icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
13. zář 2017

@kockakacka vyoada to Teda zajimave nemas doma tehu testík?

janajens
13. zář 2017

@kockakacka takze MI chces rict 4dpo jsi😂

kockakacka
13. zář 2017

Fakt je pozitivní 😂 No to je v haji, to bude asi krátká lutealni fáze. V podbrisku občas poboliva..bože 😂 Co to je

anetka9
13. zář 2017

@kockakacka No:D buď můžeš zkusit ten těhu test🙂 a nebo to může být ovulace, klidně až teď🙂 ještě teda není úplně pozitivní, ale už by mohl bejt za chvíli:D Jinak klidně to možný je, že až teď, na skupince měla holčina ovu až 41dc a i tak otěhotněla:D🙂

kockakacka
13. zář 2017

Podle FF ano 😂😂😂 @janajens

kockakacka
13. zář 2017

Ten byl úplně ale úplně poslední :D ale milujeme se obden a holt asi do 30.dc budeme 😂😂😂😂 nakonec nam to vyhovuje..jaj slysim parkovat manzela 😂@anetka9

janajens
13. zář 2017

@kockakacka no treba Bude ovu silit a Bude mimi😂 nebo pozdejsi ovu ale takhke pozdeji nevim

anetka9
13. zář 2017

@kockakacka
@janajens Já měla minulý cyklus ovulaci až 25DC, takže možný by to bylo:D

kockakacka
13. zář 2017

@anetka9 a jak jsi mela dlouhou LF?

anetka9
13. zář 2017

@kockakacka 12dní...37 dní pak celej cyklus:/

anetka9
13. zář 2017

@kockakacka Ale zase ten test byl ukázkovej..:D silnější než kontrolní čárka:D

janajens
13. zář 2017

@anetka9 tak pak teda ji ja mela max 18-19dc a cyklus 28dni

anetka9
13. zář 2017

@janajens no já spoléhám na drmek, že mě dostane na 14dc s ovulací:D

kockakacka
13. zář 2017

@anetka9 tak to ja mívám cyklus 36-38 dni, takže by to teoreticky stačit mohlo :D ach jo vola manzel a ja nej prvni z toho vzrušení - ten test vyšel pozitivní 😂 Anon jakej? Ovulacni? Ja jo, tamto bych ti asi nerikala po telefonu ne 😂😂😂

kockakacka
13. zář 2017

@anetka9 jo, to neni jen tvůj sen 😂

janajens
13. zář 2017

@anetka9 me dostal na 13dc😍

toryt
13. zář 2017

@tynka07 tu oranzovou uz jsem mela taky a je to kdyz je menstruace jeste redena hustym bilym hlenem taky jsem na co cumela jak osel 😁

anetka9
13. zář 2017

@janajens Dny od 14 dolů budou bonus!:D

toryt
13. zář 2017

@kockakacka takze preci jen vcerejsi pokles nebyl zimou 😁 Dobry 🙂

kockakacka
13. zář 2017

@toryt ale na to, ze ma byt ovulace je zase dnes teplota docela vysoká 😂 Rikam, uz to nechapu

janajens
13. zář 2017

@anetka9 a diky tomu se nejspis zadarilo ze melo delsi dobu na hnizdeni

anetka9
13. zář 2017

@janajens To je hned ten druhej účinek, kterej od toho čekám:D

janajens
13. zář 2017

@anetka9 no ja sem tomu sama neverila

toryt
13. zář 2017

@kockakacka mozna ze uz hladina klesa a od pozitivniho testu muzes mit do ovulace 12h, coz udavaj minimalni cas, v tom pripade byla vcera 😁 Ja nevim, ty jsi mi to zahada 🙂 uvidis zitra, to by teda mela byt teplota zas vys

toryt
13. zář 2017

@kockakacka no ale pokud byla vcera tak vajicko mas nekde ve vejcovodech;)

kockakacka
13. zář 2017

@toryt minuly mesic..teplota mi ji potvrdila 16.dc a 17.dc byl vzestup teploty. Každopádně milovanou obden by melo byt vse v pořádku, ze bychom to nemeli prosvihnout, ze?

toryt
13. zář 2017

@kockakacka spatne na to vidim ale nejsilnejsi je 14dc? To by pak souhlasilo, hned druhy den ovul a pak dalsi den vzestup 🙂

kockakacka
13. zář 2017

@toryt ano, takže myslis, ze byla vcera a dnes je milování pro početí zbytecne? Ne pro lásku samozřejmě, to neni zbytecne nikdy :D

toryt
13. zář 2017

@kockakacka nn neni zbytecne, vajicko zanika az tak po 24 h 🙂 i nehlede ze sex neni nikdy zbytecny, ted rozhodne neni zbytecny a pak hned svicku at manzel cumi 😁

svetty
13. zář 2017

Holky na Mudr jem chtela jeste pockat ale psala at dojdu na preventivku...tak zitra mi to snad potvrdi....i dnesni test nezklamal

Strana