icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka z toho si nic nedelej ten ruzovej ja pri prvni teda vubec nemela akorat hodne bileho husteho 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska a kdy jsi ho mela? Ja prave nemam prakticky zadny vytok.. :-/ maximalne jen slabounky a takovy jakoby pruhledny lepkavy.. A ten jsem mela spis obcas vcera a predevcirem, jinak vubec nic.. :(

baraskaska
19. zář 2017

Myslim ze od nidace ale presne ti to nepovim jen ze v dobe ms byl taky. 🙂 kazdipadne tim chci rict ze ten nidacni vytok vubec byt nemusi. 🙂

tynka07
19. zář 2017

@lucy0511 🙂 ahojky, ale docela dobry 🙂 muru mam za sebou a cekam vesele na dalsi reprodukcni obdobi :D co ty??? 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska no uvidim. Do MS mam jeste asi pet dni, pokud mi jinak nehrozi opozdeni, zkusim testnout v den ocekavane MS, coz vychazi ted na nedeli..

tynka07
19. zář 2017

@chiara1990 to ke mi lito, skoda ze ani nevis co se deje :( . Ale je fakt, ze jednu takpvou chvilkujsme taky meli. Strasne me to zklamalo a dost blbe jsem to nesla. Prestala jsem o tom mluvit a delala ,,naschvaly,, typu ze at s vezme tu gumu a snazila jsem se prpti tomu jit taky a ejhle. Cca po trech tydnech z neho vypadlo, ze si miminko moc prrje atd atd. Takzr me ponauceni porad o tom nemluvit, zkusit notovat a davat to znat a treba si ti jeste rozmysli ;) resila jsem to tu cca pred mesicem :D

Drzim ti palecky, je to strasny to slyset :(,

hlasimse
19. zář 2017

@kaitinka hmm nevim jiste ale myslim ze par dnu to trva...

tynka07
19. zář 2017

@kockakacka :/ tak uvidis no, kdyz rak zase spolu zavalcime ;)
@baraskaska vis jak 🙈🙉👶👶👶👶😂😂
@dendasubaristka plodny den se ukazuje, ale az ti ubehne cely cyklus, tak na jeho zaklade. Taky jsem cyklus cekala a ted uz mi to ukazuje ;) viz foto ;) a jestli vis den presne, tak si ho tam zadej a nebo urci jako OT+
Drzim palce pri zabave 🙂

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka to jo to bude idealni 🙂, ja zitra pokud nedorazi mrcha a jestli bude bt vysoko furt, v coz doufam. 🙂

dendasubaristka
19. zář 2017

@tynka07 diky 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska ja si to BT zacnu merit od zitra a uvidim, jestli z tech par dni neco poznam nebo ne 🙂 Zustavam nadale optimisticka, ale i presto pocitam spis s tou horsi variantou

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka samozrejme a taky hlavni je dat na sve pocity 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska Tak moje pocity jsou momentalne rozpoluplne 😂 z jedne strany tomu verim, ale z druhe se bojim dalsiho zklamani kdyz se dva roky prakticky nic nedelo. I kdyz momentalne se priklanim pocitove spis k te prvni variante 😄

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka tak to je dulezity, poslouchat instinkt. Ikdyz me pocit rika ze jsem stoprocentne tehu ale mozek to prebiji myslenkou " to je blbost snazili jste se poprve" 😂

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska u me je to v podstate taky tak kdyz to vezmu kolem a kolem 😂 predtim jsme to nechavali osudu a az ted jsme to zacali resit planovane. Tak snad z toho neco bude. Jak ja ti zavidim, ze uz nebudes muset dlouho cekat 🙂 ja to cekani budu mit horsi cxa o 5 dni 😂

lucy0511
19. zář 2017

@tynka07 zrovna sem vypustila duši ve fitku a taky sem minulý týden začala další kolo

katmir
19. zář 2017

@toryt ano, pozitivní byl toho 11.9 .odpo. Čárka byla silnější než ta kontrolní.

