icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
17. zář 2017

@janajens po praci si ten OT zkusim koupit a uvidim. Je to bud a nebo. Nema cenu to moc hrotit, navic se bojim dalsiho zklamani, i kdyz bych z druhe strany bych byla stastna. A rekla bych, ze pokud by se mi prodlouzil nejak cyklus, tak je ted blbost, abych mela ovulku, to by me podbrisek nebolel trvale uz tak dlouho ne?

baraskaska
17. zář 2017

@kaitinka kdyz vytok tezko rict no. Ja ho treba nikdy takhle pred ms nemela to je sucho total. A ted docla dost vytoku. jenze vsude pisou ze to je bezny vytok a ze muze byt cely cyklus. Tak aby se v tom prasopes vyznal. Dle myho nejlepsim ukazatelem je bt. 🙂 ta mi pri prvnim dva dny pred ms stoupla jeste vys tak jsem vedela hned ze se neco deje. 🙂 uvidis no treba to opravdu je tehu. Me se na tehu rano nic neukazalo a ted vecer jsem na neho znovu jukla a byl tam dusik al zas uplne pidimidi. Navic furt me boli tak jinak brich nez na ms a prsa tak tak nejak divne. Tak bud se o divnej cyklus postaral kontryhel nebi mi hrabe 😀

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska ja zkusim ten OT, i kdyz si myslim ze bude jeste hodne brzy, jsem dnes teprv cca 6 DPO

baraskaska
17. zář 2017

@kaitinka zkus uvidis, preji at to vyjde. Ja ted budu jen doufat a doufat ikdyz cipek se tvari ze mrcha prijde. Uvidim co mi provede bt zitra. Kez by byla vyssi 🙂

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska a muzu se zeptat kdy mas mit MS? Ja si koupila i ten OT, zkusila jsem ho ted a po druhe carce ani pamatky. Tudiz usuzuji, ze na urceni tehu je brzy a ovu mi musela uz opravdu probehnout driv jak jsem si myslela.. Takze ted mi nezbyva noc jineho nez se modlit a cekat. 🙂

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska urcite se podarilo, aspon tobe kdyz me mozna ne. Ale verim, ze se jednou dockam taky 🙂

baraskaska
17. zář 2017

@kaitinka ja test zkousela taky 6 dni pred ms a po pul dni se tam objevilo cosi ale jen kdyz clovek opravdu jodne dlouho koukal. Mam cca 3 dny do ms. Jeste bych to furt nechala otevreny, dokud neprijde, optimismus znam i takove ktere otehotneli i po nekolika letech 😉 tezko rict kdo bude ci nebude 🙂 ja mam jedinou vyhodicku mensi ze mi uz lecco napovi bt. Uz jsem se domakla kdy je LF ovulka i kdy mi bt klesne i kolik vetsinou mam poovulacni teplotu. Takze jit zejtra na 36,9 je by bylo dobry znameni.

dendasubaristka
17. zář 2017

Holky jak se tu tak bavite o tom cipku,jde to poznat hned a kraje tehu?

baraskaska
17. zář 2017

Ja z toho poznam ovu akorat. Pac mi zmekne az pri menstruaci tak to mi je k prdu. Jinak tehu tezko rict. Jen vim ze pri prvnim jen zustal stejny jako celej poovulacni cyklus. A v ms nezmeknul.

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska Drzim ti palecky aby to tak bylo a vyslo ti to 👍

baraskaska
17. zář 2017

@kaitinka dekuju napodobne. 😎

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska no ty mas pomerne velkou nadeji oproti me i kdyz ani u me asi neni jeste uplne vse ztracene a nadeje zije stale 🙂

kaitinka
17. zář 2017

@baraskaska jinak psala jsem ti zpravu a budu rada za tvou odpoved 🙂

dendasubaristka
17. zář 2017

@baraskaska diky. 🙂

tynka07
17. zář 2017

@baraskaska Ty napinas jak ksandy teda :D ... No to jsem zvedava, moc na tebe myslim 🙂 snad se ti to nezkratilo, i kdyz ja z toho byla fakt nadsena :D jen 32DC juhuuu :D a ted MS, delka zustala (to mi neva, jen5 Dni), ALE diky tomu G jsem mela nejslabsi snad za cely muj zivot 🙂 takova slaboucka, pak stredni a dalsi dva dny jako nic a dnes jen malinko jednou, takze mazec 🙂
Jinak ja sem ted nezajimava :D 5DC a cekam na ovu. A bohuzel u tohoto vajecniku mivam dooost dlouhou FF :D tak uvidime, jestli mi G a drmek pomuzou. Ale uz se tesim na sex :D nejak mi to chybelo :D
Kdy chces delat test??

