynka07
12. zář 2017

@lucy0511 naprpsto te chapu :D

alice777888
12. zář 2017

@hani1234 lepsi vcas ze to nedopadlo nez aby to vyslo spatne pozdeji s mus clovek na potratm..zas je to tak lepsi 🙂

me mala spi uz celou noc tak to jde, js se v noci taky budim ale merim kazdy rano v 6 kdyz muzi zvoni budik 🙂

anetka9
12. zář 2017

@tynka07 Si hodná🙂 No OT jsem dělala ten den 9dpo a byl tam jakejsi slaboučkej duch, kterej tam mívám normálně v cyklu taky, takže žádná změna a od tý doby radši ne..:D Noo špinění u někoho znamená uhnizďování no🙂 to by bylo dobrý!🙂 akorát teda hcg se v moči objeví až tak po dvou dnech po uhnízdění nejdřív no..takže zase čekání:D🙂

lucy0511
12. zář 2017

@tynka07 tak uvidíme doktor mi dnes řekl že od výkonu do roka máme vlastně čas a možnost otěhotnět a když se to nepovede ta se začne vyšetřovat atd tak že mi dal čas do ledna kdy mám přijít na prevenci a když do té doby nic tak to spustíme ve velkým 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tynka07
13. zář 2017

@lucy0511 To jsme tu uz taky resili, ze proste je v poradku ten rok no 🙂, ... Tak snad sebto do ledna ppvede 🙂

katkas75
13. zář 2017

Zdravím po delší době 😀 jsem teď 11DC..snažím se to moc nehrotit,už tomu nějak nevěřím.ale BT měřím a snažím se trochu si pohlídat sex.u nás to není tak,že jedeme furt😀 zvlášť když skrz a špinění nemůžu někdy i 10 dní,pak mi občas je zle při ovu,tak těch příležitosti za měsíc rapidně ubývá 😉 vlastně máme možnost jen nějak kolem ovu i bez snahy o Mimi😁 muž se mě vždy následující den po sexu ptá,jestli už jsem těhotná 😂
Vsem čerstvým maminkám gratuluji! A čekatelkam přeji pevné nervy 😉

tynka07
13. zář 2017

Tak dle PMS (krece do ppdbrisku, podobanej oblicej) a klesnuti BT jsem TT ani nedelala.

Ale vite co?? Jestli dneska dojde, tak diky Gcku budu mit po 4.letech nejkratsi cyklus ❤❤❤❤ a uz za to diiiky.
A diky BT jsem na dnesek pripravena huhuuuu 🙂
Jen je mi nesnesitelne zle :D ale to se snad da :D

tynka07
13. zář 2017

Dnesni jostota :D

karolly
13. zář 2017

@tynka07 Jo takhle, brala jsem to všeobecně. Ale tak či tak.... V noci jsem dostala regulérní MS, takže zázrak se nestal ☹
A co Ty na testu? 🙂

volfici
13. zář 2017

@tynka07 mě je zatím dobře, jsem teď na služebce ve Švýcarsku, žádné nevolnosti, pohoda 😉😍

apple_tree
13. zář 2017

Tak holky, bolesti v podbrisku vubec neustoupily, tak jsem se na zitra objednala na gyndu radej. Rovnou mu teda reknu, ze uz se snazime 8 mesicu a nic, jestli muzem zacit s nejakym vysetrenim. Bude mi 33, tak fakt nechci uz dyl cekat. Tak jsem docela zvedava, co mi rekne. JInak dneska jdu na kontrolu k te pani pres cinskou medicinu. Doufam, ze ty bolesti nemam z tech cinskych preparatu :D

kockakacka
13. zář 2017

@tynka07 tak ale asi ze krátí cyklus 👍🏻

kacasa
13. zář 2017

Holky... 11 dni DPO

lucy0511
13. zář 2017

@tynka07 jo a dneska ráno bylo vtipný sem zjistila že se mi vybila baterka v teploměru 😀 😀 😀 😀

karolly
13. zář 2017

@kacasa To je krásný! 🙂

janajens
13. zář 2017

@kacasa nadhera tide gratuluji

lucy0511
13. zář 2017

@kacasa další těhulka to je krásný 🙂 🙂 🙂
@tynka07 děvče tak příští měsíc seš na řadě ty s takovým pěkným testem ju 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kacasa
13. zář 2017

Diky😁 Pred 2 dny jeste nic a dnes uz jsem nevydrzela

alice777888
13. zář 2017

@kacasa jezis supeeer ...gratulace !!!!

kacasa
13. zář 2017

@alice777888 dikyyy to je tak ... neuveritelny!!! 🙀

kockakacka
13. zář 2017

@kacasa gratuluji a závidím :D ja dnes takto s teplotou

kacasa
13. zář 2017

@kockakacka ja se v teplotach moc nevyznam.. ale asi dobry, kdyz stoupa☺

dendasubaristka
13. zář 2017

Pripojuji se. 🙂 jestli mohu 🙂 Zdravím dámy. Potřebuji poradit. Snažíme se o dítě už rok. Po roce snažení jsem si řekla než půjdu na gyndu zkusím ještě ovu testy a měření bazalni teploty. Tento měsíc tedy jsem začala a potřebuji poradit protože po dvou dnech hledání na netu už jsem bezradná a nevim jestli to dobře chapu. Tak tedy dnes je středa a v pondělí mi vyšel pozitivní ovulacni test v 10 dopo.A bazalni teplota měla pokles na 36,4. Dny před tím měla o 2 stupne vic. Včera v utery byl stale pokles 36,4 a na ovulacnim testu duch. A dnes bazalka 36,9. Takže ted to hlavní byla ovulace vcera? Bazalni teplota vystoupa po ovulaci? Podle ovu testu mela byt ovu vcera a pokud jsem dobře pochopila a netu tak bazalka vystoupa po ovulaci? Diky moc sex byl večer ten den kdy jsem našla pozitivni ovu test. Myslite ze je nejaka sance? 🙂

kockakacka
13. zář 2017

@kacasa pro tebe byla ta gratulace 😊 @tynka07 @toryt teplota :D

kacasa
13. zář 2017

@kockakacka ahaaa😂 Diky👍☺

toryt
13. zář 2017

@kockakacka no vida 🙂 to opravdu vypada na ovu 22 den. ;) tak ted cekat 🙂 drzim palce. Ja abych na to nemyslela porizujeme si stenatko. Je sladoucky ze ?

Strana