Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 plany poplach, ráno jsem to dostala... tak zase nic...
Tobě držím pesticky 🙂
@svetty tyo takovej jsem měla 28DC. Jen aby to nebyla dvojčátka když to tak rychle sílí 🙂
@baraskaska no jako mimco chceme,ale ze by hned dvojcatka? to by pritele asi kleplo 😀😀😀
@svetty Věřím, 😀 já jen že to je taková verze, že když je brzo hodně hcg že to bývaj dvojčata, že narůstá hcg rychleji. 🙂 Já jsem o den mín jak ty 18 DC a nemyslím, že bych na testu něco podobného našla, myslím že nejdřív testnu tak 24 DC.
@baraskaska Tak drzim palecky at najdes carecku navic 😉🙂
Tak u mě se už začíná asi něco dít .. začal mi průhledný , táhlý hlen , Ovulacni test zatím negativní , ale tak snad zítra už konečně !
@svetty dekuju uvidim snazim se nenervoznet ale vis jak uz bych si prala aby byl konec cyklu a ja vedela na cem jsem, ty uz to mas jasny ale tak muzu poprat at je vse v poradku a carka jen sili a sili 🙂
@baraskaska no popravde jsem to vubec necekala ze by tam mohla byt,mela jsem takovy divny pocit to vyzkouset jen tak a ona tam byla,vubec jsem to nechapala,ale je pravda ze jsem na to nemela ani myslenky.resila jsem ted hodne veci tak na to myslet ani nebyl cas :D ale to cekani je vazne silene,vim o cem mluvis... ale neboj taky to urcite vyjde...nejhorsi je ze jsem mela v lednu revizi tak jen at se to neopakuje to by me asi kleplo...
@hani1234 Joo to já taky měla radost, když jsem minulý měsíc měla úplně ukázkovej ovu test:D🙂 akorát mě pak trošku rozčiluje, že pořád těhotná nejsem, když ovulace po vysazení HA najela..a někdo si vysadí a do měsíce je těhu:/ ale tak není třeba házet flintu do žita, ještě musím vydržet pár měsíců a pak kdyžtak můžu fňukat:D (snažíme se od června)
@anetka9 A jak dlouho si brala HA ?
Nebooj, to se povede . Za pár měsíců tu budeš psát , jak už chceš , aby to břicho splasklo 😀
Já to taky nechápu , když je ovu a nedaří se to .. jooo joo, ta psychika je moc a čarodějka . Když něco moc chceš , tak to fakt nejde . Ale mně to teď nejde moc vypnout . A kamarádka mi dneska ještě oznámila , ze čeká třetí .. moc ji to přeju , ale na jednu stranu jsem měla takovej splín .
@baraskaska me hcg narustalo u dvojcat pomalu, ale skoncilo to zamlklym v osmem a devatem tydnu...
Ani jsem se nepochlubila, na pátek jsem konečně objednává na tu cinskou medicínu tak jsem zvědavá co se dozvím...
@hani1234 No 9,5 let cca.. ale kámoška taky a povedlo se na první dobrou okamžitě při vysazení... Jinak já to taky neumím na to nemyslet, neřešit to, nedělat si ovu testy..já bych se pak akorát nervovala, že nevím, zda je ovu nebo není, zda teda máme najít čas na sex nebo je to jedno zrovna teď a podobně..a to by bylo ještě horší..:D Jinak těhotný v okolí mě taky trošku rozhodí vždycky...samozřejmě jim mimášky přeju, ale vždycky tam vyskočí takovýto to není fér..:D🙂

Jupi, po 5 mesicich, kdy me obtezovaly ms bolesti den po ovu jsou pryc. Za to muzu dekovat maliniku a jerabu. Jeste spineni pred ms by nemuselo byt a budu stastna.