icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

toryt
14. zář 2017

@tynka07 jj je to normal, no ja cekam az se to poradne rozjede 😁 Boli me bricho, zlaty brufen

dendasubaristka
14. zář 2017

Zdravím,tak dnes teplota už druhý den 36,9. Takze ovulka musela být v úterý a sex v pondělí večer,tak snad spermijky vydržely. Jinak mám i dneska bolesti v podbřišku,myslíte že je to normální po ovulaci?

alice777888
14. zář 2017

@dendasubaristka tsk tfuj tfuj tfuj ...me tsky boli podbrisek od ovulace az do MS 🙂 nekdy vic nekdy mene

dendasubaristka
14. zář 2017

@alice777888 super diky,no sem si říkala že vlastně než jsem si tento měsíc začala měřit tu bazalku a bolelo me bricho tak ruzne mozne od ovulace,tak jsem si celou dobu nebyla jista kdy ta ovulace vlastne byla. Minuli mesic jsem mela takove silene krece jako ted v den ovulace a byl sex v den tech křečí a nevyšlo to. Tentokrát to bylo večer před těmi křečemi,tak snad se povedlo. Díky té bazalky vim co a jak aspon 🙂

dendasubaristka
14. zář 2017

@alice777888 no a ještě jedna věc hlen. Ten jsem měla i včera jako v den ovulace,tak jím bych se řídit nemohla vůbec. Ale sexik byl i včera kdyby nahodou tam vajíčko někde bylo :D

kockakacka
14. zář 2017
katkas75
14. zář 2017

@kaitinka já bych asi začala.pro představu,jak se ti pohybují teploty 😉
Mě to měření docela uklidňuje,aspoň vím,jestli vůbec ovuluju.

katkas75
14. zář 2017

@dendasubaristka já mám jen jeden vejcovod a po ovu mě to bolí jen na straně bez vejcovodu- cítím to uvolněné vajíčko,jak tam tlačí.na zdravé straně nic.ale některé holky to cítí.moje kamarádka měla bolesti týden před ovu.ze to nejsou ovulační bolesti zjistila až při měření BT😀

toryt
14. zář 2017

@kockakacka me jenom napadlo jestli nebyli ty ovulace dve, pry kdyz praskne forikil dalsi se muze stat ze do 48 hodin praskne. Dyl uz pry ne. No rozhodne ted uz po ovulaci mas urco, sex byl a ted drzim palce 🙂

dendasubaristka
14. zář 2017

@katkas75 no takže bolestma se člověk řídit nemůže no.

kockakacka
14. zář 2017

@toryt dekuju 🙂 stejne to nechapu, protože me v noci bolelo bricho tak, ze jsem se budila - jako minuly cyklus, ale minule to bylo dva dny pred ovu.. 🤔 Stve me ale, ze je tak pozde v cyklu, ted aby byla dostatecne dlouha LF... A vítám cyklus 40 dni 😂

dendasubaristka
14. zář 2017

Holky ja dlouhy musi byt ten luteralni cyklus? Když jsem měla ovu 14 den cyklu a mam to dostat za 14 dni,tak to stačí že 🙂

toryt
14. zář 2017

@kockakacka kdyz ono to muze bolet jak pred ovulaci tak po, bud ze se dere ven a nebo rana po prasknuti a nebo i tekutina co vytece z forikilu, podle bolesti mepoznas zda je pred nebo po 🙂

katkas75
14. zář 2017

@dendasubaristka jako může,bolest něco značí.jen je otázka co😀 já měřím,udělala jsem svého času u pár ovu testů,ale nepřijde mi,že se nějak přehnaně pozoruji.spis mě udivilo,kolik toho o svém těle ani netuším! Teď vím,co mě čeká.hezky večer situujeme do plodného období,pak jsem chvíli v napětí,následně smutná z MS a jde se nanovo.nepripadam si jako šílená sledovatelka😉 přijde mi to přirozené,když se člověk těší na děťátko a k tomu má už věk a nějaké problémy za sebou...čekat co bude jsem mohla ve 20...

katkas75
14. zář 2017

@dendasubaristka luteální fáze by měla být aspoň 10 dní.pise se.aby se vajicko stihlo usadit.ta bývá u žen většinou stejná.meni se delka fáze do ovu.takze 14 dní je super😀

dendasubaristka
14. zář 2017

@katkas75 no právě by to bylo asi divné neřesit to. Kdyz chce člověk mimco,tak je v ocekavani a porad vnima co se s nim deje aniz by na to přehnane myslel. Proto clovek vysadil prasky,aby otehotnel a je kazdy mesic v ocekavani.

