icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janapuma
15. zář 2017

@tynka07 Ale tak lepší v úplném začátku než později ☹ Já tento cyklus beru jako zkušebně testovací 😀 Já jsem ráda, že konečně poznávám svoje tělo. Nic mi to neudělá, že budu ráno měřit teplotu a zapisovat ji. Už mi není dvacet abychom to s manželem dělali denně 😀 tak se potřebujeme trefit v dobrý čas. 😀

darkwitch
15. zář 2017

Ty o vy testujete v době, kdy mě ještě ani nestresuje čekání na ms :D já to začínám řešit tak tři čtyři dny před ms a dřív se mi na to daří nemyslet :D

svetty
15. zář 2017

@tynka07 v pondeli mam jit na krev tak uvidim co potom ☹ ale uz mam pocit ze ja musim mit snad vsechno... 😢

ladyhacek
15. zář 2017

Ahoj jsem tu nová a hned s dotazy 🙂. Ono mi to totiž nedá 😀.
Na konci srpna jsem vysadila HA že tomu necháme volný průběh > nikam nepospícháme. Syn se nám povedl hned na druhý pokud (po vysazení přišla MS a další měsíc už ne) nic si přesně nehlídám a některé termíny tu ani neznám > dnes jsem zjisitla co je DPO 🙂.
poslendí MS 26.8. (prášk dobrány 22.8.) ovulace asi 5-7.9. takže můžu být tak 10DPO
(ale to jsou odhady dle kalkulačky na netu - kdy přesně proběhla netuším)
kolem ovulace jsem měla bolesti podbřišku a pak mě i píchalo. teď mám "příznaky" těhu > chutě, pachy .. já si pořád říkám, že to není možné abych takto brzo měla příznaky - asi pseudo těhotenství > ale předevčírem jsem si lehla na břicho a boleli mě prsa - mám citlé bradavky a koukala jsem že se mi i zvětšili. je možné mít takto brzo příznaky? Mám chuť si jít udlěat test (který není doma) ale týden před MS.
Takže jsem zvědavá (hlavně jak vydržím netestovat)

darkwitch
15. zář 2017

@ladyhacek ono jestli si brala HA tak to můžou být spíš PMS příznaky, prostě cítíš to co si dřív necítila, protože při ms je pseudomenstruace...

tynka07
15. zář 2017

@baraskaska Me se teda tohle nestalo, ale radsi nic a mile prekvapeni, nez fakt doufat a pak byt o to vic zklamana. Dalsi vec je ta, ze ja bych se az moc pak hlidala v praci :D a to se mi taly nechce. To prehanet, na to pak bude casu dost :D
@darkwitch tu zmenu znam od kamaradu. Nebyli od sebe teda tak daleko, byli cca 22km. Ale chodili spolu 7roku a po mesico nastehovani se rozesli :D ... Ted uz se smejo, oba maji (temer na stejno) deti a jonou rodinu, ale je to pak mazec. My to meli jednodussi. Chodili jsme spolu neco malo pres dva mesice ( me bylo cerstvych 16 a jemu cerstvejsich 18) a nasi se rozvedli. Stehovali jsme se jinam a tom ze by jsme se nevideli a on chtel od rodicu pryc, tak ho moje mamka vzala k nam 🙂 a diky tomu jsme se uzasne zzili. Kdyz mi padlo 18,,tak jsme jeste pri skole sli do podnajmu garzonky (platili jsme to z alimentu a brigad) a uz nam slo vsechno krasne 🙂 sice to je mazec takhle, ale od zacatku vztahu jsme si vlastne vybudovali vzajemnou domacnost. ... :D strasne rada vypravim nase pribehy :D

tynka07
15. zář 2017

@janapuma presne, to taky rikam. Takhle to zensky kolikrat ani nevi. Potom je to horsi v pokrocilych stadiech. Treba sestrenka o momi prisla v 39tt :( uz je to sedm let a porad to nemuze zkousnout. Dite by chtela, ale boji se :( . A jinak jasny, vsichni musi nejak zacit ze :D ja ted jedu taky teprve druhy, porovnavaci cyklus. A to si myslim, ze vse bude jine, prptpze pravy vajecnik je proste ppmaly a ma strasne dlooouhou FF. Cekam jak zareaguje drmek a gynex, moc v ne verim. Treba bych mohla byt normalni :D .
@darkwitch o to to mas snazsi :D

