icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
13. zář 2017

@svetty moc gratuluji 😊

svetty
13. zář 2017

@kockakacka dekju jen aby bylo vse v poradku...tohle je teprve zacatek 😉

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 ja si dneska a nebo zitra objednam jeste ten G a k tomu ten drmek, tak jsem sama zvedava 🙂 drzim nam palce :D

tynka07
13. zář 2017

@toryt jen mala oprava ... Vajicko zanika po 12 -, 24 hodin. 24 je maximalni hodnota. My jsme to takhle meli minuly cxklus a nic. Je to mozne, ale procenta se v dobe ovulace (natoz po) dost snizuji. Nejlepsi pro poceti jsou dva dny pred ovu, kdyz je bilkac ;)

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Jooo:D🙂 gynex jsem zatím ještě neobjednávala...to je další pětikilo...zatím spolehám na kontryhel a drmek a pak kdyžtak budu zkoušet další věci..každej cyklus přidávám něco novýho:D

tynka07
13. zář 2017

@svetty gratuluji 🙂
@toryt to jsem rada, ja sem se fakt lejla, to se mi nikdy nestalo. Jako svetla ano ale oranzova???? BOoooooze :D
Jakze na tom jsi ted ty??

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 presne :D ja ted pridam drmek a ten dalsi zkusim kontryhel :D . na to ze jsem nikdy na bylinky neverila :D

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 To si to hezky prohazujem:D jen u drmku jsme se trefily:D:D No já obecně bylinkám, kartářkám, léčitelům, apod. nevěřím...ale miminko chci moc, takže sem vzala na milost bylinky a kontryhel apson posunul ovulaci a zkrátil cyklus o trochu no:D

karolly
13. zář 2017

@tynka07 Já mám tu Fertipronu. Dokapu Gynex co mám - tak půl lahvičky teď. A další objednávat nebudu. Místo něj jsem si objednala ten drmek, tak uvidím.

kockakacka
13. zář 2017
tynka07
13. zář 2017

@anetka9 presne :D az me desi hak spolu mame hodne spolecneho :D
@karolly tak uvidis. Se tu jednou prebylinkujeme :D

kockakacka
13. zář 2017

@tynka07 Jdu do toho s váma :D kde budete objednávat?

anetka9
13. zář 2017

@kockakacka https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
Tohle, to má totiž recenzi od Janči, která je těhotná...takže já chci jít na jisto..:D jinak v těch 850 byly i ty vitamíny pro muže🙂

kaitinka
13. zář 2017

Prosím vás, mám dotaz: co je přesně luteálbí fáze a od kdy do kdy je? Hledala jsem to na netu, ale jsem z toho akorát zblblá.. Díky moc za vysvětlení 🙂

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Vid?:D🙂 tak doufám, že příští cyklus, teda vlastně tenhle budem obě těhu!:D
@kockakacka Já mám objednáno přímo na tom otěhotnět.cz, jelikož si to vyzvedáváme na prodejně, takže sem nemusela počítat s poštovným🙂

Jinak já než budu mít dítě, tak se mi začnou líbit jiný jména než teď:(:D začínala jsem Lindou, teď jsem u Lucinky a začíná líbit Maruška...ale manžel chce kluka Pepu..a věřící nejsme ani trochu..:D

tynka07
13. zář 2017

@kockakacka
@anetka9 a ten drmek caj jo?? Tak ja budu kupovat v tobolkach. Na cajicky nemam cas :D takze pilulkovy beru jako top. Juknete i ne Benulekarnu ;)

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Nn právě ty tablety, co jsem posílala jako odkaz Kačce🙂 Ty jsou odzkoušený totiž:D

karolly
13. zář 2017

@tynka07 Já to zase právě nechci přehánět. Myslím si, že bylinky ve větším množství taky dokáží ublížit spíš, než pomoct.

anetka9
13. zář 2017

@kaitinka Podle mě je to fáze od ovulace do menstruace🙂

janajens
13. zář 2017

Holky gynex mam doma nenacaty po. Kontrole prodam

tynka07
13. zář 2017

@kaitinka ahojky, v celku se menatruacni cyklus deli na faze. 1.je folikularni (to se vyvyji vajicka ve folikulu). Trva u kazdeho jinak cca od 12-24.dne cyklu
2.faze je ovulace (folikul praska, meni se na zlute telisko a vyjicko putuje a ceka na oplodneni. Trva 12 - 24hodin
3. Faze je lutealni faze a to je doba, kdy ma vajicko (oplodnene) cas na putovani do delohy a umisteni se. Tez se delka meni (cca 10 - 16dni) s tim, ze narozdil od faze folikularni byva nemenna

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 ja sem cetla prave o caji, ale ro fakt nedavam :D jeste tohle pravidelne pit :D tabletky jsou TOP :D
@karolly jo?? Ja sem nad tim taky premyslela, ale zatim to nechavam volne

karolly
13. zář 2017

@tynka07 Protože když se podíváš na složení Gynexu, tak tam je těch bylinek fakt dost.

karolly
13. zář 2017

@tynka07 Jo a mimo jiné obsahuje kotryhel, takže bych ho už nepřidávala...

kaitinka
13. zář 2017

@anetka9 Já právě jsem zmatená z vysvětlení z toho internetu 😀 Snazim se přijít na to, jestli mám ovulku pravidelně cca 14-15 DC při cyklu 28-29 dní, protože já na sobě nikdy ovulku nepoznám a jiné měření jsem nikdy neřešila..

anetka9
13. zář 2017

@kaitinka Výše to hezky vysvětlila Týnka🙂 Jinak, jeslti chceš vědět, kdy ji máš, tak bude potřeba měřit teplotu nebo dělat testy...to 14dc se uvádí jako ideální střed..ke kterýmu sem se teda zatím ani nepřiblížila:(:D

hani1234
13. zář 2017

@anetka9 S tím tt mě to mrzí . Příští měsíce to klapne 😉

anetka9
13. zář 2017

@hani1234 No doufám no:( ráno sem z toho byla celkem špatná:(

tynka07
13. zář 2017

@kaitinka souhlasim s Anetkou 🙂 jestli o sobe chces neco vedet. Doporucuji alespon merit bazalni teplotu a zkusit ovulacbi testy. Pokud se o sve telo cazne zajimas, doporucuji si precist clanky o symptotermalni metode na strankach rodina.cz ;) je to velmi zajimave cteni

hani1234
13. zář 2017

Holky , u mě ovu pořád nic dle testu .
Ale holky , každá z nás má určitou hladinu lh , ne ? Tak se to ani zobrazit nemusí , nebo jak to je ?
Stejně tak hlen .. to je jen produkce hormonu, takže to taky s ovu souviset nemusí . Takže já to vlastně vůbec nepoznám ? 😏😬😀

Strana