Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dendasubaristka :D Nekdy je to docela i unavne 🙂
@dendasubaristka muj to překvapivě obden zvládá dobre, ale ja vim co na nej plati 😇
My jsme spolu neco malo pres dva roky,tak zatim skoro denne bez muceni. Ale je pravda,ze teprve od kvetna jsme spolu denne,pred tim nas delilo 400 km.
@kockakacka tak treba s manuou jsme chteli dva roky na stridaxku (ja jo, on ne, pak naopak a furt se nam to stridalo). Pak jsem dloooouho chtela ja a on ze ne, pak jo, ale ted to preslo do faze kterou jsem si prala a prisel za mnou ze chce , no celkove tento rozhovor byl pres 3 hodiny a pak ppkracoval dalsi dny, takze to beru dooost ppzitivne 🙂
@kockakacka tak tohle vim taky co na nej plati :D ale proste unava je mocna mrcha :D a k tomu proste ta nase antikoncepce co chodi po dvou :D
@katmir tyýjo, to je dobry ze jste to zvladli takhle na dalku 🙂
@eillie 🙂 tohle je dulezite ;) ze jste na to dva a mas v nem oppru!!! A jen mala poznamka :D sex nejlepe ob den, ci ob dva dny, ne denne. Chlappvi se pak nestihaji dozravat spermie a misto vyronu spermii ma spise jen vyron semene (tekutiny), neni tak velkej ,,dostrik,, a nestaci se dodelat ;)
Jen prpsim, ke vsemu co pisu, tak to ber s rezervou. Temer nikdo neni tabulkovej!!! Vse zni se slpvy vwtsinou, kazda jsme unikat a nase tela pracuji jinak (viz tva MS). Kdyby jsme byly stejne, tak nic nemusime merit :D ... Takze nebrat vse na 100% ;) a tedy vitej u nas zoufalejch snazilek :D
@kockakacka ja za tech 6 let taky,ale proste když nechce,tak nechce a ja se muzu stavět na hlavu
Holky jeste dotaz ohledne bazalky,jak to ma vypadat do ms? Už třetí den mám teda 36,9. A dál pokud by se povedlo má se zvyšovat? Nebo má byt stále 36,9 a pokud se povedlo,tak i v době ms? Nebo jak? 🙂 diky
@tynka07 ja pracuji od rijna, ale do června jsem byla na denním studiu. Pp cas studia byly chvíle, kdy jsme si říkali, ze to jde dodělat i s miminkem, ale pak manzel vždycky rekl, ze nejdůležitější je dodělat školu a ze pak. No a jakmile byl konec května, tak jsme začali
@kockakacka super. 😉
Holky jeste dotaz ohledne bazalky,jak to ma vypadat do ms? Už třetí den mám teda 36,9. A dál pokud by se povedlo má se zvyšovat? Nebo má byt stále 36,9 a pokud se povedlo tak ma mit i v dobe ms 36,9. Nebo jak? 🙂
diky
@dendasubaristka Co jsem tak četla, tak to má každá různě. Každopádně pokud teploty zůstávají ve výši luteální fáze a/nebo vyšší, tak to začíná být podezřelé 🙂
@dendasubaristka pokud se povedlo,tak zvýšená teplota po ovu by měla ještě poskocit o něco výš.ale jestli je to nutné nevím.kazdopadne při oplodnění uvádějí třífázovou křivku - do ovu nízká,po ovu vyšší,pak ještě zvýšení. Na grafu by byly viditelné 3 schodecky😀
@dendasubaristka jo a taky se uvadi, že pokud je teplota vyšší aspoň 18 dní od ovu,tak je to jasné těhotenství 😉
Diky holky 🙂 a jak je to s tim jednodennim poklesem co nekdy byva? To ma asi kazda jinak ze.
@katkas75 no tak za 14 dni ma byt ms,tak to uz bych vedela 🙂
@dendasubaristka však jasné,ale kdo mívá zpoždění tak mu delší vzestup může napovědět 😉
@katkas75 aha,super a holky zkousela jste nektera tu cinskou medicinu? Narazila jsem na ni tady a premyslim nad tim. Co si o tom myslite.
Ten hlen je mi taky záhadou,spustil se v den ovulace a stale je,tak ja nevim uz by snad nemel byt ne?
@dendasubaristka to je nidaci neboli uhnizdeni vajíčka 🙂 a někdy je a někdy ne. Takhle jsem mela graf minuly mesic
@kockakacka myslite ten hlen ze je nidace?akorat 3 dny po ovu je brzi na uhnizdovani ne
@dendasubaristka myslela jsem ten pokles teploty - nidace
Hlen prý muže byt i po ovu.. Přidejte graf @dendasubaristka
@kockakacka zacala jsem nove tenhle mesic a zapisuji si do diare,graf jsem si zatim nezacals delat jen poznámky k sobe do diare. Podle toho taky vidim jaka je teplota 🙂
@kockakacka jo a ten pokles me jen zajimal informativne 🙂 kdy by nastal.a jestli teda musi nastat kdyz se povede nebo nemusi.
Tak ja mám definitivně po ovu. Test už druhy den neg. Takže můžu počítat 1dpo? To bude dlouhé čekání až do 28.9. 😒😊
@kockakacka dobre jste to udelali... Ten tvuj graf vypada jak na tehu :D ... Jen to zahnizdeni 3.den nvm :D ... No jen tak dal 🙂
@dendasubaristka jestli mas stejne cykly, tak v den MS teplota neklesne. V pripade tehu bud zustane, kledne minimalne a nebo stoupne. Opet jako u vseho, kazda jsme jina a jinak i fungujeme. Drzim pesti, at neklesa. Skrze hlen je dulezite ze v dobe ovu byl a nevadi, jestli prrtrvava, muze se stat a nebo je mozne ze mas dve ovu za sebou, nebo byla dyl (jestli to nemas potvrzene BT)
Koukala jsem, ze OT jsou take s ruznou citlivosti ;) takze prp ty co se nechteji stresovat kazdy den, tak doporucuji 25 ;) prp klid duse a jstotu tam mate tez ;) @kockakacka tobe by treba pomohly ;)

Holky ja vám závidím ty vaše chlapy co chcou každý den.