Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 diky moc,tak ted jen merit a doufat ze zustane stale stejna nebo vyssi 🙂
Ahoj holky, tak po vcerejsi kontrole u mudr. nemam vůbec dobry pocit :( zdelila mi ze mam cysty v DELOZE a jednu skoro 7cm a ze se ji to vůbec nelibi. ze mam pocitat s tim ze budu mit mozna mimodelozni, nebo ze se muze stat to ze mi ta cysta stoci a tim mi odumre vajecnik...takze při jakýchkoliv bolestech hned nemocnice... :( a to sem se tesila ze to konecne vyslo :( nemate někdo s cystama v děloze zkusenosti? na vajecnikach jsem cysty dřív mivala ale v děloze nikdy....
@baraskaska no možná tam něco je. Kolik dní do MS nebo už mešká?
Prave ze 5, 6 takze jeste dlouho, zkusila jsem to spis abych mela do ms nejakou nadeji 🙂 na dennim svetle tam neco malinko vidim. Ale je to uplne nepatrny.
@baraskaska držím palečky, aby se co nejdřív ukázala krásná druhá čárka ✊🏻 5-6 dní máš do MS, to znamená, že jsi kolikátý DPO? 😊
@baraskaska tak to je super. Tak ať se brzy ukáže druhá čárka. Ja mela ducha před MS už dvakrát a mrcha dorazila. Ale tobě držím pěsti ať nedojde. 😊
@janapuma dekuju, ja prave uz takhle pred ms testovala a vzdy snehobilo ikdybych to zkousela vselijak natacet. Ja nevim jestli jsem si to vsugerovala ale nikdy jsem to takhle nemela. Vlastne jednou a ukazal se jako pozitivni, z douska mi tu lita dvouleta ulicnice. 🙂
@anetabr Dekuju, snazime se da se rict prvni mesic. Jsem 8 DPO nebo 7. Takze by to muselo byt zachyceny fakt uplne tesne po zahnizdeni. 🙂
@baraskaska tak třeba za dva dny zesílí ✊🏻 já jsem dnes 5 nebo 6DPO a mám v plánu kdyžtak testovat příští týden, ale nejradši bych byla, aby už byla aspoň středa a já to zkusila. Jsem napnutá jak kšandy 😂😀
@tynka07 ja vubec netuším jaké ot jsem mela. Dostala jsem je tu darem 😊 A byly na noch čínské znaky a další objednala z eBay dokonce citlivost 30 :D
@janapuma záleží na tvé délce cyklu 🙂 každá žena ji ma jinak, ja ji mela asi 27.dc ted :D
@anetabr budu drzet pesti 🙂 No ani mi nerikej nejradsi bych aby byl tak den pred ms a ja uz zvesela videla carku ale kdyz nebude tak proste pojedem dal, jedno uz mame tak az se povede druhy tak se povede, jenze me hlavne bylo divny to pichani v boku a kdyz si lehnu na bricho mam pocit ze me to tlaci.
@anetka9 to prostě musí jít :D jestli teď to nepude, tak ještě zkusíme gelík a jestli ani tak, tak už je to prostě divný :D a další zařijňátko nechci :D
@svetty :( ou, to mne mrzí, tak ještě uvidíš, kdy jdeš na kontrolu?? Třeba si k tobě mimísek i tak najde cestu ;)
@baraskaska No jako hooooodně těžko a hoooodně slabě, ale vidím, jeslti máš, tak zkus OT ;)
@tynka07 ono totiz jestli pocitam tak by to bylo treba den dva od uhnizdeni coz je fakt malinko si myslim. OT bohuzel nemam. Ale jeste mi tam jeden TT zbyl tak zkusim asi v nedeli. To bude 9DPO cca. Tak to uz by se neco mohlo projevit. Navic test byl drlany sice rano ale ne z ty prvni moci. 🙂 jak rikam kdybych od vcera necejtila ustavicne to pichani v boku a navic i tlak kdyz lezim na brise tak me to nenapadne ale takhle me to ponoukalo. 😇
@janapuma tak podle toho grafu ti ovu proběhla 11.09. takže 4DPO . Většinou máš uvu v den nejnižšího poklesu teplot ... ale zase při pravidlu 3 po šesti hmmm :D ale já bych řekla spíš už toho 11.09. ale je to jen odhad, tím že to je první cyklus 🙂
Jak jsi psala o těch pozitivních testech a pak MS ... většinou se to stane při potratu. Buď se zygota či blastocysta ani neuhnízdí a nebo uhnízdí, ale neudrží. Tím pádem HCG už je v těle, test je pozitivní, ale s MS to vše odchází a ty o tom ani nevíš. Proto ani nedoporučují si dělat test před MS, aby se ženy z toho nestrachovaly. TeĎ sem nedávno četla článek o tom, že ženy, které se snaží počít a nějakou dobu to trvá, tak 2/3 cyklů otěhotnili, ale hold to nešlo podle plánu.
Docela smutné :/
A jinak brzy, na délce FF ani tolik nezáleží, hlavně aby LT byla minimálně těch 10 dní 🙂 a já tenhle cyklus taky zjistila, že jsme se snažili celou dobu úplně mimo a pak tady někdo může psát, že by se z toho zapisování zcvoknul :D booože a jak nám to může pomoci viď 🙂
@kockakacka :D dokonce, to je taky dobrý :D tak číňani hold mají hormony jinak :D
@baraskaska určitě neděle prý se hcg zvyšuje ob den :O :D
@tynka07 to zas nebudu spat jak pri prvni kdyz jsem cekala na den kdy uz by test mohl neco ukazat. 😀 😂 ale pravda je, ze i tehdy se mi duch ukazal velmi brzy, slaboulinky ale byl tam. No jo no hold nekdo rad lovi 😂
@tynka07 chození na dálku je pohoda, horší je pak změna z na dálku na blízko ;)
@dendasubaristka dneska jsem byla u paní co čínskou medicínu dělá, tak uvidíme, zatím mi udělala akupunkturu a doporučila změnit stravu (to teda nevím jestli dám) s tím, že popřemýšlí co nasadit za preparáty a pošle mi k tomu email a ještě mi dá nějaký cvik z jogy a taky mi dala otázku o které mám přemýšlet, prostě je to takový celkový přístup k věci

@janapuma no tim ze nemeris teplotu se pocitej jako 1-3DPO :D prptoze po OT + muze ovu probehnout od toho momentu do 48.hodin. V tomhle je BT skvela, pac to vis 100% . Moc drzim palecky ... Nejhorsi cast cyklu
@anetka9 tak uz mam balicek doma a drmecek jsem si tez dala 🙂 hned je mi lip :D .