Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka dekju jen aby bylo vse v poradku...tohle je teprve zacatek 😉
@anetka9 850,- ? to asi není ono.. https://www.otehotnet.cz/e-shop/vitaminy-doplnk...
@tynka07 Jdu do toho s váma :D kde budete objednávat?
@kockakacka https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
Tohle, to má totiž recenzi od Janči, která je těhotná...takže já chci jít na jisto..:D jinak v těch 850 byly i ty vitamíny pro muže🙂
Prosím vás, mám dotaz: co je přesně luteálbí fáze a od kdy do kdy je? Hledala jsem to na netu, ale jsem z toho akorát zblblá.. Díky moc za vysvětlení 🙂
@tynka07 Vid?:D🙂 tak doufám, že příští cyklus, teda vlastně tenhle budem obě těhu!:D
@kockakacka Já mám objednáno přímo na tom otěhotnět.cz, jelikož si to vyzvedáváme na prodejně, takže sem nemusela počítat s poštovným🙂
Jinak já než budu mít dítě, tak se mi začnou líbit jiný jména než teď:(:D začínala jsem Lindou, teď jsem u Lucinky a začíná líbit Maruška...ale manžel chce kluka Pepu..a věřící nejsme ani trochu..:D
@kockakacka
@anetka9 a ten drmek caj jo?? Tak ja budu kupovat v tobolkach. Na cajicky nemam cas :D takze pilulkovy beru jako top. Juknete i ne Benulekarnu ;)
Holky gynex mam doma nenacaty po. Kontrole prodam
@kaitinka ahojky, v celku se menatruacni cyklus deli na faze. 1.je folikularni (to se vyvyji vajicka ve folikulu). Trva u kazdeho jinak cca od 12-24.dne cyklu
2.faze je ovulace (folikul praska, meni se na zlute telisko a vyjicko putuje a ceka na oplodneni. Trva 12 - 24hodin
3. Faze je lutealni faze a to je doba, kdy ma vajicko (oplodnene) cas na putovani do delohy a umisteni se. Tez se delka meni (cca 10 - 16dni) s tim, ze narozdil od faze folikularni byva nemenna
Holky , u mě ovu pořád nic dle testu .
Ale holky , každá z nás má určitou hladinu lh , ne ? Tak se to ani zobrazit nemusí , nebo jak to je ?
Stejně tak hlen .. to je jen produkce hormonu, takže to taky s ovu souviset nemusí . Takže já to vlastně vůbec nepoznám ? 😏😬😀

@svetty moc gratuluji 😊