dendasubaristka
14. zář 2017

@katkas75 no,tak jsem zvědavá no. Pokud se nepovede,tak to pristi mesic naplanuju tak aby bylo snažení den po pozitivnim testu 🙂

katkas75
14. zář 2017

@dendasubaristka 😀 říká se že obden je akorát.jebze můj muž má špatný spermiogram a tak si říkám,jestli v našem případě by nebylo lepší každý den nebo přesně v době ovu- aby tam doplachtily😁 jenže rtg doma nemám,tak to neřeším.nekomu se povedlo obden,někomu každý den,jinému z jednoho sexu pár dní před ovu.toto už zkrátka nevychytam😀

kockakacka
14. zář 2017

@toryt aha, jasny. Kdy teda myslis, ze byla ovu?

dendasubaristka
14. zář 2017

@katkas75 no clovek muze zkouset a musi doufat. Akorat ja svého muze kazdy den nedonutim no. A na testy chci jeste pockat. Prave mim znamim se povedlo aniz by jeste chteli nebrala prasky,jednou se neudrzel udelal do ni a maji maleho. Moje nehtarka se treba snazila 2 a pul roku,byla i na umelem a nakonec se jim povedlo prirozenou cestou. Jini znami zas museli 4x denne aby se povedlo. Proc proste nejde jednoduše kdykoli behem mesice.

toryt
14. zář 2017

@kockakacka podle grafu bych rekla 22, podle testu 25, test je urcite presny, teplota je moc zavisla na dost vecech... a nebo oba dva dny a budes mit dvojcatka 🙂

chiara1990
14. zář 2017

Krasny rano.tak jsem se vratila od dr 🙂 a s jistotou rikam nesnasim svohe telo.celou dobu ms nikde.jsem v kabince a zacnu krvacet.poprve v zivote pri cerveny jsem byla u dr a do ted mi je trapne.ale ted k veci.clostik a injekce k nicemu.jelikoz jsem nemela ovulaci a pravy vajecnik je plny cyst.nejvetsi ma 10cm :( takze nemam ted brat nic. Za 14dni kontrola a pri bolesti nebo neceho divnyho okamzite do spitalu :(

dendasubaristka
14. zář 2017
kockakacka
14. zář 2017

@toryt nestraš s dvojčaty 😂

toryt
14. zář 2017

@kockakacka no ja mam dvojcata, dvojvajecny, takze to takhle nak byt muselo 😁

kaitinka
14. zář 2017

@katkas75 s tim asi zacnu az od nedele, zitra a potizri to nema cenu kdyz mam nocni.. 😒 nebo to necham po MS, ktera mi ma prijit za 10-11 dni..

toryt
14. zář 2017

@chiara1990

Konstituční homeopatická léčba:
Pokud cysty nejsou příliš veliké nebo vícečetné často při konstituční homeopatické léčbě “vyschnou“.
Dokud není nalezen konstituční lék může se vyzkoušet užívání následných homeopatik 4x denně po dobu maximálně 14 dnů:
Lachesis C6 - postižení levého vaječníku, místní bolestivost, která je největší ráno a během menstruace se zmírní.
Jodum C6 - bolest v podbřišku jakoby byl mezi vaječník a dělohu zastrčen klín.
Apis C6 - postižen pravý vaječník. Místní píchavá bolest, bolestivé menstruační krvácení a na pohmat citlivý podbřišek.
Colocynthis C6 - malé kulaté cysty, bolest prochází podbřiškem, zmírní se při předklonu nebo při přitisknutí rukou na podbřišek.

Další informace naleznete ve speciální kategorii na 001shop.cz.

Všechny tyto preparáty můžete zakoupit na www.001shop.cz - Nová kamenná prodejna 001shop. Adresa: Krakovská 22, Praha 1 ( 20m od Václavského nám. )

anetka9
14. zář 2017

@tynka07 tak ja uz drmčím!:D🙂

dendasubaristka
14. zář 2017

@anetka9 k cemu to je dobré prosim 🙂

janajens
14. zář 2017

@dendasubaristka na upravu ovulace me upravili o pet dni drive a diky tomu se urcite zadarilo

Strana