Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka tak ty jsou boží (y)
@aklin díky za tip, juknu na to 🙂 určitě by mi to pomohlo 🙂
@svetty držím ti moc palce, ať se uzlíček udrží a je tam, kde má být!!!
@baraskaska muzu se zeptat, co mas za aplikaci na zapisovani BT? 🙂
@kaitinka muj kalendar z obchod play 🙂
@baraskaska se prave divam ktery "zapisovac" by mohl byt nejlepsi a tvuj se mi libi nebot je v cestine co jsem koukala 🙂 jinak zacinam byt tvrde zmatena ze sveho tela.. 😕
@kaitinka jo jednoduchej a v cestine. 🙂 mam ho uz hodne dlouho. Vlastne uz od prvniho tehu 🙂 Jakto? No to budem asi dve, mam ani ne 4 dny do ms a vubec me neboli bricho jako vzdycky spis jen takovy pichance obcasny. Teplota lita nahoru dolu. No mam tri verze toho ducha bud cysticka, dva mesice dopredu jsem mela tak sileny krece ze verim ze tam byla. Nebo se mimo neudrzelo, nebo jsem tak moc chtela aby to hned vyslo ze sem tam tu carku vcurala 😀 😀
@baraskaska tak ja co vcera spala pri nocni, tak me budilo pichani v levem prsu v bradvce a dnes me zase boli v podbrisku, takova tupa bolest, obcas pichnuti a je to jakoby uprostred.. Ja mam jeste asi cca tyden do MS. Ale nikdy jsem necitila priznaky pred MS tak brzy, max dva dny pred nebo vubec... Takze jsen z toho hodne zmatena..
@kaitinka tak to uplne taky nevim 🙂 jsou asi jen dve moznosti bud tehu nebo pms. 🙂 taky nevim co si o tom mym tele myslet. Ale za par dnu uvidim tak akorat domerim bt ikdyz uz ted je divna. 😀
@kaitinka jinak jak tu psala tynka, bt klidne uz mer aspon bys uz pro pristi cyklus vedela jak cca vysoko mas bt. Ja mam kolem 36,8 poovu a kolem 36,4 pred ovu. A je to uz tri mesice stejny ,predtim jsem si zmerila jen poovu abylo to taky kolem 36,8 krom virozy to houplo na 37 a ted mi to prave huplo taky a nemocna si nepripadam. Ale dobry je ze pokud bych vedela ze tehu bejt nemuzu, zjistim tak prichazejici nemoc 🙂 navic tim poznas docela dobre kdy dorazi ms a to je taky dobry hlavne pro ty co maj nepravidelnou ms. 🙂
@baraskaska No uvidim co bude nebo ne 🙂 BT se chystam merit od zitra, jen doma budu muset precist vse okolo toho, kdy se co pohybuje v jake teplote 🙂 no radsi bych brala tehu nez PMS 😀
@kaitinka jo hele fakt je to super. Muzu poreferovat jak jsem si krasn odhadla ms. Lutealni faze se nemeni vetsinou takze kdyz vis kdy nastava ovulka poznas i kdy nastane ms. 🙂 zatim me to nezklamalo. To verim taky bych radsi kdyby to bylo tehu vzdyt me nejako od 6DPO boli v podbrisku a navic me tam i tak zvlastne tlaci.
