Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
No na ovulacni mozna ne na tt asi jo, ikdyz ja zo pro zajimavost taky zkusila tt dost brzo a cosi tam bylo ale ted 9DPO a nic. Hele ja vubec nevim ja ovu nikdy nedelala, spoleham se na bt. Je to levnejsi 😀 ale kdyz by se nedarilo nejak dyl tak taky odzkousim.
@baraskaska no ja dneska teda schvalne OT zkusim a uvidim. Byla by sranda, kdyby se mi ukazali dve carky, ale byla to ovu a ne tehu 😀 Ale pochybuju uz i o ovu, to u me na ni bude pozde ted..
@kaitinka no ono ovu test muze ukazat prave ze i to tehu a pry mnohem driv nez tt tak treba to ovu nebude. 🙂 Ja sice nemam vubec bolesti na ms ale podle cipku to vypada pro me spatne. ☹pockat do stredy a budu mit jisto 😀
@tynka07 dnes 30.dc jeste 10 přede mnou :D
@baraskaska tak ja si bohuzel cipek nenahmatam abych to zkusila podle nej poznat.. :( zkusim ten ovu test, ale moc tomu neverim ze by se ted po dvou letech konecne zadarilo..
@jitulka23 podle me jeste ovu neproběhla. Nepotvrzuje se tu pravidlo, ze ma byt teplota 3 dny po ovu Vyšší nez predchozi dny
@kaitinka verit tomu musis vzdycky to je zaklad 🙂 kdyz nam to pred prvni pul roku nevychazelo jedna uplne cizi pani z kurzu od prace mi rekla ze miminko prijde v ten spravny cas, ani ne za dva tydny na to jsem otehotnela, myslim ze mi dodala sebevedomi a taky viru ze to proste vyjde. 🙂
@baraskaska no uvidime. I kdyz verila jsem tomu uz hodne dlouho, ale ted se spis bojim dalsiho zklamani. Sice jsem resila, kdy mam asi tak ovulku a s manzelem jsme si uzivali tenhle mesic vic nez obvykle, ale jinak se nesnazim nijak pozorovat, i kdyz bolesti na urcitych mistech nelze "prehlednout". Momentalne to vypada ze by se mohlo zadarit, ale resim to spis jen kvuli te moji praci jak jsem uz psala. Delam totiz jako pecovatelka v duchodaku a vzhledem k tomu, ze taham docela tezke lidi, bojim se abych nejak neohrozila mimi..
@kaitinka chapu, ja se zas pozoruji rada, libi mi vedet kde presne jsem a co se s telem deje. Ale to je proste uz povaha. Toho tahani bych se zas tolik nebala delala jsem v tudobu u autistky a tahala se s tezkyma osobama ikdyz mozna ne tolik protoze my tam mame osoby max do 50ti. Ale ty boletsi chapu me furt dloube v tom.levym podbrisku ted a taky mi teda neprijde ze jen tak. 🙂
@baraskaska No uvidim. Ja mam spis lehky tlak jakoby uprostred v podbrisku a sem tam mi projede bodava bolest. Dalsi vec, citim podbrisek i kdyz sedim v klidu. Navic zacinam mit i divny pocit v prsou a obcas mi prijde jako by mi lehce zabrnely bradavky..
Holky, jeste jsem se chtela zepat, jestli je nidacni krvaceni pravidlem pri uhnizdovani vajicka nebo nemusi byt?
@kaitinka ja nemela vubec, uhnizdovani se mi pri prvni absolutne neprojevilo. 🙂
@baraskaska
@janajens
Me to prave zajimalo jestli je to pravidlem a nebo je to jak u ktere. Si prave rikam, jestli se mi treba uz vajicko nezavrtava pri tech "bolestech" co mam. Pokud bych brala orientacne, ze ovulku jsem mela nekdy mezi 9-11.9. a MS ocekavam az okolo 25.9. tak by to asi casove odpovidalo od oplodneni po uhnizdovani ne?
A navic jsem si vsimla cca pred dvema hodinama, ze jsem mela slabsi vytok, mirne tekuty, slabe bily a mirne lepkavy.. Ale byl opravdu slaby..
@kaitinka ja na tom byla stejne par dni pred ms me bolelo Bricho jako na ms udelala jsem 8dpo test a tam byl duch a 11dpo uz byl I digi positivni Ted jsem nervozni z ranní kontroly takze me podbrisek bolel asik tak tyden pred ms a tyden po zpozdeni Ted obcas uz Jen pne a prsa me boleli po strane a od shora jakobych tam mela modriny
Zdravim holky,tak dnes jsme přijeli s chaty 🙂 včera teplota stale 36,9,dnes 36,8 snad se nesnizuje :( ale ms ma dojit az za 14 dni no. Jinak dnes trosku spineni,takove uplne minimální. Tak uvidíme,vytok mam docela dost silný no
@kaitinka 1) jak dlouhé mas cykly? 2) datum ovulace a podle čeho soudis, ze byla? 3) kdy ma přijít ms a kdy byla poslední? Protože to podle tvých popisku vypada, ze mas dlouhy vyklus alespoň 35 dni - vypada to, ze mas totiz celkem dlouhou lutealni fázi. Fakt doporucuji měřit BT 🙂 hodne ti to poví, zvlášť, pokud se snažíte 2 roky..to uz bych měřila davno
@kockakacka tak cykly mam 28-29, zpozdeni vyjimecne. Posledni ms byla od 27-31.8. ted ji ocekavam okolo 24-25.9. A ano, sice se snazime dga roky, ale nechavali jsme tomu volny prubeh, aniz by jsme cokoliv okolo toho resili

@tynka07 ahojky tak uz trochu skepticnost pribyva, zda se mi ze cipek je mekci, sice zatracene brzy. Mne mekne az v den ms kolikrat mi prijde az teprv pri rozjeti ms. A ted tohle. Nebo se mi zkratila LF a ja to dostanu zitra no to by mi dalo 24DC boze. Ale ted uz to ty 4 dny vydrzim. Kdyztak budu doufat v cervencatko no 🙂 a v jaky fazi jsi ted ty?