katmir
19. zář 2017

@kaitinka taky mě hodně pobolívá bříšo, tak třeba se nám tam hnízdí 🙂

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka taky jsem v te fazi cekani byla neboj 😀 pak si ten stav budes uzivat 9.mesicu takze bysme nemuseli
spechat ze 😂😂 no jo nekolik hodin a budu mit mozna i jisto protoze 27 DC mi prisla ms kdyz ovulka byla nekde 16 DC coz ted rozhodne nebyla. 🙂 jediny co mi muze jeste pozmenit cekani je akorat fakt ze kontryhel protahl LF coz pochybuju prvni mesic piti.

kaitinka
19. zář 2017

@katmir a po kolika dnech od ovu te zacalo bolet? Ja mela ovu nejspis v rozmezi 9-12.9. a bolet me zacalo 16.9. od sameho rana snad a dnes me bolelo nejvic mezi 3-4 hodinou ranni,kdy jsem mela az krecovite bolesti. A od te doby jako kdyz utnes a nic.. Jen sem tam citim slabounke bodani a to citim jen kdyz jsem opravdu v klidu a nehybu se..

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka a navic prca je, ze jsem koukala na grafy a prvni 16 DC nejnizsi bod 17 DC pak pomaly stoupani a prichod ms 27 DC takze ovuska 16 den cyklu a LF 11 dni druhy 16 DC hup nahoru a prichod ms 26 DC takze opet 11dni lutealni faze no a ted hup 15 dc takze ovuska 14 dc a lutealni faze kdyby 11 DC by tim padem mela byt dnes ms.

kaja2016
19. zář 2017

Mile damy, docela vas, musim rict, pozoruju, jak merite teplotu, delate testy, pozorujete hled a podobne. Nevim, jestli to bude nekoho zajimat, ale dneska me dr rekla, ze doma se ovulace proste zmerit neda, kazdy telo je jiny, domaci mereni podle symptomu atd. bude vzdycky nepresny.

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska Tak se mozna u tebe prece jen konecne zadarilo 🙂 moc ti to preji 🙂 u me tezko rict, kdyz jsem do dnesni doby u sebe nic nesledovala a jen pomoci jedne aplikace si vypocitala priblizny den ovulky ..

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka na druhou stranu to mas lepsi nemas z ceho soudit a nestresujes se tolik. Ja se na to v jednu chvili chtela vyprdnout ale pak jsem si to rozmyslela ze me vlastne bavi vedet co se se mnou deje... Ja predpokladam ze to vyjde nam obema 😉
@kaja2016 kdyz dr. Budou mit vzdy na to takovy nazor. Je jasny ze presnou chvili kdy to vypuzeni vajicka nastava z nas nikdo nezjisti ale vedet alespon pribliznej den neni od veci. 🙂

hlasimse
19. zář 2017

@kaja2016 A co je podle ní tedy směrodatné?

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka ouu ted me zacina zatracene bolet bricho jako na ms to neni dobry. Sakrys at uz ta mrcha bud dorazi nebo at mam zejtra pozitivni test nebo me z toho fakt sibne uz 😀

kaja2016
19. zář 2017

@hlasimse Rika, ze jedine utz, folikometrie nebo tak nejak podobne, jestli jsem pochopila spravne, zmeri ti velikost vajicka a vypocita, kdy praskne. Ja teda na to chodit nechci, byla jsem jednou prave dneska a shodli jsme se s muzem, ze nas oba vedet, kdy na to presne mame vlitnout, oba dost desi.

kaja2016
19. zář 2017

@baraskaska hele ja prave nevim, ona ta doba se da priblizne spocitat i podle ovulacniho kalendare taky, ne? Ja nechci nikomu radit, jen jsem se o to chtela tady podelit...

kaitinka
19. zář 2017

@baraskaska urcite to mrcha nebude ;)

baraskaska
19. zář 2017

@kaitinka no nevim. Nee uz to musim prestat resit fakt mi to leze na mozek... japak se citis ted ty? Co podbrisek uz defintivne neboli?

Strana