Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@hlasimse mame 2 to treti je moje psi mimco
@dendasubaristka boli to a nikdo nechape co se snim posledni dobou deje.planovala se svatba vse bylo ok ale tohle uz me dostalo do kolen
@dendasubaristka zadařilo se na druhy pokus. Brala jsem gynex, kontryhel a femibion 1.Teď už jedeme 8 měsíc.
@janapuma tak snad se vam do roka podaří no. Mi rok a mesic.
@chiara1990 svatbu zrušil? A nejsou v tom peníze treba? :( u meho chlapa to dělá hodně
@chiara1990 Aha, tak pejska už taky mám 😉 Jinak mi je líto, čím si procházíš - předpokládám, že nějaká diskuze s ním nikam nevede. ☹
@dendasubaristka my nemeli ani termin jeste jen jsme resily co a jak aby jsme vedeli co chcem atd.se vsim.prisel sam s mimcem svatbou....uz neresim ma to co chce chova se ze nas nepotrebuje a nechce ok....
@hlasimse bohuzel.a pokud toto je to po cem touzi tak at to ma....drzet nikoho nebudu
@chiara1990 no hlavne se s toho nepos*at no,to je fakt dobre ze to tak beres. U nas je ted financni krize a kdybych to nevěděla myslim si ze ma jinou. Ma to na chlapy velky vliv.
Holky kterou aplikaci pouzivate na zapisovani?
@kockakacka hlavne at zustava 🙂
@dendasubaristka Ovu View za mne TOPka 🙂 na sledovani hlenu, cipku, ovu ... Prikladam foto ;) prehledne, a da se to poupravit, fakt jsem spokojena
@tynka07 diky jdu na to 🙂
@tynka07 skoda, ze me na telefon ovu view nejde :( 🍏 Jinak ja si myslim, ze to nevyšlo. Uz jsem protivna, me klasické pms týden do ms... :(
Holky tak me uz asi uplne preskocilo. Rano jsem prisla k mamce a zrovna susila houby, ja ten smrad nerada odjakziva ale tohle jsem byla rada ze jsem v sobe udrzela. A pak pizza s houbama, normalne mam houby moc rada a ted to furt citim a nejak mi z toho je souflik. Pritom jich bylo jenom malinko zadnej tezkej obed. Cipek je stale hodne prodlouzeny. Touhle dobou by me sice nemeknul ale byl by uz vzadu a malinko by se oteviral. Navic se mi rano motala hlava... Jako mam ruzny pms ale tohle je fakt ulet uz 😀
@tynka07 uz jsem to teda vypsala a rak,akorAt potrebuju poradit,tam se neukazuje plodny den ze?
@tynka07 a kdyz budu chtit jakoze vam tady ukazat svuj graf,jak to udelam. Neprisla jsem na to
Prosim o vas nazor.. Jsem ted trochu zmatena.. Jsem 23 DC a od 19 DC do dnesniho rana me pobolival podbrisek, dnes brzy rano vic nez pred tim, az krecovite bodani obcas.. A pak jako kdyz utne, necitim skoro nic, jen takove hodne moc slabe pichani obcas, ale to jen kdyz sesim v predklonu.. Netusi nektera z vas, co nebo cim by to mohlo byt?
@hlasimse vi, kolem 10.9
@dendasubaristka děkuji vyzkouším
Ahoj holky 🙂Chci se zeptat. Máte některá zkušenost s injekci ovitrelle 250 ? Dostala jsem ho na klinice,píchla jsem si ho v pátek v 18:00 s tím,že ke styku mělo dojít v neděli kolem 18 hodiny... jenže mi měli neustále ten den návštěvy a ke styku došlo až po dvanácté večerní. Co myslíte? Došlo k oplodnění? Jsem z toho na nervy...

@chiara1990 jezis to me mrzi :( to.by me hodne bolelo