baraskaska
17. zář 2017

@tynka07 no jo napinam a pak z toho nic nebude 😀 fakt? Ja mam tak sprominutim debilni kramy ze bych to taky rada nejak upravila. Treba i 9 dni teda i se spinenim. A hlavne bych chtela prodlouzit LF mam jen 12 dni coz sice neni nejaky sileny ale zazrak to taky neni. Aaa ta nejlepsi cast pred tebou 🙂 jo ta je fajn, takovy trochu adrenalin skoro, ze ten moment ti vlastne muze zmenit zivot. 🙂 no ted uz do stredy pockam snad 😀 pokud me nejake me ja zas nepresvedci ze to mam jeste zkusit pred ms. 😂 ale cipek se tvari dost podezrele na to abych byla tehu je dost nizko. Ale verit budu jedine bt tak me zatim nezklamala.

baraskaska
17. zář 2017

Tyjo mne prijde ze 32 DC je idealni kamaradka ma cyklus kolem.tech 32 a otehotnela jen si hvizdla. 🙂 jezis taky doufam to uz by mi fakt siblo navic bych musela resit LF uz tuplem protoze to by byla sotva 9 denni. Navic ms dlouha bolestiva a kratky cykly horsi kombinace snad neexistuje.

kaitinka
17. zář 2017

Holky, ma tady nektera z vas zkusenosti se zjistovanim ranneho tehu pomoci OT?

tynka199665
17. zář 2017

Ahojky holky tak MS jsem měla 2.9 - 8.9 s přítelem jsme spolu měly styk 9 a 15 , toho 15 jsem mela i trošku krece v brisku bolava trosku prsa a vytok co myslite ?
mohla by to bejt Ovulace? a chytnou se to konečně dekuji moc za kazdou odpověď 🙂

dendasubaristka
17. zář 2017

@tynka199665 a ja jsem vystresovana kdyz neni pravidelny sex :D

tynka199665
17. zář 2017

@dendasubaristka
to já jsem taky jen nevim no uz mne to cekani ničí.. hrozne moc by jsme si to prali..u mne je to tezky mam ovulku a ms porad jinak..:( :(

dendasubaristka
17. zář 2017

@tynka199665 jak dlouho se snazite? 🙂 no ja to napsala protoze jsem tam videla takovy rozdil 6 dni 🙂 ja kdyz to je treba co treti den tak jsem s toho na nervy 🙂

tynka199665
17. zář 2017

@dendasubaristka
Snazime se 2 mesic teprve ale nic jineho nez bejt rodina si neprejeme..
pravidelny sex taky nemame protoze je pres tyden pritel pryc takze to nestihame jak jsem psala MS byla od 2.9-8-9 a nevim kdy ovulka zacala.. nektere rikaji ze je boli u toho i bricho a to mne bolelo taky.. tak uvidime ms by se mela dostavit cca 13 dni..minulej mesic jsem mela spozdení 8 dni a pak jsem to dostala..:(

dendasubaristka
17. zář 2017

@tynka199665 a brala jsi antinu pred tim? 🙂 my se snažíme uz rok a mesic. Brala jsem 9 let prasky a sice jsem uz od prvniho mesice ovulovala ale zatim nic no. Me treba bricho boli pri ovulaci slusne,ale boli me i mimo ni. Tento měsíc delam poprve mereni teploty a testy ovu. Taky jsem to cely rok neresila. Pokud chces mit jistotu kdy byla merit bazalku je super. Tak uvidis jsi teprve na zacatku,tak mas casu az az 🙂

lucy0511
17. zář 2017

@kaitinka a zkoušela sis ten OT udělat?

tynka199665
17. zář 2017

@dendasubaristka
Antikoncepci neberu uz nejspis cca 3 roky 🙂 nedelala mi zadna dobre takze jsem si rekla ze budu mez ni tyjo takovou dobu to je hrozny.. :( asi zacnu uvidim co prinese tenhle mesic a pak se na to vrhnu ! :D

dendasubaristka
17. zář 2017

@tynka199665 no co vim tak ze ty holky co neberaly prasky mnohem lip a rychleji otehotneli. Proto bych to u tebe mozna nechala zatim tak 🙂 mas casu dost,ale zas je fakt ze kdyz nemate moznost pravidelneho sexu,mit aspon prehled no 🙂 🙂 at vis jestli ste se trefili. Jo doba to je no :(

kaitinka
17. zář 2017

@lucy0511 jj dneska vecer a je tam slaboulineckej duch. Ale jen tak slabej, ze ho muj fotak na telefonu nedokaze vyfotit (mam starej krap, bo muj "novy" je na reklamaci)

tynka199665
17. zář 2017

@dendasubaristka
u mně je hlavní problem ze ja jsem pred rokem o miminko prisla a doktori byly dementi to je na delsi povidani..
tak se trosku bojim no jak to vsechno bude ale uvidime samozrejmne kdyz to vyjde budu nejstastnejsi uvidim c tenhle mesic prinese a jinak se zacnu asi hlidat protoze jinak ty nervy mne opravdu zabijou :D

navratil1986
17. zář 2017

Děvčata všem ze srdce přeji krásný dvě čárky ❤ ať se všem který po miminku touží!Já už jsem to vzdala. Krásnou dobrou noc ❤ a mějte se krásně ❤

Strana