icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka podle me staci jednou, jen proste jestli se drzi ve vyssich teplotach nebo uz klesa. V grafu je to pak videt, nemusis merit po peti minutachbtrikrat, skoda casu

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt jasny no teprve zacinam. Ne po peti minutách,ale během peti minut vicekrat. Pokud teda jednou,tak 37,2. Coz znamena ze vcera jsem mela a jine dny 36,9 a dnes to hupslo na 37,2 🙂 to je dobre znameni ze 🙂

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka a ted jsi kolikaty den cyklu?

baraskaska
19. zář 2017

Ahojda holky tak jsem jukla zpetne na graf a podle toho predchoziho mesice by mela mit LF jen 11 dnu takze mela byt ms vlastne uz dnes 😀 a teplota i tak den pred ms malilinko poklesla takze dnes mela byt vlastne uz vcera na 36,9. Vyrostla na 37,1. Ani ta teplota mi nepomaha a nechava me furt na pochybnostech a v nadeji 😀

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt 21den 🙂

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka jj takze vis ze ovu probehla a ted jen cekat 🙂

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt proc te to zajimalo? 🙂 nejake dobre naděje? 🙂

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt no podle vseho jo. Minule pondeli jsem mela pozitivni ovu test. Po,ut teplota pokles na 36,4 a středa uz byla 36,9 🙂 takze v utery minuli tyden podle vseho byla 🙂

janapuma
19. zář 2017

@baraskaska to vypadá dost dobře. ❤😊 Kdy zkusíš tt?

janapuma
19. zář 2017

Holky v sobotu má mamka oslavu, v patek budu 10dpo. Pokud bude bt stoupat prubnu to. 😊 Dnes byla zase 36,7. Tak uvidíme co dál.

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka tak jeste tyden cekat, tak at se drzi nahore 🙂

baraskaska
19. zář 2017

@janapuma da se rict ze bych mohla uz zitra zkusit ale bojim se, mam tu OT ten jsem zkusila a byl tam jen dusik. Asi pockam a testnu ve ctvrtek. At mam jisto ze mi treba kontryhel neprotah LF 🙂

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt no jeste tyden 🙂 ale tento mesic me nic neboli a tak jako minule mesice a mam docela silný vytok 🙂 tak doufam

toryt
19. zář 2017

@toryt vis co je divny, dopo mam 37,3 a vecer kdyz uz lezim v klidu v posteli 36,5. Moc velkej rozdil a ted nevim ktera teplota je realna

toryt
19. zář 2017

Jj to by mohlo byt dobre a jakej ten vytok je, rikaj ze na zacatku tehotenstvi je lesklej a houstne a je jako bily krem @dendasubaristka

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt takovy vodnaty hodne a pruhledny,furt se citim mokra prave

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka a zda se na toaletaku leskly? Jo on ma byt ridky a prave zhoustnout jakmile se vajicko uhnizdi

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt je hodne vodnaty,tak leskly je no. Vajicko.se uhnizduje jak dlouho? 🙂

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka tam udavaji moc velke rozmezi 6-10ty den. A jeste dva dny po uhnizdeni trva nez dost stoupne hcg, takze nejlpsi proste vydrzet do zpozdeni

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt tak pokud byla ovu opravdu tak jak ukazala bazalka atd. Tak jsem 7 dni po ovu. Takze jeste cas na test no

toryt
19. zář 2017

@dendasubaristka jj nejdriv asi 8dpo ale to opravdu v nejlepsim pripade, proto nektere holciny bych rekla ze maji pozitivni test 9den po ovu a jine az v den vynechani

dendasubaristka
19. zář 2017

@toryt no budu čekat a každý den doufat v dobrou teplotu 🙂

janapuma
19. zář 2017

@dendasubaristka to budeme dvě, mohla by zítra zase poskočit 😊

dendasubaristka
19. zář 2017

@janapuma mas stejny cyklus ? 🙂 🙂

janapuma
19. zář 2017

@dendasubaristka no jsem teď 7dpo. Ms by mela dojit zhruba za týden. 😊

lucy0511
19. zář 2017

@tynka07 ahoj jak se vede?

dendasubaristka
19. zář 2017

@janapuma ja taky :D

dendasubaristka
19. zář 2017

@janapuma a jak si to mela u prvního? 🙂 povedlo se vam hned? 🙂

chiara1990
19. zář 2017

Holky tak se s vama loucim moje snazeni o 3 mimi skoncilo :( treba holt nekdy se zase ukazu.....bylo mi divny proc semnou chlap tolik uz nespi a je odtazity.nikdy se nedovim asi proc ale vcera uz mel blby reci.dnes rano kdyz sem se ho zeptala zda se pomazlime mi odpovedel zda mame gumu ci beru prasky :(

hlasimse
19. zář 2017

@chiara1990 A vy už nemáte 3 děti? Jinak se docela divím, že se musí na tohle ptát - můj muž vždy přesně ví, jestli nějaké prášky beru...

Strana