icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
12. zář 2017

@janajens no uvidíme já piju inofolic jeho sem začala krmit E a zinkem no přinejhorším bude mít chlapec hezký nehty a hebkou srst 😀 😀 😀

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Viď ? Teď jsem měla byt na řadě jáá, proč ona ? 🙄😀
Tak v dnešní době se to musí fakt naplánovat .. kazdej je tak zaneprázdněný .. A hlavně pokud už jsi v dlouholetém vztahu , kdy už není sex 7x týdně, ale spis tak , aby se neřeklo 😀

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 No mě ta dnešní doba úplně vytáčí, děti mít nemůžu kdy chci já, ale kdy na to mám peníze, což člověk nemá skoro nikdy, tak ale kdy si vydělává, k tomu potřebuje školu, takže až po škole,.....ale to by zase bylo na román, to bych tu zaplácla konverzaci:D My máme sex sice ob den (teda do ovulace), pak se bojím, že něco udělám tomu ničemu, co tam není a už je z toho tak jednou za 4 dny..:D:D

alice777888
12. zář 2017

@anetka9 okolo me je ted taky přetehulkovano, 3 moje velmi blizke kamaradky jsou tehotne jena 27 tt druha 14 a treti 11 ... no nemusim vam rikat ze ac chcete nebo ne, na nalade vam to neprida, a jak rikate, neni to fer, ale nezbyva nez doufat, ne kazdy ma stesti jako ony vsechny 3 napoprvy :-/ ..... jinak zitra budu netrpelive ocekavat silici carecku a moc ti to preju 🙂

anetka9
12. zář 2017

@alice777888 Jee všechny napoprvý..to taky na náladě nepřidá no:( děkujuuuu🙂)

tynka07
12. zář 2017

@malinkaelinka to mne mrzi, tak spolu budeme valcit dalsi mesic no :D

@malinkaelinka a kde si vzala, ze stejne dlouhou FF jako LF? To plati v pripade kdy mas 28denni cyklus (vetsinou) . Kdyz je MS delsi, tak se protahuje faze. LF zustava (vetsinou) nemenna a FF se prodluzuje. Jako neni to dany pravidlo, vis jak to je, ale vetsinou to tak byva. Takze bych zkousela dal ;)

alice777888
12. zář 2017

@anetka9 no urcite ne, vidim je snad kazdny den ☹ nezavidim jim to ve zlem, ale zavidim ☹

tynka07
12. zář 2017

@malinkaelinka ... To nebylo tobe :D
@karolly a kde si vzala, ze stejne dlouhou FF jako LF? To plati v pripade kdy mas 28denni cyklus (vetsinou) . Kdyz je MS delsi, tak se protahuje faze. LF zustava (vetsinou) nemenna a FF se prodluzuje. Jako neni to dany pravidlo, vis jak to je, ale vetsinou to tak byva. Takze bych zkousela dal ;)

baraskaska
12. zář 2017

@svetty je to je mi lito, ale ted uz to urcite dopadne dobre 🙂 to chapu taky jsm pri prvnim delala brzo test a duch tam byl... Proste divny pocity a ta bolest prsou fakt neskutecna. Ted jsem zatim na zacatku vim kdy ovu byla takze je jeste brzo neco citit. Jestli nahodou to vyslo tak ted se teprv bude zavrtavat. 🙂

tynka07
12. zář 2017

@lucy0511 :D taky na tom pracuju :D.

baraskaska
12. zář 2017

@darkwitch to me mrzi... Ja nerikala ze vzdycky spis ze se to tak rika. Ze hodne casto to tak byva 🙂

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Mas pravdu . Nejdřív škola, pak vydělat peníze , aby bylo na to zázemí .. Není to žádná legrace . S detma ty peníze jen lítají , a já jsem ještě taková , ze nechci třeba šetřit na botách a potravinách . Na to teď hodně dbám a to něco stojí .
A zítra se těším na zprávu . Ať tak či tak .. jednou to fakt přijde !

lucy0511
12. zář 2017

@tynka07 já mu to dneska nasadila s tim že to má na imunitu ale zelase tak moc sem nekecala 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

hani1234
12. zář 2017

@alice777888 Ano, nejde se tomu nějak ubránit , to bys musela být joo chladná , aby ti to bylo fuk .
A jak dlouho se snažíte vy ?

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 Joo taky věřím, že jednou jo🙂 a už se na to těším!🙂 a zítra sem hodím, jak vypadá test:D🙂

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 To se těš .. mas na co . Já na cele tehotenstvi i porod moc rada vzpomínám .