baraskaska
15. zář 2017

@tynka07 nene zklamana nebudu, vim ze je i moznost, ze je to cysta, kamaradce test cystu ukazal. Mne nikdy test falesne nic neukazal, nemam antikoncepci 4 roky za tu dobu jsem uz parkrat sahla po testu a vzdy byl snehobily teda krom ty nasi prdoly 🙂 Ale je to takova fajn nadeje. Mne pri prvni akorat ty prsa bolely tohle by byla novinka 😀 ale kazdy tehu je jiny treba to jsou priznaky treba ne. 🙂

tynka07
15. zář 2017

@ladyhacek ahojky a vitej 🙂
Tak uz ze zacatku pocitat ovulaci dle kalkulacky je dost nepresne. Pokud neznas sve cykly, jak mas dlouhe faze, alespon tu lutealni, tak rozdily muzou byt i v tydnu. A tim ze se hraje na den, tak to je hodne velky preslap :D
Zase se da verit na bolesti sppdku (z vlastni zkusenosti jsem si taky myslela podle bolesti, ze vim kdy ovu mam a byla jsem docela mimo :D ). Takze dejme tomu, ze takhle ovu prpbehla.
A ted k priznakum. Vajicko se zahnizduje cca 7-10DPO a hcg se do krve vyplavuje ihned po zahnizdeni, tedy mozne by to rozhodne bylo. Ale opet pozor prave na pseudo, o tom muzu vazne vypravet sve :D nikdy jsem na nic netrpela a od doby, kdy jsme se zacali snazit, tak po pvu trpim na bolesti a naliti prsou, caste moceni, paleni zahy, chute, ppcity na zvraceni, vynechani MS a tehu nejsem :D .... Nerikam, ze je to tvuj pripad, ale proste pokud je to v hlave, tak je to i na tele :D
Moc ti drzim palecky. Pokud chces zkusit neco driv, takz zkus ovutest, jinak cca za dva dny tehutest nejlepe s citlivosti 10 🙂 drzim palecky 🙂

tynka07
15. zář 2017

@baraskaska njn, jak by bylo vse lehci byt to tabulkovy :D ... Moc ti drzim palecky ;)

tynka07
15. zář 2017

@eillie ahojky, tak jsem si dnes z lekarny odnesla drmek a prpcitala jsem na co to je a pisou, ze je to ,mimo ostatni, vhodne prp zeny s nepravidelnou a hlavne neprirozene dlouhou MS. Takze ppkud si to nezkousela, tak hazim tip ;)

kockakacka
15. zář 2017

@tynka07 jak tady pises o techb2/3 cyklu, kdy o tom tedy jen nevis..tak ja si mSlim, ze to byl tento cyklus - pokles by soihlasil

karolly
15. zář 2017

Ahojky holky... mám dotaz k drmku.
Na každých internetových stránkách píšou něco jiného - 3x10 kapek a 3x20 kapek... Nevíte, jak to je teda?

baraskaska
15. zář 2017

@tynka07 to teda ale takhle to je zas vetsi vzruso 😀 dekuju uvidime, nedele snad ukaze sve 🙂

apple_tree
15. zář 2017

@karolly Ja mam tinkturu a uzivam 3*10 kapek, rekla mi to tak pani, co k ni chodim na cinskou medicinu.

karolly
15. zář 2017

@apple_tree Super, děkuju moc 🙂

janapuma
15. zář 2017

@tynka07 jj přesně jak píšeš... Gynex jsem brala taky a zadařilo se asi po 14 dnech užívání 😊 ale jestli to nebyla jen psychika, pila jsem grepovou šťávu a kontryhel. Teď krom gynexu všechno stejné a nic. Ale mám jinou praci vice stresu a tam bude zakopaný pes...

aklin
15. zář 2017

@svetty cystu jsem mela na pravem vajecniku 6 cm velkou. A po 6 tydenni kontrole se mi tvorili dalsi. Me zachranil pred zakrokem ajurvedsky caj.

kaitinka
15. zář 2017

Krásný večer všem. Mám dotaz: dnes odpoledne, asi cca od 16 hodin mě začal docela zvláštně, ale lehoulince pobolívat podbřišek a trvá to do teď. Netušíte čím by to mohlo být? Jsem 20 DC a MS očekávám 24-25.9. Děkuji za názory

hlasimse
15. zář 2017

@kaitinka Ovulace?

kaitinka
15. zář 2017

@hlasimse to si nemyslím právě, když mám do MS 8-9 dní...😕

kockakacka
15. zář 2017

@kaitinka víš, kdy byla ovulace?

kaitinka
15. zář 2017

@kockakacka to úplně přesně nevím, ale myslím že jsem jí měla někdy okolo 11.9. Ale nejsem si úplně jistá, protože ovulku jsem na sobě téměř nikdy nepoznala a nikdy jsem to neřešila měřením BT nebo testováním. S tím chci právě začít od nového
cyklu..

