icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
15. zář 2017

No nic holky, dárky mám dobalený, oči unavený a před sebou velký den 🙂 dobrou noc 🙂

kaitinka
15. zář 2017

@baraskaska Tak mě to docela zaráží, protože na předmenstruační bolesti je brzy, ty nemám buď vůbec a nebo jen max dva dny před..

kaitinka
15. zář 2017

@tynka07 co se týče hlenu, tak nevím, nezkoumala jsem to, protože jsem před ctvrtou odpoledne vstávala do práce na noční 🙂 Je mi dneska sice divně i trochu od žaludku, ale to spíš přisuzuju stresu...

hani1234
15. zář 2017

Holky, včera mi Clearblue vyšel pozitivně, a dnes jsem zkusila obyč ovu test a stále pozitivní . Nechápu, vo je to zase za cyklus, ovu 20.DC ?
Minuly měsíc jsem měla cyklus 29 dnů . Co je to zase za novoty ? 😀Takže předpokládám , ze ovu proběhne zítra ,ze ? Ale s nějakým hupsánim už končím , dneska dvakrát , a chvilku chci zase klid 😀😀Ale mám vám nějaký dobrý pocit . Jakoby do mě vstoupil klid 😀

kaitinka
15. zář 2017

@kockakacka
@tynka07
Tak já mám MS pravidelnou, jen poslední se mi asi o 5 dní opozdila, ale to bylo ze stresu, neboť jsme s přítelem, teď už manželem měli v té době svatbu 🙂 Jinak mám běžně 28-29 DC a zpoždění minimálně

baraskaska
15. zář 2017

@kaitinka To jo to je hodne brzy, treba uz se zavrtava 😉 ... U me by to odpovidalo na pms ale zas to neni ta stejna bolest co vzdy kazdej mesic rok co rok. 🙂

hlasimse
15. zář 2017

@kaitinka Aha pardon, nějak jsem si myslela, že je 10.9. 🙂)

kaitinka
15. zář 2017

@baraskaska No jsem z toho zmatená a právě že jsem do dnešní doby nikdy neřešila BT a podobné věci, tak jsem z toho nesvá.. Navíc je to sice slabá bolest, ale jakoby na neurčitém místě, spíš jakoby takový tlak.. Ani nevím jak to pořádně popsat.. 🙄

kaitinka
15. zář 2017

@hlasimse Nic se neděje, sama mám kolikrát v hlavě zmatek a nevím pořádně co je za den 🙂

kockakacka
15. zář 2017

@hani1234 jooo novoty. Pozoruji se 4 cykly 1) ovu 21.dc cyklus celkem 38 dni 2) ovu 22.dc cyklus celkem 36 dni 3) ovu 16.dc cyklus celkem 30 dni 4) ovu někdy ted asi 26.-27.dc 😂 Jak bude cyklus dlouhy, netuším doufam, ze minimálně 9 mesicu 😂

hani1234
15. zář 2017

@kockakacka 😀😀 Snad ano ! Přeju Ti to , ať to brzo přijde . Kdyby jsme si to tak mohly přičarovat , co ?

baraskaska
16. zář 2017

@kaitinka tak uvidis bez bt stejne nic moc nezjistis tak jedine treba OT ten pry ukaze i hodne casny tehu. Mne se ukazal vcera uplny pididuch na TT ale co to muze znamenat to tezko rict no. 🙂

kockakacka
16. zář 2017

Tohle je zase jako co :D no snad to dnes nedostanu :/ ikdyz příznaky nemam - bolest prsou a tak

janapuma
16. zář 2017

@tynka07 Pokud to tento cyklus nevyjde tak Gynex objednám. S dlouhou MS problém nemám ale mám ji dost bolestivou a hodně krvácím. Naposledy to byla hrůza. ☹ Ať se vám vydaří narozeninový den. 😊

kaitinka
16. zář 2017

@baraskaska No uvidim co a jak bude 🙂 dnes v praci k ranu (jsem po nocni) jsem citila slabou bodavou bolest v podbrisku, ale momentalne to asi preslo, tak si rikam jestli to nebyla nakonec jen ovulka. I kdyz z druhe stany mi to prijde jako blbost mit ted ovulku, kdyz za 7-8 dni ocekavam MS..😕

svetty
16. zář 2017

@aklin dekuju za radu vyzkousim...nejhorsi je ze ja mam ty cysty v deloze a ne na vajecnikach....na vajecnikach jsem je mela cca pred 6 lety a vztrebaly se,tak uvidime...ale cetla jsem se pokud se nezacne zmensovat tak se to operuje ve 12tt

janapuma
16. zář 2017

@svetty ty jo moc mě mrzí co prožíváš. A jsi tak mladá ☹ třeba se opravdu vstřebá a určitě zkus ty bylinky.

svetty
16. zář 2017

@janapuma no myslim ze 26 neni pozde ani brzo na prvni mimi....nikdy sem zadne problemy nemela a ted jeden za druhym....

janapuma
16. zář 2017

@svetty však ano, já měla první ve skoro 29 letech . 🙂 Jak se říká když se daří tak se daří. Držím pěsti ať je brzy líp. A ty jsi měla pozitivní test nebo ne?

baraskaska
16. zář 2017

@kaitinka to je divny, jedine v pripade ze by se opozdila ms, to by pak mohla byt ovulka 🙂

kaitinka
16. zář 2017

@baraskaska tak mozna bude mit MS zpozdeni, jinak si to nedokazu vysvetlit. Ale tak necham to nahode, je to bud a nebo 🙂 Ted asi nebudu resit nejakou BT, bo mi je dneska divne, asi na me neco leze :(

mirii30
16. zář 2017

@aklin ahoj, taky mi teď doktor našel cystu na pravém vaječníku 5 cm velkou, čekáme zda odejde s MS. Jinak se snažíme o mimi od února, kdy proběhla revize pro zamlkle těhu. Nevíte zda ta cysta může mít vliv na otěhotnění? Říkám si, jestli právě proto se nám už sedmý měsíc nedaří...

kockakacka
16. zář 2017

Holky, trochu Ot, ale jdu se pochlubit 😍 Dneska úžasný den

janapuma
16. zář 2017

@kockakacka nádherní! Moc gratuluji! 🙂

aklin
16. zář 2017

@mirii30 to nevim. V te dobe kdy se mi objevila cysta jsme se nesnazili. Co jsem pila ajurvedsky caj, vsechny cysty zmizely.

aklin
16. zář 2017

@tynka07 me pomohl @mirii30http://www.everest-@svetty holky, odkaz na caj, ktery pomohl na odstraneni cyst: ayurveda.cz/e-shop/himalajske-ajurvedske-caje/systemove-terapie/shatawari. Na jejich strance najdete i caj na menstruaci a ovulaci.

svetty
16. zář 2017

@janapuma prave ze mela vychazi mi to dnes 3+1tt podle posledni ms...v pondeli mam odbery.
@aklin dekuju moooc hned objednavam

janapuma
16. zář 2017

@svetty bude to dobré uvidíš. Budu na tebe moc myslet. 😊

kockakacka
16. zář 2017

@janapuma dekuji moc ❤️ Byl to super den, vubec jsme neměla cas myslet na miminko, tak jsem si to moc užila a zrelaxovala mysl 👍🏻

Strana