Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska Tak mě to docela zaráží, protože na předmenstruační bolesti je brzy, ty nemám buď vůbec a nebo jen max dva dny před..
Holky, včera mi Clearblue vyšel pozitivně, a dnes jsem zkusila obyč ovu test a stále pozitivní . Nechápu, vo je to zase za cyklus, ovu 20.DC ?
Minuly měsíc jsem měla cyklus 29 dnů . Co je to zase za novoty ? 😀Takže předpokládám , ze ovu proběhne zítra ,ze ? Ale s nějakým hupsánim už končím , dneska dvakrát , a chvilku chci zase klid 😀😀Ale mám vám nějaký dobrý pocit . Jakoby do mě vstoupil klid 😀
@kockakacka
@tynka07
Tak já mám MS pravidelnou, jen poslední se mi asi o 5 dní opozdila, ale to bylo ze stresu, neboť jsme s přítelem, teď už manželem měli v té době svatbu 🙂 Jinak mám běžně 28-29 DC a zpoždění minimálně
@kaitinka To jo to je hodne brzy, treba uz se zavrtava 😉 ... U me by to odpovidalo na pms ale zas to neni ta stejna bolest co vzdy kazdej mesic rok co rok. 🙂
@baraskaska No jsem z toho zmatená a právě že jsem do dnešní doby nikdy neřešila BT a podobné věci, tak jsem z toho nesvá.. Navíc je to sice slabá bolest, ale jakoby na neurčitém místě, spíš jakoby takový tlak.. Ani nevím jak to pořádně popsat.. 🙄
@hani1234 jooo novoty. Pozoruji se 4 cykly 1) ovu 21.dc cyklus celkem 38 dni 2) ovu 22.dc cyklus celkem 36 dni 3) ovu 16.dc cyklus celkem 30 dni 4) ovu někdy ted asi 26.-27.dc 😂 Jak bude cyklus dlouhy, netuším doufam, ze minimálně 9 mesicu 😂
@kockakacka 😀😀 Snad ano ! Přeju Ti to , ať to brzo přijde . Kdyby jsme si to tak mohly přičarovat , co ?
@kaitinka tak uvidis bez bt stejne nic moc nezjistis tak jedine treba OT ten pry ukaze i hodne casny tehu. Mne se ukazal vcera uplny pididuch na TT ale co to muze znamenat to tezko rict no. 🙂
@baraskaska No uvidim co a jak bude 🙂 dnes v praci k ranu (jsem po nocni) jsem citila slabou bodavou bolest v podbrisku, ale momentalne to asi preslo, tak si rikam jestli to nebyla nakonec jen ovulka. I kdyz z druhe stany mi to prijde jako blbost mit ted ovulku, kdyz za 7-8 dni ocekavam MS..😕
@kaitinka to je divny, jedine v pripade ze by se opozdila ms, to by pak mohla byt ovulka 🙂
@baraskaska tak mozna bude mit MS zpozdeni, jinak si to nedokazu vysvetlit. Ale tak necham to nahode, je to bud a nebo 🙂 Ted asi nebudu resit nejakou BT, bo mi je dneska divne, asi na me neco leze :(
@aklin ahoj, taky mi teď doktor našel cystu na pravém vaječníku 5 cm velkou, čekáme zda odejde s MS. Jinak se snažíme o mimi od února, kdy proběhla revize pro zamlkle těhu. Nevíte zda ta cysta může mít vliv na otěhotnění? Říkám si, jestli právě proto se nám už sedmý měsíc nedaří...
@kockakacka nádherní! Moc gratuluji! 🙂
@tynka07 me pomohl @mirii30http://www.everest-@svetty holky, odkaz na caj, ktery pomohl na odstraneni cyst: ayurveda.cz/e-shop/himalajske-ajurvedske-caje/systemove-terapie/shatawari. Na jejich strance najdete i caj na menstruaci a ovulaci.
@janapuma dekuji moc ❤️ Byl to super den, vubec jsme neměla cas myslet na miminko, tak jsem si to moc užila a zrelaxovala mysl 👍🏻

No nic holky, dárky mám dobalený, oči unavený a před sebou velký den 🙂 dobrou noc 🙂