baraskaska
15. zář 2017

@kaitinka jee to mas jak ja, taky me boli ale na pravy strane. Takovy pichani od vcera to jsem byla 20DC 🙂 ovu to neni tu jsem mela zarucene 13 nebo 14 DC akorat ja mam do ms 6 dni.

tynka07
15. zář 2017

@kockakacka :( to je dost možné, že to byl jeden z nich. Prý se to stává často. To je jedno, důležitý je se soustředit na to, co může doopravdy být 🙂 ... já si taky myslím, že se u mne třeba celou dobu něco dělo. NIkdy mne třeba nebolely prsa (vyjma prvního těhu) a najednou cca 7.den po ovu mám bolesti. Buď ta hlava pořád dokola a nebo... no těžko říct 🙂
A tenkrát tu někdo psal, že to má být siln jedinec, který vše zvládne, tak to tak taky pomalu začínám brát :D s Ellie jsem toho nadělala dost do 34tt :D a zvládla vše 🙂 ... hold takhle je třeba větší jistota, že vše bude v pořádku 🙂
@janapuma to je dost možn no, ten stres dělá hodně :/ ... mne gynex pomohl i při psychice, takže jsem uvolněnější a klidnější 🙂
Jen co mne teď ,,opět,, zarazilo u cyklu, tak mám od porodu už 4 roky pravidelně MS 5 dní (extra silná, silná, střední, střední, slabá) a den špinění. Tento cyklus po Gynexu jsem měla špinění, špinění, slabý, střední, slabý a řekla bych že snad tím i končím, teď večer jsem měnila tampon a téměř nic tam nebylo :O :D to jsou mi změny, mít MS jen tři dny :D no jsem hodně zvědavá na tento cyklus, vážně :D ... uvidím ještě podle BT, jestli mi zítra stoupne a vážně bude konec :D
A na ten Gynex znovu přejít nechceš?? Třeba tě hodí víc do pohody. Já mám třeba stresu o dost míň než kdysi, asi ho k početí potřebuju :D
@aklin to když mám cystu, tak ji dokáže i něco odstranit?? Mimo zákroku? Já sem si totiž na děložním čípku nahmatala nějaký 1 bouličky, tuším že cysty :/
@kaitinka ahojky, no jestli máš jen tyto sypmtomy a vezmu v potaz nejkratší LF(10dní), tak je možná že ti právě probíhá ovulace. Nedoprovází to třeba bílkový hlen?? Promiň že se takhle ptám, ale dost to pomůže. Pokud ano, tak bych si doopravdy tipla, že máš ovulku ;)

kockakacka
15. zář 2017

@kaitinka to měření teploty je super. Ja merim 4.cyklus a diky tomu jsem tes vedela, ze ovu ale stale nebyla. 24. Den cyklu jsem se smířila s tim, ze je to cyklus bez ovulace a 26. Den cyklu mela nějaké tušení a udelLa test ovu no a vykoukly na me dve čárky, diky teplotě pak vim, ze oviáce uz proběhla, ale malém jsme ji projeli

tynka07
15. zář 2017

@kaitinka koukám, že si myslíš, že ovu ne, tak těžko říct, tam se může dít všechno možný :D , klidně i zahnízdění, pokud myslíš, že ovu už byla.
Jinak jestli chceš začít se sledováním, tak do toho jdi klidně hned ;) vůbec nemusíš čekat na novou MS a klidně už i teď zjistíš, jestli je možné těhu či přijde MS . Držím palce, ať už nedorazí, teda jestli chcete :D

darkwitch
15. zář 2017

@tynka07 to víš několik biochemických těhotenství a několik let snažení mě o nervech a testování příliš brzy poučilo

tynka07
15. zář 2017

@kaitinka jo a jak pise kockakacka, ta BT je k nezaplacení, sice za sebou mám cyklus měřený první, ale díky tomu jsem zjistila, že jsme se celou dobu snažili mimo ovu :D A před pár dny bylo super, že mi to předpovědělo MS a žádné překvapení jako vždy (mám nepravidelnou), ale krásně jsem odcházela do práce s plnou výbavou :D

tynka07
15. zář 2017

@darkwitch :( to je hrozný :( ... je hold lepší počkat, ale je fakt že teda 10DPO mám taky nutkání testovat :D ale jen jednou a pak 17DPO (nemůžu čekat na MS, když mám nepravidelnou, bych se občas taky nemusela dočkat :D )

Strana