icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

aklin
12. zář 2017

Jupi, po 5 mesicich, kdy me obtezovaly ms bolesti den po ovu jsou pryc. Za to muzu dekovat maliniku a jerabu. Jeste spineni pred ms by nemuselo byt a budu stastna.

malinkaelinka
12. zář 2017

@tynka07 plany poplach, ráno jsem to dostala... tak zase nic...
Tobě držím pesticky 🙂

karolly
12. zář 2017

@tynka07 No když budu LF brát stejně dlouhou jako FF, tak dnes 🙂

svetty
12. zář 2017

Tak to zatim vypada stale nadejne 😉 🙂

janajens
12. zář 2017

@svetty krasne sili Jen tak dal

karolly
12. zář 2017

@svetty A kolik jsi DPO? Nebo jak to máš? Nějak jsem se tady ztratila 🙂

svetty
12. zář 2017

@karolly dny po ovu vuuubec nevim ale mam dneska 19DC

baraskaska
12. zář 2017

@svetty tyo takovej jsem měla 28DC. Jen aby to nebyla dvojčátka když to tak rychle sílí 🙂

svetty
12. zář 2017

@baraskaska no jako mimco chceme,ale ze by hned dvojcatka? to by pritele asi kleplo 😀😀😀

baraskaska
12. zář 2017

@svetty Věřím, 😀 já jen že to je taková verze, že když je brzo hodně hcg že to bývaj dvojčata, že narůstá hcg rychleji. 🙂 Já jsem o den mín jak ty 18 DC a nemyslím, že bych na testu něco podobného našla, myslím že nejdřív testnu tak 24 DC.

svetty
12. zář 2017

@baraskaska Tak drzim palecky at najdes carecku navic 😉🙂

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Tam něco jeeee, určitě. To asi nebude jen ryska. 😊

hani1234
12. zář 2017

Tak u mě se už začíná asi něco dít .. začal mi průhledný , táhlý hlen , Ovulacni test zatím negativní , ale tak snad zítra už konečně !

lucy0511
12. zář 2017

@tynka07
@janajens
Děvčata tak já už vitamíny od dnešního dne krmim i drahou polovičkou 🙂 🙂 🙂 🙂

karolly
12. zář 2017

@svetty Tak to je krásný 🙂

lucy0511
12. zář 2017

@svetty jo další těhulka 👍👍❤

janajens
12. zář 2017

@lucy0511 parada tak drzim. Palecky

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 tyjoo to by bylo skvělý🙂 Chtěla sem testovat pozítří..ale asi ráno zase zkusím..:D cvičně..:D

lucy0511
12. zář 2017

@janajens no uvidíme dneska mi kolegyně doporučila co koupit že jim to tenkrát doporučila doktorka v reprodukčním centru 🙂 tak že drahoušek začal zobat zinek a vitamin E 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Já to takhle měla 9dpo a opravdu sílil . Tak zítra určitě vyzkousej . Tyyyjo , jsi asi napnutá , viď ?? Abys vůbec dospala 😀

baraskaska
12. zář 2017

@svetty dekuju uvidim snazim se nenervoznet ale vis jak uz bych si prala aby byl konec cyklu a ja vedela na cem jsem, ty uz to mas jasny ale tak muzu poprat at je vse v poradku a carka jen sili a sili 🙂

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 Noo ..:D ani nevím..ono to bylo po zaschnutí a k tomu někdo vůbec nepřikládá váhu, že už to mělo být v koši..:D zítra to bude 12 dpo, tak vícemeně relativně čas ještě je, aby se to vybarvilo:D ale trochu napnutá jsem...ráno to zas budou nervy..:D

svetty
12. zář 2017

@baraskaska no popravde jsem to vubec necekala ze by tam mohla byt,mela jsem takovy divny pocit to vyzkouset jen tak a ona tam byla,vubec jsem to nechapala,ale je pravda ze jsem na to nemela ani myslenky.resila jsem ted hodne veci tak na to myslet ani nebyl cas :D ale to cekani je vazne silene,vim o cem mluvis... ale neboj taky to urcite vyjde...nejhorsi je ze jsem mela v lednu revizi tak jen at se to neopakuje to by me asi kleplo...

janajens
12. zář 2017

@lucy0511 muj zobal fertility pro muze tri mesice

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 Budu mooc držet palce ! A pokud to bude omyl , tak příští měsíc je taky šance .. Jednou to přijde .
Při dcerce jsem to vůbec neřešila a teď to druhé tak prožívám .A hlavně teď mám i radost , ze přijde snad ta ovulka 😉

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 Joo to já taky měla radost, když jsem minulý měsíc měla úplně ukázkovej ovu test:D🙂 akorát mě pak trošku rozčiluje, že pořád těhotná nejsem, když ovulace po vysazení HA najela..a někdo si vysadí a do měsíce je těhu:/ ale tak není třeba házet flintu do žita, ještě musím vydržet pár měsíců a pak kdyžtak můžu fňukat:D (snažíme se od června)

darkwitch
12. zář 2017

@kaja2016 tak si je dobré vědět ze počítače probíhá ale jinak tvůj nazor na sledováni sdilim 😀

hani1234
12. zář 2017

@anetka9 A jak dlouho si brala HA ?
Nebooj, to se povede . Za pár měsíců tu budeš psát , jak už chceš , aby to břicho splasklo 😀
Já to taky nechápu , když je ovu a nedaří se to .. jooo joo, ta psychika je moc a čarodějka . Když něco moc chceš , tak to fakt nejde . Ale mně to teď nejde moc vypnout . A kamarádka mi dneska ještě oznámila , ze čeká třetí .. moc ji to přeju , ale na jednu stranu jsem měla takovej splín .

darkwitch
12. zář 2017

@baraskaska me hcg narustalo u dvojcat pomalu, ale skoncilo to zamlklym v osmem a devatem tydnu...

Ani jsem se nepochlubila, na pátek jsem konečně objednává na tu cinskou medicínu tak jsem zvědavá co se dozvím...

anetka9
12. zář 2017

@hani1234 No 9,5 let cca.. ale kámoška taky a povedlo se na první dobrou okamžitě při vysazení... Jinak já to taky neumím na to nemyslet, neřešit to, nedělat si ovu testy..já bych se pak akorát nervovala, že nevím, zda je ovu nebo není, zda teda máme najít čas na sex nebo je to jedno zrovna teď a podobně..a to by bylo ještě horší..:D Jinak těhotný v okolí mě taky trošku rozhodí vždycky...samozřejmě jim mimášky přeju, ale vždycky tam vyskočí takovýto to není fér..:D🙂

Strana