icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 :( ja sem rada ze jsem ho ani delat nemusela, sice mne uz dost ranila ta teplota :D ... dame dalsi mesic vid ;)

kaitinka
13. zář 2017

@tynka07 S mym manzelem jsme se tenhle mesic rozhodli planovane se snazit o mimco. Do dnesni doby (dva roky) jsme tomu nechavali volny prubeh a nijak jsme to neresili, proto jsem ted ze vseho malinko zmatena jak procitam "detaily" ohledne toho 😀

hani1234
13. zář 2017

@anetka9 Je mi to jasný , bude lip 😉

tynka07
13. zář 2017

@hani1234 u Lh ano. Nekomu neukaze, nekdo ma dve carky cely cyklus.
Hlen taktez, ale urcite se ti meni. Pokud ne, tak existuje gel Concieve, nebo tak nejak a ten se pouziva jako lubrikant a nahrazuje plodnej hlen. Uz z duvodu, ze pomaha v zivotnosti spermii. Pokud ti ani jedno z nejakeho duvodu nepomaha, tak vidim bud sledovat delozni cipek a nebo nejlepe BT

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Jooo další měsíc!🙂 no u nás na skupince dneska 4 testy pozitivní, takže dneska to byl nálož den..:D tak mě to trochu vzalo..ale už dobrý relativně:D budem mít červňátka:D
@kaitinka Tyjooo dva roky nic nedělat...to by mě jeb...:D
@hani1234 Jooo doufám zase v další měsíc!🙂

tynka07
13. zář 2017

@kaitinka naprosto ti rozumim. My jsne se o druhe zacali snazit v cervnu a taky sem nevedela ktera bije. Jestli mas cas a zajima te chod tela, tak v teto diskuzi jsem na strance 104 davala 4 odkazy. Zkus to prostudovat a klido se ptej. Za ty mesice jsem uz jak chodici ebcyklopedie :D . a diky tomuto verim. Ze cyklus, ktery mi dneska zacal, tak na druhatko proste zadelame :D
Drzim palecky 🙂

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 ja ty ppzitivni testy zacinam spatne snaset. Ne ze bych to tem lidem neprala, ale lituji sama sebe :(

hani1234
13. zář 2017

@tynka07 Já čípek nenahmatám , resp nevím, jak na to 🙄😀
A BT se nedá , to jsem zkoušela .
Hlen já mám , ale právě to nemusí s ovu souviset . Takže u mě je jediná možnost , vykašlat se na nějaký testování a doufat !

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 No ty mi povídej..:( já to holkám taky moc přeju..ale min. 2 na poprvý, u dalších nevím..jaksi mě to rozhodilo no:( Ale teď koupíme drmek a bude to!🙂

hani1234
13. zář 2017

@anetka9 Určitě .
Já si taky říkám .. necháme to do konce roku a pak by jsme šli do čínský medicíny .

kaitinka
13. zář 2017

@anetka9
@tynka07
Tak mi sice mimco chceme od sameho zacatku, ale byli jsme oba hidne ve stresu, proto jsme to nechavali osudu 🙂 ale ted nas to nejak draplo, tak jsme se zacali docela zajimat 🙂 mam vetsinou pravidelne 28-29 denni cykly (pokud nemam zpozdeni, coz je vyjimecne) a podle prumernych hodnot jsem si orientacne vypocetla kdy bych mohla mit ovulku, coz vychazelo ted na pondeli. Ale dnes me zmatlo, ze jsem pocitila mirne bodani v podbrisku a pak par hodin lehky tlak, ale na neurcitelnem miste. To jsem prave nikdy nemela a tak me napadlo, jestli ovulka neprobehla az dnes treba..