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 Tak doufám, že to budu mít taky tak...hlavně s tím porodem..:D toho se bojím od malička...:Djako malá sem si to zdůvodňovala tím, že holky musí rodit, kluci musí na vojnu...ale teď..:D

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Nee ne , asi 80% ženskejch Tě bude strašit a bla bla , ale já to brala hoodne sportovně , měla jsem to srovnaný v hlavě, ze na mě čeká nádherný překvapeni , ze si to musím užit , prožít to .. je to o hlavě . Nebát se! Není čeho . Tělo ví , co dělá , a ty instinktivně víš , co a jak . Miliony žen před tebou porodily .. ty to das taky.
Neber to vůbec jako zlo .. čeká tě radost !! To se ani nedá popsat , krásnější dárek není .

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 Já si myslím, že se mi ten náhled změní no až budu těhotná a budu cítit miminko apod. Teď je to takový všechno zatím nereálný, takže pak se uvidí no🙂 ale snad to bude v pohodě, jak říkáš, zvládlo to tolik lidí🙂

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Jasně , rozumím . Taky jsem nevěděla , co a jak . Ke všemu se musí dospět.

alice777888
12. zář 2017

@hani1234 ja ma dvouletou holcicku ...ta vysla po 3 mesicich ...ted jedem druhy mesic aktivne...2 predtim byly silene dlouhe, asi anovulacni, takze to neslo otehotnet a monuly mesic to bylo asi biochemicke tehu bohuzel :-/

alice777888
12. zář 2017

@anetka9 ja mela stesti...bolesti az po odtoku plodovky a za 3 hodiny po prasknuti byla mala venku ...to abych s druhym tehotenstvim spala tyden pred poroddm uz pred porodnici 😀 bolest z porodu jsem uz za par dni nedokazala popsat...nepamatovala jsem si to a zazitek jakymu se nic nevyrovna v zivote 🙂

hani1234
12. zář 2017

@alice777888 Ajaj , to biochemické je , ze se zpozdí ms ?? Nebo ?
Na to druhé si musíme holt počkat , u nás šla malá taky rychle .

anetka9
12. zář 2017

@alice777888 jee tak to je vzdycky fajn, kdyz je to takhle rychly🙂

tynka07
12. zář 2017

@lucy0511 ja zase premyslim ze bych naordinovala chlapovi ten Gynex a nebo ty doplnky prp pany. Dneska jsme se o miminkach tak krasne bavili a ze by tak moc chtel, ze by na to asi taky hned kyvnul. Ja mam z toho takovou radost 🙂
@hani1234 jeee ja na tehu i porod take vzpominam v nejlepsim a porod beru fakt TOP a tesim se na to vsechno znovu 🙂
@anetka9 promin ze vam lezu do konverzace, ale tema porod zboznuju :D a jen ti rikam neboj se. Sice ano, bolito, ale je to ten nejintenzivnejsi a nejkrasnejsi pocit na svete. A nemuzu se dockat az to jednou znpvu zaziju. Sice vim, ze vetsinu asi budi chtit jinak, ale i tak. Vazne uzasne 🙂
Jinak zitra taky zkousim test. Ty uz druhej vid?? Kolik DPO budes?? Ja 33DC, 12DPO a 3dny do MS 🙂

alice777888
12. zář 2017

@hani1234 ja to.poznala ukazkove dle bazalni reploty ...vzrust ponovu, nisacninpokles, pak jeste vyssi vzrust teploty a pak po 14 dnech velky pokles teploty a dosla odpolko MS a byla dlouha, tyden, jinak mam tak 4 dny :-/ a na tehu testu slaboulinka carka ...pak uz nic...zitra budu 10 dpo tak zkusim test 🙂 ale myslim ns 99% ze tento mesic to nevyslo :-/

alice777888
12. zář 2017

holky pardon za preklepy ...muj mobil bere duchod uz 😀

anetka9
12. zář 2017

@tynka07 V pohodě🙂 jooo já doufám,že to budu vnímat stejně jako ty..ale přeci jenom..jako prvorodička půjdu do neznáma..:D Jinak už třetí, první jsem zkoušela 9dpo, nic, tak šel do koše, tak nevím, zda něco vidět bylo pak nebo ne, druhej dneska a ten jsem dávala tady na fotce, něco tam je,ale po zaschnutí a nevím, zda ne jen ryska a zítra asi znovu:D Jinak dneska 11dpo, 31DC a ms nemám tušení:D

volfici
12. zář 2017

@tynka07 juuuuuuu, tak jsem zvědavá na testík 🙏😉

anetka9
12. zář 2017

@alice777888 Držím palce na zítra🙂

Strana