Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@anetka9 taky o nem uvažuji, ale bojim se, aby ni ten cyklus jeste nerozhazel 🤔
@kockakacka No mně je to jedno..já chci miminko a Janče pomohl..:D nejen že ji posunul ovulku do středu cyklu, ale ještě rovnou otěhotněla...a já nechci na ovulaci čekat do 20dc...to je prostě úplně k prdu:( takže to vyzkouším🙂
@tynka07 no to joo, chvili jsem myslela ze to je fakt anovulak myslim ze ovuska spada na ten 14 DC coz by byl luxus... To mas pekne omrkly uz. Ja akorat vim ze z jednoho mam ms zpomalenou bolestivou a z druhyho zrychlenou pohodovou ale takovou prepadovku 😀 Tak ted te zase brzy ceka ta hezka cast.Tulenicko s moznym bonusem 🙂 ja mam ted tu horsi fazi cekanicko na zazrak 😀 8 dni do ms boze se uhlodam. 😀
@anetka9 ale ja to prave myslela tak, ze je to jako dobry, ze proto o nem uvažuji, ze pomaha 😊
Jani a jak se to pije? V jakých dávkách? @janajens
@kockakacka Jooo já vím, to moje byla reakce na to, že mi to kdyžtak rozhází..:D to sem se u kontryhelu bála taky, prtoo sem ho první ani druhej nepila, ale když byl druhej 37 dní, tak sem si řekla, že už je to jedno a začala sem:D takhle nějak to beru s drmkem..jen je to drahá sranda no..850 a manžel má vitamíny na měsíc a já drmek na tři...:/
@kockakacka kontryhel jsme pila jeden hrnek dopoledne a drmek kazde rano s vitaminy na otehitneni jako ke treba femibion
@anetka9 cozeeee? Neni to náhodou bylinka? :D ty vogo
@kockakacka No jako čaj je to nesehnatelný...jako tinktura jen přes internet (to je levnější asi 60kč, ale prej ti vystačí zas jen na tejden), takže sem to koupila v kapslích (jako měla Janča) a tam je myslím 90 kapslí a stojí to v "akci" 299...a ty manželovy srandy vlastně máme na dva měsíce (60 tablet) za 558 (taky akce za dvě balení...jedno stojí taky 292....):D ale co se dá dělat no..
Ahoj holky, vidíte tam něco? Jsem 30DC z kolika nevím, pokaždé je to jinak. Někdy 26, 35, minulé třeba 48....
@anetka9 Já koupila tinkturu z drmku za 68,- a když se teď nezadaří, myslím, že vyjde i na další cyklus...
Holky, ale ty kapsle, to není čistý drmek, ta tinktura jo - mně řekli v lékárně, že je to s éčkem - což nepotřebuju, éčko beru zvlášť. A ta tinktura mi fakt pomohla - minimálně k ukázkové ovulaci, co bude dál ukážou příští dny 🙂
Jinak kontryhel jsem pila ráno a večer a ten drmek 10 kapek 3x denně - obojí od 1. DC do ovulace.
@oveckaluky Tak to je fajn, jeslti vyjde i na další🙂 já mám dlouhou tu první fázi:/
@oveckaluky Další vitamíny beru:D já mám jen listovku..:D
@anetka9 Aha, to já ne, ovu 12. DC...každopádně jsem chtěla čistý, bez přísad, a vypadá to, že pomohl 😉 hlavně ovulace byla včera a dneska mi nic není, to je nádhera - poslední tři cykly, od revize, jsem měla PMS vždycky od ovulace až do MS ☹
@anetka9 Aha, to já krom listovky beru ještě to éčko a céčko (to teda spíš kvůli imunitě, protože jsem potratila právě kvůli viróze) a popíjím juwik ovo, ve kterém je jód 🙂
@oveckaluky Tyjoo to je přípravků🙂 to je fajn, když to jde takhle něčím podpořit🙂 já naštěstí bolesti nemám, ani při ovu ani při ms vícemeně, takže já to (i ten kontryhel) chci jen kvůli podpoře těch hormonů apod. A taky na posunutí ovulace...do 20 až 25DC mě fakt štve čekat..:/Tak snad to pomůže🙂
@anetka9 No, ale na odbourání toho PMS pomohl až ten drmek, tamto je na podporu otěhotnění a pak hlavně udržení 🙂 A teda ještě nevím, ovu byla fakt teprve včera, tak snad to zítra nepřijde 😀
@oveckaluky :D Tak budu držet palce🙂
@anetka9 Moc děkuju, nápodobně 😘
@kockakacka Já bych být Tebou zkusila ještě TT...
@kockakacka zkusila bych tehu test 😂 kolik dni Mas cyklus to jsme mela ja 26dc to same
@janajens minuly byl 30 dni jinak jak kdy predtim 36,38, 30, 30 😂 Ja uz to fakt nechapu
Ale tobě souhlasila teplota.. Moje :D @janajens rikam, tenhle cyklus uz nechapu vubec nic 😂

@tynka07 uvidime no, ale nevěřím tomu 🙂 každopádně ted uz je to zase jedno, uz to nijak neovlivnim 🙂 jen je ten dlouhy cyklus otrava, ale to sama znáš 🙂 dokud jsme se nezacali snažit, tak jsem byla rada za to, ze nemam tak casto 🙂 takže neco za neco