tynka07
13. zář 2017

@karolly diky

anetka9
13. zář 2017

@kaitinka To klidně mohla no🙂 ale takhle bez teploty a testů toho moc nepoznáme:(

tynka07
13. zář 2017

@hani1234 hlen a ovu ale spolupracuje. Bilkovej hlen je pred ovu a diky nemu je nejvetsi moznost otehotnit. Tak mozna tak a ta BT by byla nejlepsi v tvem pripade. Pak uz asi noc :(

kaitinka
13. zář 2017

@anetka9 no ted uz to necham asi byt a uvidime do 14 dnu jestli se neco povedlo nebo ne 🙂 a kdyz ne, tak si od noveho cyklu zacnu merit tu BT. Mimochodem.. Kdy a jak se BT meri spravne?

anetka9
13. zář 2017

@kaitinka Jooo tak v tom ti poradí Týnka🙂

hani1234
13. zář 2017

@tynka07 Vím , ale nemyslím si , ze by ta teplota byla vypovídající , vzhledem k tomu , ze během noci vstávám xkrat, žádný klidový režim .
Já to teď nechám . Co už , buď a nebo .

katkas75
13. zář 2017

@kaitinka měřit se má ihned po probuzení ve stejnou dobu😀 nejlépe vaginálně, digitálním teploměrem,nechat ho tam ještě chvíli potom,co zapipa😉

katmir
13. zář 2017

@tynka07 držím palečky, ať to v tomhle cyklu vyjde. 🙂

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 zadrmcime si :D
@kaitinka tady to je tezky, minimum zen ma tento super cyklus. Staci aby jsi mela o dva dny kratsi LF a uz jsi mimo. Nejlepsi je se proste chvili pozorovat 🙂 na zacatku se mi to nezdalo a ted sem nadsena 🙂

kaitinka
13. zář 2017

@katkas75 Tak to u me bude asi malinko problem kvuli praci.. Mam nepravidelne 12-ti hodinove smeny a do toho asi 6 nocnich v mesici.. 😒

tynka07
13. zář 2017

@hani1234 v tomhle pripade ne no :/ tak jak rikas nahodne a nebo se tulit obden od 10. - 20DC

kaitinka
13. zář 2017

@tynka07 no jestli se ted nezadari, tak zacnu od zacatku dalsiho cyklu pak. I kdyz i kdyby moje LF byla kratsi, nemelo by to tento mesic vadit, snazime se vic nez obvykle 😇

katkas75
13. zář 2017

@kaitinka Hmm to je blbé..ale zkus i tak.treba ti to aspoň něco ukáže 😉

kaitinka
13. zář 2017

@katkas75 a ma to cenu ted v polovine cyklu?

kaitinka
13. zář 2017

A jen ciste teoreticky. Kdybych mela ovulku v pondeli a meli jsme sex v utery rano, jaka je sance ze by se zadarilo?

kaja2016
13. zář 2017

@tynka07 Snad uz jsme neodpovidala, nejsem si jista🙂 ...Jinak, no ja prave tomu nerozumim. Mela jsem dojem, ze kdyz je styk pravidelne, tzn. jednou za dva dny, tak je vlastne uplne jedno kdy ovulaci mas. Jak ti to sledovani muze pomoct? Abysme se spatne nepochopily, ja tu metodu neznevazuju, proste me to zajima, miminko bysme fakt chteli a rada ozkousim vsechno, co funguje.

darkwitch
13. zář 2017

Já treba ted nic nemerim a nezkoumam, při snažení o první jsem merila bt a pak jsem se dostala do fáze sex jen kvuli poceti a tomu bych se ted ráda vyhla. Ale taky, jsem měla poznavaci fázi...

kockakacka
13. zář 2017

Holky, vsadim boty (ikdyz nevim jaký, o zasny nechci přijít 😂) , ze je ta ovulace dnes. Me vas tak rozbolelo bricho. A střídavě picha takovou tou známou ovulacni bolesti..tak jsme na to skočili a ted jen čekat co udela teplota, jestli uz je to fakt ovu. Testy uz nemam, tak premyslim jestli zitra koupit a otestovat, zda tam jeste čárka je nebo ne

toryt
14. zář 2017

@kockakacka tak co teplota?

Strana