Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska a kdy jsi ho mela? Ja prave nemam prakticky zadny vytok.. :-/ maximalne jen slabounky a takovy jakoby pruhledny lepkavy.. A ten jsem mela spis obcas vcera a predevcirem, jinak vubec nic.. :(
Myslim ze od nidace ale presne ti to nepovim jen ze v dobe ms byl taky. 🙂 kazdipadne tim chci rict ze ten nidacni vytok vubec byt nemusi. 🙂
@baraskaska no uvidim. Do MS mam jeste asi pet dni, pokud mi jinak nehrozi opozdeni, zkusim testnout v den ocekavane MS, coz vychazi ted na nedeli..
@chiara1990 to ke mi lito, skoda ze ani nevis co se deje :( . Ale je fakt, ze jednu takpvou chvilkujsme taky meli. Strasne me to zklamalo a dost blbe jsem to nesla. Prestala jsem o tom mluvit a delala ,,naschvaly,, typu ze at s vezme tu gumu a snazila jsem se prpti tomu jit taky a ejhle. Cca po trech tydnech z neho vypadlo, ze si miminko moc prrje atd atd. Takzr me ponauceni porad o tom nemluvit, zkusit notovat a davat to znat a treba si ti jeste rozmysli ;) resila jsem to tu cca pred mesicem :D
Drzim ti palecky, je to strasny to slyset :(,
@kockakacka :/ tak uvidis no, kdyz rak zase spolu zavalcime ;)
@baraskaska vis jak 🙈🙉👶👶👶👶😂😂
@dendasubaristka plodny den se ukazuje, ale az ti ubehne cely cyklus, tak na jeho zaklade. Taky jsem cyklus cekala a ted uz mi to ukazuje ;) viz foto ;) a jestli vis den presne, tak si ho tam zadej a nebo urci jako OT+
Drzim palce pri zabave 🙂
@kaitinka to jo to bude idealni 🙂, ja zitra pokud nedorazi mrcha a jestli bude bt vysoko furt, v coz doufam. 🙂
@tynka07 diky 🙂
@baraskaska ja si to BT zacnu merit od zitra a uvidim, jestli z tech par dni neco poznam nebo ne 🙂 Zustavam nadale optimisticka, ale i presto pocitam spis s tou horsi variantou
@kaitinka samozrejme a taky hlavni je dat na sve pocity 🙂
@baraskaska Tak moje pocity jsou momentalne rozpoluplne 😂 z jedne strany tomu verim, ale z druhe se bojim dalsiho zklamani kdyz se dva roky prakticky nic nedelo. I kdyz momentalne se priklanim pocitove spis k te prvni variante 😄
@kaitinka tak to je dulezity, poslouchat instinkt. Ikdyz me pocit rika ze jsem stoprocentne tehu ale mozek to prebiji myslenkou " to je blbost snazili jste se poprve" 😂
@baraskaska u me je to v podstate taky tak kdyz to vezmu kolem a kolem 😂 predtim jsme to nechavali osudu a az ted jsme to zacali resit planovane. Tak snad z toho neco bude. Jak ja ti zavidim, ze uz nebudes muset dlouho cekat 🙂 ja to cekani budu mit horsi cxa o 5 dni 😂
@kaitinka taky jsem v te fazi cekani byla neboj 😀 pak si ten stav budes uzivat 9.mesicu takze bysme nemuseli
spechat ze 😂😂 no jo nekolik hodin a budu mit mozna i jisto protoze 27 DC mi prisla ms kdyz ovulka byla nekde 16 DC coz ted rozhodne nebyla. 🙂 jediny co mi muze jeste pozmenit cekani je akorat fakt ze kontryhel protahl LF coz pochybuju prvni mesic piti.
@katmir a po kolika dnech od ovu te zacalo bolet? Ja mela ovu nejspis v rozmezi 9-12.9. a bolet me zacalo 16.9. od sameho rana snad a dnes me bolelo nejvic mezi 3-4 hodinou ranni,kdy jsem mela az krecovite bolesti. A od te doby jako kdyz utnes a nic.. Jen sem tam citim slabounke bodani a to citim jen kdyz jsem opravdu v klidu a nehybu se..
@kaitinka a navic prca je, ze jsem koukala na grafy a prvni 16 DC nejnizsi bod 17 DC pak pomaly stoupani a prichod ms 27 DC takze ovuska 16 den cyklu a LF 11 dni druhy 16 DC hup nahoru a prichod ms 26 DC takze opet 11dni lutealni faze no a ted hup 15 dc takze ovuska 14 dc a lutealni faze kdyby 11 DC by tim padem mela byt dnes ms.
Mile damy, docela vas, musim rict, pozoruju, jak merite teplotu, delate testy, pozorujete hled a podobne. Nevim, jestli to bude nekoho zajimat, ale dneska me dr rekla, ze doma se ovulace proste zmerit neda, kazdy telo je jiny, domaci mereni podle symptomu atd. bude vzdycky nepresny.
@baraskaska Tak se mozna u tebe prece jen konecne zadarilo 🙂 moc ti to preji 🙂 u me tezko rict, kdyz jsem do dnesni doby u sebe nic nesledovala a jen pomoci jedne aplikace si vypocitala priblizny den ovulky ..
@kaitinka na druhou stranu to mas lepsi nemas z ceho soudit a nestresujes se tolik. Ja se na to v jednu chvili chtela vyprdnout ale pak jsem si to rozmyslela ze me vlastne bavi vedet co se se mnou deje... Ja predpokladam ze to vyjde nam obema 😉
@kaja2016 kdyz dr. Budou mit vzdy na to takovy nazor. Je jasny ze presnou chvili kdy to vypuzeni vajicka nastava z nas nikdo nezjisti ale vedet alespon pribliznej den neni od veci. 🙂
@kaitinka ouu ted me zacina zatracene bolet bricho jako na ms to neni dobry. Sakrys at uz ta mrcha bud dorazi nebo at mam zejtra pozitivni test nebo me z toho fakt sibne uz 😀
@hlasimse Rika, ze jedine utz, folikometrie nebo tak nejak podobne, jestli jsem pochopila spravne, zmeri ti velikost vajicka a vypocita, kdy praskne. Ja teda na to chodit nechci, byla jsem jednou prave dneska a shodli jsme se s muzem, ze nas oba vedet, kdy na to presne mame vlitnout, oba dost desi.
@baraskaska hele ja prave nevim, ona ta doba se da priblizne spocitat i podle ovulacniho kalendare taky, ne? Ja nechci nikomu radit, jen jsem se o to chtela tady podelit...
@baraskaska urcite to mrcha nebude ;)
@kaitinka no nevim. Nee uz to musim prestat resit fakt mi to leze na mozek... japak se citis ted ty? Co podbrisek uz defintivne neboli?

@kaitinka z toho si nic nedelej ten ruzovej ja pri prvni teda vubec nemela akorat hodne bileho husteho 🙂