@baraskaska Tak ja si MS odhadnu prevazne i tak, mam ji pravidelnou 🙂 jen jednou za cas se stane, ze se mi opozdi, ale to je vyjimecne, zpozdeni mivam kdyz jsem ve velkem stresu. Momentalne jsem v praci, ale chvilkama se musim zastavit, protoze mi cas od casu docela slusne pichne v podbrisku. Neni to velka bolest, ale pokazdy me to zaskoci. Nehlede na to, ze kdyz sedim, mam pocit ze ten podbrisek mam trosinecku jakoby tvrdsi. Jinak zitra se budu objednavat na gyndu na preventivku, tak snad nedostanu MS do ty doby
@kaitinka no prave to mam taky ale ted i vlevo nejen vpravo 😀 tak treba ti tam uz uvidi bublinku 😉 a co se tyce ms na preventivce tak ja jednou byla. Asi petkrat jsem sestricce rekla ze mam ms a vona furt ze tam maj misto a ze to nevadi ze me nakonec prekecaly. Nastesti to uz bylo 5 den tak mi dr rekla ze to je v pohode ze uz to je docela cisty. 🙂 Myslim ze jsou zvykli na horsi veci 😉
@baraskaska ale tohle ti ještě nespadlo ne?? Před ovu máš teploty ještě nižší, klidně to může být buď zahnízdění, nebo jen nějaká bůh ví co :D
@kaitinka já používám Ovu view ... skvělej, vše ti to ukazuje u grafu. Dřív jsem používala taky ten můj deníček, pak jsem tu viděla OV a od té doby jsem na něm a bomba 🙂
Skrze to měření BT nijak teploty nezjistíš, každá je máme jinak. Někdo má hodně nízké a po ovu hodně vysoké, pak někdo před O hodně nízké a po O se zvednou jen nepatrně ... proto je důležité si udělat jeden srovnávací cyklus, kdy zjistíš jak pracuje tvé tělo a s tímto grafem můžeš poměřovat (lepší je poměřovat až 3.graf, protože každý vaječník může jet trošku jinak, ale nemusí :D )
Jinak doporučuju k BT přečíst toto ;) http://www.rodina.cz/clanek3694.htm
@aklin :D díky za doporučení 🙂 ... proč to všechno musí být tak hnusný :D ale ne nadarmo se říká, že to nejhnusnější, je nejúčinnější :D
@kaitinka a hlavně, jestli jste se teď začali o mimi snažit a soustředíš se sama na sebe, tak najednou tě píchá v podbříšku, pálí žáha, bolí prsa, máš zpoždění a to nikdy nebylo a teď se to ukázalo, protože se sama na sebe začínáš soustředit víc než jidny. Přeji ti, aby vše vyšlo, jen vím jaké to poprvé je a kdyby ne, aby pak nebyl velký šok a byla jsi na tohle připravená. Sice to z oblaků schodí na zem, ale taky mi to takhle tehdy někdo napsal a nakonec jsem byla ráda :D
Držím palečky ... jo a ten Ovu View je v cz a máš tam krásně i kontrolu čípku, hlenů a je to mnohem přehlednější, než Můj Deníček. Sice těžší, ale když se s ním člověk naučí :D
@tynka07 tak samozrejme nadeji stale mam, dokud neprijde mrska 🙂 prave ze to tak zvlastne lita. Mela jsem i 37 ted coz je divny ale je pravda ze 36,8 je ma bezna poovulacni teplota a jestli si dobre pamatuju prvni tehu tak mi bt klesla vys snad nekde dva dny pred ms. Mas pravdu muze to byz buhvico zatim z toho nemuzu nic vyvodit navic jsem dneska spala temer celou noc odkopana pac bylo v loznici hrozny teplo 😀
Ahoj holky,taky se k vám přidám.Myslíte,že proběhla ovulace?Minulý cyklus jsem měla úplně jiný graf a tento mě nějak mate http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jitule236/gr...
@baraskaska no byla bych jen rada, kdyby ji tam videl 😍 ale bojim se dalsiho zklamani, kdyz uz dva roky se nezadarilo.. :(
@kaitinka tak budu drzet pesti, neni vsem dnum konec dokud se neobjevi cervena tak furt neni nic zapovezeno. 😉 ja jsem sve prvni tehu cejtila snad hned hlavne kvuli prsum, testila jsem brzo a byl tam dusik pak jsem testla znovu z ranni moci a nic, a to jsme si jeste s manzelem rekli ze podle toho testu uvidime a von naschval nic 😀 ted me boli bricho dobu, mam hlen ktery jsem nikdy nemela a stejne to muze uplne v pohode bejt sugesce. 🙂
Tyden pred MS, velke bolesti a slaboulinka krev jen pri utirani. Bud to bude opetovne spineni pred ms a nebo to bude neco jineho. Coz uz tomu neprikladam vahu.
@baraskaska dekuji moc 🙂 no uvidime casem, nema cenu se ted testovat, kdyz mrcha ma prijit okolo 24-25 ne-li pozdeji. I kdyz podbrisek se chvilkama docela slusne ozyva, spis uprostred a sem tam, jak pises i ty, tak stridave leva a prava strana, i kdyz ne moc od stredu.. Ale jestli se zadarilo, tak se modlim aby se na to prislo vcas, uz jen kvuli moji praci, abych mimcu svoji praci nejak neublizila.. I proto tak brzy tady resim jestli se mohlo zadarit nebo ne..
@kaitinka no jedine ovulacni test ten nekdy pry ukaze tehu pokud to chces vedet brzy.
@baraskaska mam doma Mamatest citlivost 10, ten mam jeste z minuleho mesice, ale na ten je podle me brzy. A myslim, ze ani ovulacbi test by mi to asi neukazal, kdyz mam jeste cca tyden do MS.. Ale asi ho zkusim. Kolik vlastne stoji ten obycejnej OT?

@kockakacka máte nádherné pejsky. 😊 ta mysl je stejně hodně důležitá 😊 relaxuj, miluj a všechno přijde..